Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

DK diskvalificē Dobrecovu un soda "Jūrmalu" par sodu nemaksāšanu

Rolands Eliņš

DK diskvalificē Dobrecovu un soda "Jūrmalu" par sodu nemaksāšanu
Viktors Dobrecovs
Foto: F64/Romāns Kokšarovs

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK) nolēmusi uz vienu spēli diskvalificēt "Liepājas" galveno treneri Viktoru Dobrecovu par tiesnešu apvainošanu spēles laikā, savukārt "Jūrmala" saņēmusi naudas sodu par iepriekšējo naudas sodu nenomaksāšanu.

"Liepāja" SMScredit.lv Virslīgas iepriekšējā spēlē ar 1:3 viesos piekāpās Daugavpils "Daugavas" komandai, turklāt pieredzēja gan vārtsarga Artūra Vaičuļa sarkano kartīti, gan uz saviem vārtiem nozīmētu 11 metru soda sitienu. Dusmas uz tiesnešiem komandas trenerim Viktoram Dobrecovam bija tika lielas, ka par to izpaušanu viņš sodīts ar vienas spēles divkalifikāciju un 100 eiro naudas sodu.

Sarkanā kartīte automātiski nozīmē arī Vaičuļa nepiedalīšanos nākamajā spēlē, un "Liepājai" bez šīm divām personībām būs jāiztiek 21. augusta spēlē pret Jūrmalas "Spartaku". Savukārt "Jelgavas" nākamo maču izlaidīs Artis Lazdiņš (pret "Metta"/LU), bet uz divām spēlēm diskvalificēts Daugavpils "Daugavas" aizsargs Bidzina Cincadze par nopietniem disciplinārajiem pārkāpumiem. Viņam būs jāšķiras arī no 150 eiro. Jāpiemin, ka attiecīgā reglamenta punkta pārkāpšana (D.R. 20.5) paredz diskvalifikāciju no viena līdz trim mēnešiem, taču DK izmantojusi reglamentā paredzēto iespēju sodu samazināt līdz divām spēlēm (pret "Ventspili" un "Spartaku").

Taču no soda naudas nav izvairījusies Rīgas "Daugava", kurai par atkārtotu bumbas padevēju nenodrošināšanu būs jāšķiras no simts eiro, bet "Jūrmalai" būs jāsamaksā 200 eiro par iepriekšējo DK lēmumu laicīgi neizpildīšanu (soda naudu nenomaksāšanu).

Interesanti, ka runa ir par DK devītajā jūlijā pieņemto lēmumu, kas paredz saistību nokārtošanu līdz 18. jūlijam. Jāatgādina arī, ka "Skonto" par šī paša lēmumu neizpildīšanu (soda naudu nenomaksāšanu) tika sodīta ar 400 eiro naudas sodu. Lēmums par "Skonto" jauno sodu tika pieņemts piektajā augustā, bet par "Jūrmalu" DK "atcerējās" vien pēc divām nedēļām.

Izmantotie resursi:
LFF: LFF DK 19.augusta sēdes lēmumi

  +9 [+] [-]

, 2014-08-19 17:34, pirms 10 gadiem
Bidzinam vajadzēja lielāku DSQ , jo viņš draudēja spēles tiesnesim!

  +4 [+] [-]

, 2014-08-19 18:01, pirms 10 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Bidzinam vajadzēja lielāku DSQ , jo viņš draudēja spēles tiesnesim!
viņu jau vajadzēja no laukuma noraidīt,bet nedrīkst!Tāda vara ir TOTOklubiem!Tiesneši šo TOTO klubu priekšā ir tik pakalpiņi!
Slēpts komentārs: Bayern/Heat fans

  +4 [+] [-]

, 2014-08-19 18:54, pirms 10 gadiem
Gruziins totaals mudaks, pie 3:0 taada uzvediiba....

  +3 [+] [-]

, 2014-08-19 19:12, pirms 10 gadiem
Zuntneram debija kā galvenam.
Slēpts komentārs: ReSignum

     [+] [-]

, 2014-08-19 19:35, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: tev visi toto klubi iznjemot ventspili? beidz degradēties vēl vairāk ar savu totopili
Pagaidām es runāju par tiesneša darbību konkrētā mačā!Tiesnesis vai TOTOpilietis ir noteicējs laukumā?Epizode konkrēti parādīja kas vada balli!
Starp citu epizodē kad noraidīja Vaičuli,bija pārkāpums no TOTOpiliešu puses pret liepājnieku,kurš tika elementāri parauts ar kreiso roku malā,pārkāpums!spasjonnikovs jau tā bija maču uztaisījis,un tāpat nedrīkstēja sprēgāt šo TOTObrigāžu priekšā!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-19 19:36, pirms 10 gadiem
ReSignum rakstīja: Džekam ir smagas psiholoģiska rakstura problēmas, visur saredz sazvērestības, paranoja.
ventspilniek ,Key Nr.23 labāk palika?

     [+] [-]

, 2014-08-19 20:51, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: ventspilniek ,Key Nr.23 labāk palika?
Redzi par ko es runāju, sīkums, ka jūrmalnieks, tev viss jau sen ir skaidrs un visam cauri redzi.

     [+] [-]

, 2014-08-19 21:35, pirms 10 gadiem
ReSignum rakstīja: Redzi par ko es runāju, sīkums, ka jūrmalnieks, tev viss jau sen ir skaidrs un visam cauri redzi.
gribi lai domāju ka jurmalnieks!
Kā ieliki komentu ar savu profilu Vestvood,tad ar Key Nr.23,zināju ka būs ar trešais koments pēc kārtas ,jeb izrādīsi kas sakrājies pēdējā laikā pret manīm!Ne pirmo un ne simto reizi centies tā sevi nomierināt(jo sakrājies manis dēļ tev ir diezgan)!
Ir problēmas tev ventspilniek!Bet es tur tev palidzēt nevarēšu!
Lai veicas!

  -1 [+] [-]

, 2014-08-20 18:29, pirms 10 gadiem
Kaut kā jau naudina jāpelna!Visi likumi un nolikumi sakārtoti,Viss jau būtu labi,ja tie likumi un nolikumi strādātu tā kā viņiem jāstrādā,visiem viena taisnība un visiem viens likums! Bet visā tajā ir tādas mazinas,it kā nevainīgas lietiņas,ko sauc par atriebību!