Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Divi latvieši, nemainīgi favorīti un līdzjutēji tribīnēs: sāksies 75. NBA sezona

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Divi latvieši, nemainīgi favorīti un līdzjutēji tribīnēs: sāksies 75. NBA sezona
Jannis Adetokunbo un ''Bucks'' sāks titula aizstāvēšanu. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu ar Milvoki ‘’Bucks’’ pret Bruklinas ‘’Nets’’ un Losandželosas ‘’Lakers’’ pret Goldensteitas ‘’Warriors’’ spēlēm sāksies 75. NBA sezona. Basketbola mekā sesto sezonu karjerās sāks divi latvieši – Dalasas ‘’Mavericks’’ rindās Kristaps Porziņģis, bet Vašingtonas ‘’Wizards’’ Dāvis Bertāns.

# Izspēles kārtība: Nacionālā basketbola līga (NBA) pēc 2019./2020. gada izspēlētās sezonas burbulī un 72 spēļu regulārās sezonas 2020./2021. gadā atgriezusies pie klasiskā 82 spēļu regulārā turnīra. Šonakt ar čempiones Milvoki ‘’Bucks’’ pret Bruklinas ‘’Nets’’, kā arī 2019./2020. gada čempiones Losandželosas ‘’Lakers’’ pret Goldensteitas ‘’Warriors’’ spēlēm sāksies jaunā 75. sezona, kurā regulārais turnīrs noslēgsies 2022. gada 10. aprīlī. No iepriekšējās sezonas atstāts ieviestais ‘’Play-in’’ jauninājums, tādējādi gan Austrumos, gan Rietumos pirmās sešas komandas automātiski garantēs vietu izslēgšanas spēlēs, bet 7. līdz 11. vietas īpašnieces piedalīsies ‘’Play-in’’, noskaidrojot katras konferences pēdējās divas ‘’play-off’’ dalībnieces. Izslēgšanas mači sāksies 2022. gada 16. aprīlī, bet NBA fināls paredzēts no 2. jūnija. Septiņu spēļu gadījumā izšķirošā cīņa par titulu paredzēta 19. jūnijā. Šosezon no 18. līdz 20. februārim Klīvlendā notiks arī Visu Zvaigžņu spēle.

# Covid-19: Lai arī ar skatītājiem tribīnēs, tomēr arī šajā sezonā NBA vidē ar Covid-19 tematu būs jāsadzīvo. NBA spēlētājiem nepieprasīja obligātu vakcinēšanos pret vīrusu, taču aptuveni 95 % spēlētāju ir saņēmuši vismaz vienu vakcīnas devu. Tādās pilsētās kā Ņujorkā un Sanfrancisko tika noteikts, ka arī sportistiem nepieciešams obligāti vakcinēties, kas izsaucis pirmos skandālus. Bruklinas ‘’Nets’’ sezonu sāks bez viena no līderiem Kairija Ērvinga, kurš vakcinēties atteicās, komandai vēlāk lemjot iztikt bez basketbolista pakalpojumiem, kamēr tas netiks izdarīts. Ar grūtībām vakcinējās ‘’Warriors’’ basketbolists Endrjū Viginss, bet bažas par vakcinācijas tematu izteicis arī Vašingtonas ‘’Wizards’’ līderis Bredlijs Bīls. Obligāti vakcinēties pieprasīts treneriem un komandu darbiniekiem, kā arī spēļu tiesnešiem. Nevakcinētajiem basketbolistiem būs līdzīga veida ierobežojumi kā pirms gada ar biežu Covid-19 testēšanu, sejas masku valkāšanu un distances ieturēšanu, kamēr vakcinētajiem spēlētājiem brīvība būs lielāka un, piemēram, tie testēti tiks tikai slimības simptomu gadījumā.

