Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Turcijas čempione "Galatasaray" šķiras no galvenā trenera

Agris Suveizda

Turcijas čempione "Galatasaray" šķiras no galvenā trenera
Hamza Hamzaolu
Foto: AFP/Scanpix

Turcijas spēcīgākais futbola klubs Stambulas "Galatasaray" savā mājaslapā paziņojis, ka pēc mutiskas vienošanās galvenā trenera amatu pametis Hamza Hamzaolu.

"Vēlos pateikties "Galatasaray" par atbalstu un izrādīto uzticību," pēc kluba pamešanas sacīja 45 gadus vecais Hamzaolu. "Rīt ir jauna diena, un vēlu klubam panākumus." Par pagaidu galveno treneri kļuvis brazīlietis Klaudiu Tafarels.

Turku speciālists Hamzaolu par "Galatasaray" galveno treneri kļuva pagājušā gada 28. novembrī, kad amatā aizstāja itālieti Čezāri Prandelli. Hamzaolu vadībā "Galatasaray" pēc vienas sezonas pārtraukuma atguva Turcijas čempiones titulu.

Šo sezonu "Galatasaray" sākusi ne pārāk sekmīgi un ar 21 punktu 11 spēlēs Turcijas Superlīgā ieņem trešo vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no Stambulas "Besiktas" un par trim punktiem – no Stambulas "Fenerbahce".

UEFA Čempionu līgas grupu turnīru "Galatasaray" sāka ar zaudējumu pret Madrides "Atletico" (0:2) un neizšķirtu pret "Astana" (2:2), bet pēdējās spēlēs dalīja punktus uz pusēm ar Lisabonas "Benfica" (2:1, 1:2). Ar četriem punktiem četros mačos "Galatasaray" ieņem trešo vietu, no otrajā pozīcijā esošās "Atletico" atpaliekot par uzvaras tiesu.

Izmantotie resursi:
GALATASARAY.ORG
Galatasaray coach Hamza Hamzaoglu leaves club...

     [+] [-]

, 2015-11-19 16:33, pirms 9 gadiem
Ja kāds seko Gala, vai viņi joprojām izmanto Denājeru kā RB?