Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimio Lleijo

Video: Galiardī spēka paņēmiens

Tīdžeja Galiardī spēka paņēmiens pret Marku Fistriku bija pietiekams, lai atsistu vāļā noraidīto spēlētāju soliņa durvis. Šis neparastais atgadījums notika otrajā periodā, kad bija nospēlētas 6 minūtes 14 sekundes.
Jāpiebilst, ka Kolorādo šajā spēlē uzveica Dalasu ar 3:0. "Stars" tas bija jau 4. zaudējums pēc kārtas un otrais bez vārtu guvumiem, bet "Avalanche" pārtrauca 3 zaudēto spēļu sēriju.

, 2011-11-19 20:51, pirms 13 gadiem
Izsmereja džeku pret bortu
, 2011-11-20 00:08, pirms 13 gadiem
reinis619 rakstīja: Izsmereja džeku pret bortu
smieklīgi for real? tā var dabūt nopietnu traumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-20 00:22, pirms 13 gadiem
LUCENIUSlove rakstīja: Vai tad tās durvis parasti uz otru pusi netaisās?? :S
Uz ārpusi? loģika? lai kāds nositās viņas atverot?
, 2011-11-20 00:40, pirms 13 gadiem
LUCENIUSlove rakstīja: Vai tad tās durvis parasti uz otru pusi netaisās?? :S
es nezinu kāpēc, bet šis mani reāli sasmīdināja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džeikobs Truba. Foto: AP/Scanpix
1

"Rangers" kapteinis Truba par lidojošo elkoni saņem tikai naudas sodu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments paziņojis, ka Ņujorkas "Rangers" kapteinim Džeikobam Trubam piespriests piecu tūkstošu dolāru naudas sods par mēģinājumu satraumēt pretinieku. Tas ir maksimālais naudas sods, ko var piespriest NHL spēlētājam.
Trīs vārtu autors Džeisons Robertsons. Foto. AP. Scanpix
12

Robertsonam hat-trick, "Stars" pārņem vadību sērijā pret "Oilers"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta trešā Stenlija kausa pusfināla spēle starp Edmontonas "Oilers" un Dalasas "Stars". Sērijas trešajā spēlē "Stars" izdevās atspēlēties no 0-2 un tikt pie uzvaras ar 5:3. Trīs vārtus uzvarā guva komandas līderis Džeisons Robertsons. Sērijā ar 2-1 vadībā šobrīd ir "Stars".
Ņujorkas "Rangers" aizsargs Ēriks Gustavsons pēc uzvaras Austrumu konferences fināla trešajā kaujā. Foto: Bruce Bennett/AFP/Scanpix

"Rangers" pusminūtē iemet divas ripas, divās minūtēs izsēj 4:2 un uzvar pagarinājumā

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālā mājas spēļu priekšrocību atguvusi Ņujorkas "Rangers", izbraukumā trešajā trešdaļā izsējot divu vārtu pārsvaru, taču beigās pagarinājumā pieveicot (5:4) Floridas "Panthers".