# Kas notika starpsezonā: Kā jebkurā NBA vasarā, arī šajā neiztika bez maiņu darījumiem un izmaiņām komandu sastāvos. Par vienu no lielākajiem vasaras darījumiem parūpējās ‘’Wizards’’ un ‘’Lakers’’, uz Losandželosu dodoties Raselam Vestbrukam, bet pretējā virzienā Kailam Kuzmam, Montrezlam Harelam un Kenteiviusam Koldvelam-Poupam. Uz Losandželosu pārcēlās arī Karmelo Entonijs, kā arī atgriezās pieredzējušie Dvaits Hovards un Ražons Rondo. Uz Maiami ‘’Heat’’ no ‘’Raptors’’ ar ‘’sign-and-trade’’ palīdzību devās Kails Laurijs, bet pretējā virzienā slovēnis Gorans Dragičs. Kemba Vokers pēc aizmainīšanas uz Oklahomistijas ‘’Thunder’’ vienojās par līguma izpirkšanu un atgriezās mājās, pastiprinot Ņujorkas ‘’Knicks’’. Naudas izteiksmē apjomīgus līguma pagarinājumus saņēma tādi basketbolisti kā Kriss Pols Fīniksā (četri gadi 120 miljoni dolāru), Trejs Jangs Atlantā (pieci gadi 207 miljoni dolāru), Šejs Gildžess Aleksanders Oklahomsitijā (pieci gadi 172 miljoni dolāru), Stefens Karijs Goldensteitā (četri gadi 215 miljoni dolāru), Džimijs Batlers Maiami (četri gadi 184 miljoni), Kevins Durents Bruklinā (četri gadi 198 miljoni dolāru), un Luka Dončičs Dalasā (pieci gadi 207 miljoni dolāru).

# Favorīti: Austrumos par favorītēm jāuzskata esošā čempione Milvoki ‘’Bucks’’, ambiciozā Bruklinas ‘’Nets’’ un pagājušā gada konferences uzvarētāja regulārajā sezonā Filadelfijas ‘’76ers’’. Ar Kembas Vokera, Evana Furņē pastiprināšanos un kodola noturēšanu no iepriekšējā gada spēcīgāka kļuvusi Ņujorkas ''Knicks''. Pastiprinājusies arī Čikāgas ‘’Bulls’', sastāvam pievienojot Lonzo Bolu, Demāru Derouzenu un Aleksu Karuzo. Nevar aizmirst jauneklīgo Atlantas ‘’Hawks’’ un pieredzējušo Maiami ‘’Heat’’, kuras arīdzan gaidāmajā sezonā mērķēs sasniegt augstākos mērķus. Rietumos abas Losandželosas komandas pēdējos gados ik sezonu tiek uzskatītas par vienām no galvenajām tīkotajām uz titulu un tā ir arī šosezon. Fīniksas ‘’Suns’’ centīsies turpināt pagājušā gada veiksmes, bet izslēgšanas spēlēs varētu atgriezties Goldensteitas ‘’Warriors’’, kuras rindās pēc traumas sadziedēšanas laukumā atgriezīsies viens no līderiem Klejs Tompsons.

#Sezonas sākuma intrigas: Par vienu no tādām parūpējies Bens Simonss, kurš vasarā Filadelfijas ‘’76ers’’ paziņoja par vēlmi tikt aizmainītam. Risinājumu puses neatrada, un sākotnēji basketbolists neieradās uz komandas treniņnometni, tādējādi nesaņemot sev pienākušos 8.25 miljonu dolāru lielu algas čeku. Īsi pirms sezonas spēlētājs pievienojās komandai, ar to kopā ir uzsācis treniņus, taču nebūs pārsteigums, ja Filadelfija sezonas gaitā centīsies spēlētājam meklēt maiņas darījumus. Par līdzīgu soli var parūpēties Bruklinas ‘’Nets’’, kurai galvassāpes ne pirmo sezonu rada Kairijs Ērvings un viņa izgājieni ārpus basketbola laukuma. Tāpat interesanti būs sekot Atlantas ‘’Hawks’’ un Fīniksas ‘’Suns’’ veiksmēm šajā sezonā un vai tām izdosies atkārtot pirms gada sasniegtos augstumus. Ja iepriekšējā sezonā visus pārsteidza Ņujorkas ‘’Knicks’’, finišējot ceturtajiem Austrumu konferencē, tad viena no intrigām ir, kura NBA komanda visus pārsteigs šogad.

