Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš: "Helsinkos atgriežamies ar ļoti labu bagāžu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kalniņš: "Helsinkos atgriežamies ar ļoti labu bagāžu"
Jānis Kalniņš. Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Helsinku "Jokerit" latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš ceturtdien ielaida četras ripas, taču somu vienība izbraukumā spēja pieveikt Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - 5:4. Latvietis atzīst, ka emocijas ir tikai pozitīvas, taču viss varēja izvērsties pavisam citādi.

"Mačs sanāca ļoti grūts. "Torpedo" lieliski nospēlēja, īpaši aizsardzībā, bet mēs daudz noraidījāmies. Daudz ielaidām, trešajā periodā nācās atspēlēties, tas bija ļoti sarežģīti," atklāj Jānis Kalniņš. "Protams, pēc uzvaras emocijas ir tikai pozitīvas. Ja beigās nebūtu izglābušies, viss būtu pavisam citādi. Bet tagad atgriežamies Helsinkos ar labu punktu bagāžu."

Oktobra trijās izbraukuma spēlēs Somijas galvaspilsētas klubs ieguva piecus punktus no sešiem. Rietumu konferences tabulā "Jokerit" patlaban ieņem trešo vietu, par vienu punktu atpaliekot no krievu "armijnieku" vienībām.

Aizvadītajā starpsezonā bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs pārcēlās uz Helsinku vienību. "Ļoti laba komanda, viss organizēts visaugstākajā līmenī. Teicami izdevās iejusties kolektīvā. Sastāvs ir pietiekami spēcīgs. Domāju, ka šajā sezonā "Jokerit" parādīs ļoti labu rezultātu," saka latvietis.

Nākamā spēle būs 22. oktobrī, kad Helsinkos viesosies Rīgas "Dinamo".

.
"Jokerit" vārtsargu sezonas statistika

VārtsargsSU-Z%K
Raiens Zapoļskis (ASV)96-392.51.98
Jānis Kalniņš (Latvija)97-292.02.40

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

     [+] [-]

, 2018-10-19 17:46, pirms 6 gadiem
Daudz ielaidām, trešajā periodā nācās atspēlēties (C)
-----------------------------------------------
Daudz IelaidU, trešajā periodā puišām nācās paskraidīt lai atspēlētos.

     [+] [-]

, 2018-10-19 20:48, pirms 6 gadiem
ne pa tēmu, bet Senators no AHL diemžēl neizsauca Balceru, bet Nick Paul kurš ir tuvu Ivanāna parametriem!