Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mateuss atbrīvots no Bulgārijas izlases trenera amata

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Mateuss atbrīvots no Bulgārijas izlases trenera amata
Lotārs Mateuss
Foto: AFP/Scanpix

Lotārs Mateuss šodien atbrīvots no Bulgārijas futbola izlases galvenā trenera amata. Lai arī 50 gadus vecā speciālista līgums vēl nebija beidzies, Bulgārijas futbola federācija lēma par viņa atlaišanu jau tagad.

Pēc tam, kad 2010. gada septembra sākumā Bulgārijas izlases trenera posteni atstāja Stanimirs Stoilovs, viņa vietā pieņemts tika Lotārs Mateuss. Ar vācu futbola leģendu tika noslēgts līgums līdz EURO 2012 kvalifikācijas turnīra beigām, taču šodien kļuvis zināms, ka tas ne tikai netiks pagarināts – Mateuss vēl pirms tā beigām atbrīvots no amata.

"Mateusa līgums pagarināts netiks," ziņo Bulgārijas futbola federācija. "Iemesls ir sliktie rezultāti, tāpat trenera un spēlētāju starpā radusies spriedze. Pagaidām izlasi vadīs Mihails Madanskis (U-21 komandas treneris), bet pēc kvalifikācijas turnīra beigām lemsim par to, kurš šo amatu pārņems pilnībā." Bulgārijai, kura šobrīd G grupā septiņos aizvadītajos mačos izcīnījusi piecus punktus un ieņem priekšpēdējo vietu, palikusi tikšanās mājās pret Velsu, kā arī draudzības spēle pret Ukrainu.

Mateusa vadībā Bulgārija kopumā aizvadīja 11 mačus, pa trim reizēm uzvarot un cīnoties neizšķirti, kā arī piedzīvojot piecus zaudējumus.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com
The official website for European football –...

  -1 [+] [-]

, 2011-09-19 23:42, pirms 13 gadiem
Jau atkal.. Ar sievietēm tāpat kā ar komandām.. Ka tik drīz nebūs Uganda jātrennē vecajam Herzogenaurachietim.

     [+] [-]

, 2011-09-20 09:21, pirms 13 gadiem
Matēuss. Lielisks piemērs, kā izcils futbolists nav treneris. Nevis nav liels vai izcils treneris, bet gan vispār nav treneris. Kā treneris Matēuss << Maradona (un tas tiešām kaut ko nozīmē).