# Kristaps Porziņģis: Sesto NBA sezonu un trešo Dalasas ‘’Mavericks’’ kreklā sāks Kristaps Porziņģis. Punktu ziņā līdz šim statistiski labākā sezona latviešu spēka uzbrucējam bijusi 2017./2018. gadā, kad vidēji tika gūti 22.7 punkti. Pagājušajā gadā vidēji 20.1 punkts, 8.9 atlēkušās bumbas un 1.6 rezultatīvas piespēles. Latvietis pēc sezonas nebija apmierināts ar savu lomu uzbrukumā, tās laikā virmoja runas par Porziņģa aizmainīšanu, taču vienība starpsezonā veica ievērojamas izmaiņas, galvenā trenera amatā nozīmējot Džeisonu Kidu. Jaunas vēsmas un ieguldītais darbs starpsezonā nācis par labu arī Porziņģim, kurš produktīvi aizvadījis pārbaudes spēles, izceļoties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Šī sezona rādīs, vai latvietim izdosies izveidot veiksmīgāku saskaņu ar kluba līderi Luku Dončiču un vai vēlreiz neatgriezīsies runas par viņa aizmainīšanu uz citu vienību. Sezonu Kristaps ar ‘’Mavericks’’ sāks naktī uz piektdienu pret pagājušās sezonas Austrumu konferences finālisti Atlantas ‘’Hawks’’. Pārbaudes spēlēs Dalasa svinēja četras uzvaras tikpat mačos – ar 111:101 pār Jūtas ‘’Jazz’’, ar 122:114 pār Losandželosas ‘’Clippers’’, 127:59 pār Šarlotes ‘’Hornets’’ un 114:103 pār Milvoki ‘’Bucks’’.

# Dāvis Bertāns: Sesto NBA sezonu sāks arī Dāvis Bertāns, kuram tā būs trešā Vašingtonas ‘’Wizards’’ kreklā. Pirms 2020./2021. gada Bertāns ar Vašingtonu noslēdza jaunu piecu gadu līgumu par kopējo summu 80 miljoniem dolāru, taču pirmais līguma gads neizdevās kā iecerēts. Tieši pirmā sezona (2019./2020.) Vašingtonā Bertānam bijusi statistiski labākā līdzšinējā NBA karjerā – 15.4 vidēji gūti punkti ar 42.4 % precizitāti tālmetienos. Arī Bertāns starpsezonā ticis pie jauna galvenā trenera Vesa Anselda juniora personā, kā arī vairākiem jauniem komandas biedriem. Uz papīra komanda izskatās sabalansētāka, taču basketbola zinātāji tai paredz vietu turpat, kur pirms gada – cīņu par iekļūšanu ‘’play-off’’, nevis vietu pirmajā sešiniekā. Četrās pārbaudes spēlēs ‘’Wizards’’ demonstrēja, ka tai vēl būs nepieciešams laiks, lai saspēlētos, jo visās piedzīvoja neveiksmes – ar 119:125 pret Hjūstonas ‘’Rockets’’, ar 99:117 un 113:115 pret Ņujorkas ‘’Knicks’’ un ar 108:113 pret Toronto ‘’Raptors’’. Bertāns vidēji laukumā pavadīja ap 17 minūtēm, vēl uzņemot ritmu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Pirmo maču sezonā ‘’Wizards’’ aizvadīs naktī uz ceturtdienu pret Toronto ‘’Raptors’’.

Daži fakti pirms sezonas

# Šī būs NBA 75. sezona. 2020./2021. gadā par čempioni otro reizi franšīzes vēsturē kļuva Milvoki ‘’Bucks’’, kura sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja Fīniksas ‘’Suns’’. Pirmo reizi karjerā par finālsērijas vērtīgāko basketbolistu atzina grieķi Janni Adetokunbo.

# Par godu 75. sezonai NBA 1. novembrī organizēs īpašu spēli starp Ņujorkas ‘’Knicks’’ un Toronto ‘’Raptors’’, atceroties 1946. gadā šajā datumā notikušo pirmo līgas spēli starp ''Knicks'' un Toronto ''Huskies''.

# Tikai trīs NBA komandas līgā spēlējušas visās 75 sezonās – Bostonas ‘’Celtics’’, Ņujorkas ‘’Knicks’’ un Goldensteitas ‘’Warriors’’, kura sākotnēji bāzējās Filadelfijā.

# Joprojām līgas garākā uzvaru sērija pieder Losandželosas ‘’Lakers’’, kura 1971./1972. gada sezonā izcīnīja panākumus 33 spēlēs pēc kārtas. Lai atcerētos šo sasniegumu, 2022. gada 7. janvārī notiks mačs starp ‘’Lakers’’ un Atlantas ‘’Hawks’’, godinot notikuma 50. gadadienu. Tieši ‘’Hawks’’ Losandželosa apspēlēja 33. uzvarā.

# Samazinājies latviešu basketbolistu skaits. Ja pirms gada NBA sezonu sāka četri latviešu basketbolisti (Anžejs Pasečņiks, Rodions Kurucs, Dāvis Bertāns, Kristaps Porziņģis), tad šajā sezonā basketbola mekā spēlēs pēdējie divi. Kurucs atgriezās Eiropā Belgradas ‘’Partizan’’, bet Pasečņiks sevi apliecināja NBA Vasaras līgā, pie līguma gan netiekot.

# Pagājušās sezonas fināla vērtīgākais basketbolists Jannis Adetokunbo pēdējās trīs sezonās kļuvis par vienīgo NBA spēlētāju, kurš vidēji mačā guvis vismaz 25 punktus, metot ar vismaz 60% precizitāti.

# Iepriekšējās sezonas regulārā turnīra vērtīgākais spēlētājs Nikola Jokičs bija īsts Denveras līderis. Ar serbu laukumā ‘’Nuggets’’ 100 uzbrukumos vidēji guva 120.2 punktus, bet bez Jokiča par 16.8 punktiem mazāk – 103.4.

Kura komanda kļūs par 75. sezonas NBA čempioni?

  • 15

  • 109

  • 39

  • 120

  • 75

  • 191


 +10 [+] [-]

, 2021-10-19 14:23, pirms 3 gadiem
beidzot sakas planetas labakais basketbols, svetki uz 9 menesiem
Slēpts komentārs: Heywood Jablowme

  -1 [+] [-]

, 2021-10-19 14:25, pirms 3 gadiem
sogad mvp nems giannis

  +3 [+] [-]

, 2021-10-19 14:41, pirms 3 gadiem
Heywood Jablowme rakstīja: sogad mvp nems giannis
Es arī tā domātu, bet šķiet, ka regulārajā laidīs uz pusi jaudas. Redzēju video no pirmssezonas spēlēm, uzlabojis metienu - met daudz ātrāk, bet vēl pāragri spriest vai arī precīzāk
Dončič, Karijs, pie labas veselības Embīds - domāju trīs galvenie, vēl jau varētu atkal būt Jokičs, bet lasīju, ka treneris viņu vairs nedzīs regulārajā

  +6 [+] [-]

, 2021-10-19 14:47, pirms 3 gadiem
Man jau liekas Lakers ar saviem dinozauriem pamatīgi ap*irsīsies, bet tad jau redzēs, būs interesanti

  -4 [+] [-]

, 2021-10-19 14:51, pirms 3 gadiem
Šogad domāju Mavs tiks līdz 1/2 finālam. Bet Bucks būs čempi, neredzu citu komandu, kas var apstādināt viņus

  -1 [+] [-]

, 2021-10-19 15:10, pirms 3 gadiem
Esmu cilvēks ar prātīgu risku un domāju, ka "Wizards" ceļ kausu ar domu, ka sezonas vidū varētu būt bomba transfērs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-19 15:32, pirms 3 gadiem
Da v žopu jūsu #

     [+] [-]

, 2021-10-19 15:36, pirms 3 gadiem
"bet 8. līdz 12. vietas īpašnieces piedalīsies ‘’Play-inn’’"
Tiešām?

Iepriekš 7-10 vieta spēlēja Play-in.

Un bija nevis INN bet IN
Bez viesnīcām...

     [+] [-]

, 2021-10-19 15:51, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Es arī tā domātu, bet šķiet, ka regulārajā laidīs uz pusi jaudas. Redzēju video no pirmssezonas spēlēm, uzlabojis metienu - met daudz ātrāk, bet vēl pāragri spriest vai arī precīzāk
Dončič, Karijs, pie labas veselības Embīds - domāju trīs galvenie, vēl jau varētu atkal būt Jokičs, bet lasīju, ka treneris viņu vairs nedzīs regulārajā
Par mwp kanditātiem 100% piekrītu. Kā domā, kurš būs MIP ? Doma uz J.Poole uzlikt, bet šis mošk beigās, kā 6th player aiziet pēc Kleja atgriešanās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2021-10-19 16:51, pirms 3 gadiem
Skatos merkakju līga arī saks bumboties, nekas labāks par hokeju un futbolu tāpat nav

  -1 [+] [-]

, 2021-10-19 16:52, pirms 3 gadiem
Zinātājs atkal ģērē nezinātajus rakstīja: Sportacentra lietotāji uzskata wizardus par lielākiem titula pretendentiem nekā buckus
Tur arī viss ir pateikts
Bucks ir miskaste
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-10-19 17:32, pirms 3 gadiem
H3lp^ rakstīja: Par mwp kanditātiem 100% piekrītu. Kā domā, kurš būs MIP ? Doma uz J.Poole uzlikt, bet šis mošk beigās, kā 6th player aiziet pēc Kleja atgriešanās.
uhh, neesmu tā baigi domājis, bet tikko papētīju sarakstu. jā, Pūls ir labs variants, varētu būt liels kofs, bet iespējas ir. Es pat domāju, ka ar visu Tompsonu atpakaļ viņš spēlēs daudz, paies arī laiks kamēr Tompsons ieies ritmā un itkā arī Viginss varētu izlaist kādas pāris pirmās nedēļas dēļ tā, ka pašlaik vispār nav formā. Sezonas sākumā noteikti spēlēs ļoti daudz, ir visas iespējas sevi pieteikt kā vienu no līderiem
vēl pāris kuri krīt acīs un varētu - Porters Jr (dos daudz spēlēt, ir liels potenciāls, ja ir uzlabojis metienu pa vasaru, ir visas iespējas..), Mann no LAC (Kavai ir ārā, dos daudz spēlēt, plejoffos jau mazliet sāka uguņot), Jackson Jr (ļoti maz spēlēja pagājušogad dēļ traumas, bet liels potenciāls, metiens priekš garā vnk ļoti labs), moš vēl Maxijs no 76ers (arī liels potenciāls, Simonsu domāju aizmainīs tuvākajā laikā un viņš lēnām izveidosies par vienu no komandas līderiem). kkā tā..

     [+] [-]

, 2021-10-19 18:13, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Es arī tā domātu, bet šķiet, ka regulārajā laidīs uz pusi jaudas. Redzēju video no pirmssezonas spēlēm, uzlabojis metienu - met daudz ātrāk, bet vēl pāragri spriest vai arī precīzāk
Dončič, Karijs, pie labas veselības Embīds - domāju trīs galvenie, vēl jau varētu atkal būt Jokičs, bet lasīju, ka treneris viņu vairs nedzīs regulārajā
ja, iespejams, ka atsedes savus 15-20 macus, bet nemot vera, ka izskatijas vina metiens un parlieciba pre-season ir lielas aizdomas, ka vina stati bus vel iespaidigi

     [+] [-]

, 2021-10-19 18:16, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: uhh, neesmu tā baigi domājis, bet tikko papētīju sarakstu. jā, Pūls ir labs variants, varētu būt liels kofs, bet iespējas ir. Es pat domāju, ka ar visu Tompsonu atpakaļ viņš spēlēs daudz, paies arī laiks kamēr Tompsons ieies ritmā un itkā arī Viginss varētu izlaist kādas pāris pirmās nedēļas dēļ tā, ka pašlaik vispār nav formā. Sezonas sākumā noteikti spēlēs ļoti daudz, ir visas iespējas sevi pieteikt kā vienu no līderiem
vēl pāris kuri krīt acīs un varētu - Porters Jr (dos daudz spēlēt, ir liels potenciāls, ja ir uzlabojis metienu pa vasaru, ir visas iespējas..), Mann no LAC (Kavai ir ārā, dos daudz spēlēt, plejoffos jau mazliet sāka uguņot), Jackson Jr (ļoti maz spēlēja pagājušogad dēļ traumas, bet liels potenciāls, metiens priekš garā vnk ļoti labs), moš vēl Maxijs no 76ers (arī liels potenciāls, Simonsu domāju aizmainīs tuvākajā laikā un viņš lēnām izveidosies par vienu no komandas līderiem). kkā tā..
aizmirsi par keldon johnson no spurs, kuram loma pec derozan aiziesanas ieverojami pieaugs

     [+] [-]

, 2021-10-19 18:32, pirms 3 gadiem
Heywood Jablowme rakstīja: aizmirsi par keldon johnson no spurs, kuram loma pec derozan aiziesanas ieverojami pieaugs
gan jau beigās par daudziem aizmirsu šie pirmie nāca prātā

     [+] [-]

, 2021-10-19 18:54, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: gan jau beigās par daudziem aizmirsu šie pirmie nāca prātā
vins viens no realakajiem variantiem, bet ja uz mip balvu daudz kandidati ir iespejami

  -2 [+] [-]

, 2021-10-19 19:17, pirms 3 gadiem
Gsw brauks pāri kā ar ceļa rulli 18+, kepkas pa krūmiem!
Iguodala pēc kārtējā titula un rekordiem!
Stefs sezonas MVP.

     [+] [-]

, 2021-10-19 19:24, pirms 3 gadiem
kaut heati paceltu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-19 22:18, pirms 3 gadiem
chubaki rakstīja: Gsw brauks pāri kā ar ceļa rulli 18+, kepkas pa krūmiem!
Iguodala pēc kārtējā titula un rekordiem!
Stefs sezonas MVP.
beidz d.rst, Luka neiespringstot noliks Mavs augstāk par War

  +1 [+] [-]

, 2021-10-19 22:18, pirms 3 gadiem
Super NBA sākās, esmu par Bucks un Janni lai šamiem izdodas otro gadu pēc kārtas paņemt titulu...

Prātā nāk ko Greak freak teica pēc titula izcīnīšanas, ka varēja aiziet uz kādu spēcīgāku komandu uztaisīt super trio un izcīnīt titulu, bet šeit viņš palika uzticīgs savai komandai un ar smagu darbu, neatlaidību un teicamu spēli palīdzēja Bucks pacelt titulu..

     [+] [-]

, 2021-10-19 22:20, pirms 3 gadiem
Guscis rakstīja: kaut heati paceltu
NEKĀDU CERĪBU, austrumos viņiem neapturēt , Ne BUCKS vai NETS, 76-ers. bet ja brīnums notiktu un tomēr tiktu fināla, pretī tiem paši LAL, vai Clipers pret kuriem šances vispār nav...

  +1 [+] [-]

, 2021-10-19 22:20, pirms 3 gadiem
chubaki rakstīja: Gsw brauks pāri kā ar ceļa rulli 18+, kepkas pa krūmiem!
Iguodala pēc kārtējā titula un rekordiem!
Stefs sezonas MVP.
tavs gsw tiks izjats 2. playoff karta ja ne atrak
pagajuso sezonu vispar pat playoff netika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-19 22:48, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: gan jau beigās par daudziem aizmirsu šie pirmie nāca prātā
Rasa saka, ka KP.

     [+] [-]

, 2021-10-19 22:49, pirms 3 gadiem
zaxx rakstīja: NEKĀDU CERĪBU, austrumos viņiem neapturēt , Ne BUCKS vai NETS, 76-ers. bet ja brīnums notiktu un tomēr tiktu fināla, pretī tiem paši LAL, vai Clipers pret kuriem šances vispār nav...
Pret LAC?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-10-19 23:42, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Rasa saka, ka KP.
oho.. cik atceros KP bija tīri ok regulārajā, bet plejoffā viņa pielietojums kritās. Nu tādā gadījumā jāmet aptuveni savi 23+, jābūt ļoti labam aizsardzībā, jāpaugstina metienu procenti un Dalasai jāfinišē top4, Rietumos.. jo konkurence uz MIP būs liela, paļubomu beigās būs kāds, kas no rezervista iekāps zvaigznes statusā un tādu pārspēt jau nu ir grūti..

     [+] [-]

, 2021-10-20 01:54, pirms 3 gadiem
Pasūtījumbans bet esmu atpakaļ