Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Izlasei pirmais nopietnais Balkānu pārbaudījums

Izlasei pirmais nopietnais Balkānu pārbaudījums
Epizode no Latvijas - Melnkalnes spēles pirms diviem gadiem. Jānis Strēlnieks ar Latvijas izlasi vēlas nokļūt mainītās lomās...
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Šodien Serbijas pilsētā Zlatiborā pārbaudes spēli aizvadīs Latvijas basketbola izlase, kas tiksies ar spēcīgo Melnkalni. Latvijai tā būs trešā pārbaudes spēle šovasar, bet Melnkalnes izlasei - pirmā. Spēles sākums pulksten 20:30 pēc Latvijas laika.

Latvijai pirmais nopietnais pārbaudījums

Latvijas izlasei divas pārbaudes spēles šovasar jau bijušas, kurās bez īpašām problēmām Valmierā tika pieveikta Kipras komanda (72:47 un 78:61). Šoreiz pretī nāks pavisam citas klases komanda, kas spēlētāju talanta ziņā atrodas tuvumā labākajiem Eiropas basketbola standartiem. Runa ir par Melnkalnes izlasi, ar kuru mūsējiem būs darīšana tuvākajās divās pārbaudes spēlēs.

Melnkalnei šovakar būs pirmā pārbaudes spēle pēc 23 dienu treniņiem, kas aizvadīti, gatavojoties šovasar gaidāmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. "Plāns ir pārbaudīt to, kā šo trīs nedēļu laikā esam sagatavojušie - to arī darīsim šajās pārbaudes spēlēs ar Latviju," pirms pārbaudes mača atzinis Melnkalnes valstsvienības galvenais treneris Luka Pavičevičs. "Domāju, ka sākam redzēt progresu, vērtējot mūsu fizisko sagatavotību. Runājot par taktiskajām lietām, tad to gatavību spēsim vien novērtēt pēc pirmajām divām pārbaudes spēlēm ar Latviju. Šī ir jauna komanda, kam vajadzīgs laiks, lai saspēlētos, " izteicies melnkalniešu centrs Milko Bjelica, kurš ikdienā pārstāv Spānijas ACB līgas vienību Vitorijas "Caja Laboral".

Abas šīs dienas pretinieces nav svešas, jo Latvija un Melnkalne bija vienā grupā iepriekšējā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas norisinājās 2010. gada vasarā. Toreiz gan abās spēlēs pārliecinošas uzvaras guva Melnkalne, taču situācija pa šiem diviem gadiem ir pamainījusies.

Melnkalne bez ierastajiem līderiem, taču ar jaunu naturalizēto amerikāni

Ja Latvijas kodols no tām spēlēm ir saglabājies un kļuvis labāks, tad Melnkalnes sastāvā ir vairākas izmaiņas. Jau pirms gatavošanās sākuma bija zināms, ka savainojumu dēļ Melnkalnei nepalīdzēs tās NBA centrs Nikolā Pekovičs un saspēles vadītājs Gorans Jeretins. Vēlāk lazaretei pievienojās arī Boriss Bakičs un Milošs Borisovs. Savukārt dalības dēļ NBA Vasaras līgā vēlāk komandai pievienojās jaunā melnkalniešu zvaigzne Nikolā Vučevičs.

Tomēr melnkalniešu treneris Pavičevičs norāda, ka ir pietiekami daudz citu spēlētāji, kas gatavi aizstāt iepriekšējos līderus un paši kļūt par tādiem. Bez Milko Bjelicas par tādu visas iespējas ir kļūt, piemēram, spēka uzbrucējam Vladimiram Dragičevičam, kurš ir Jāņa Strēlnieka komandas biedrs Sanktpēterburgas "Spartak" rindās vai Vladimiram Dašičam, kurš vēl nesen bija Madrides "Real" sastāvā, bet pēdējā laikā spēlējis Ļubļanas "Union Olimpija".

Interesanti, ka viena no talantiem bagātās bijušās Dienvidslāvijas pēctecēm Melnkalne neiztiek arī bez naturalizētajiem spēlētājiem. Pēdējos gados bija pierasts, ka šīs komandas saspēli veidoja amerikānis Omārs Kuks (spēlē Milānas "EA7 Emporio Armani" klubā), kurš tiek vērtēts kā viens no labākajiem savas pozīcijas ne-eiropiešu spēlētājiem Vecajā kontinentā. Vietā gan tika atrasts cits pietiekami meistarīgs saspēles vadītājs, jo Melnkalnes pilsonība piešķirta 27 gadus vecajam Teiloram Ročestijam. Pagājušajā sezonā 185 cm garais basketbolists kļuva par Francijas vicečempionu "Le Mans" sastāvā, esot komandas līderis (vietējā līgā vidēji 16,3 punkti un 6,4 rezultatīvas piespēles).

Latvijas un Melnkalnes izlases pārbaudes spēlēs šonedēļ tiksies divas reizes, jo abas komandas atkārtoti tiksies arī piektdien. Spēle notiks neitrālā vietā, par kādu uzskatāma Serbijas pilsēta Zlatibora. Nelielas priekšrocības gan ir Melnkalnei, kam Zlatiborā jau kādu laiku notikusi treniņnometne. Ar līdzīgā manierē spēlējošu pretinieku (Bosniju) mūsējiem būs darīšana Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs, tāpēc spēles ar Melnkalni būs ļoti vērtīgas. Tāpat līdzīgam stilam tuvināti būs nākamie Latvijas pretinieki Serbijas basketbolisti, ar kuriem būs jāspēlē 23. un 25. jūlijā. Skaidrs, ka tuvākā nedēļa Ainara Bagatska trenētajiem vīriem solās būs labs pārbaudījums.

Latvijas izlases kandidāti

SpēlētājsVecumsAugumsKlubs
Aizsargi:
Jānis Strēlnieks22190 cmSpartak (Krievija)
Edgars Jeromanovs26188 cmDolphins (Zviedrija)
Kaspars Vecvagars18193 cmBaltai (Lietuva)
Dairis Bertāns22193 cmRīgas VEF
Uzbrucēji:
Rihards Kuksiks24202 cmValencia (Spānija)
Oto Ošenieks22203 cmUniv. of Minnesota (NCAA)
Mārtiņš Laksa22196 cmBK Ventspils
Artūrs Bērziņš24204 cmBK Ventspils
Dāvis Bertāns19210 cmPartizan (Serbija)
Mareks Mejeris20207 cmKnet&Eniac (Spānija)
Rolands Freimanis24210 cmGirona (Spānija)
Kaspars Bērziņš26213 cmRīgas VEF
Centri:
Andrejs Šeļakovs23208 cmTarragona (Spānija)
Mārtiņš Meiers21208 cmBK Ventspils

Pārbaudes spēles 2012

DatumsSpēleVieta
14./15. jūlijsLatvija - KipraValmiera
19./20. jūlijsMelnkalne – LatvijaZlatibora
23./25. jūlijsSerbija – LatvijaBelgrada
3. augustsPolija – LatvijaGdiņa
4. augustsLatvija – ItālijaGdiņa
5. augustsLatvija – MelnkalneGdiņa

"EuroBasket 2013" kvalifikācijas turnīrs sāskies 15. augustā Sarajevā ar spēli pret vietējo Bosnijas un Hercegovinas izlasi. Vēl mūsu grupā spēlēs Nīderlande, Gruzija un Rumānija.

Izmantotie resursi:
Košarkaški savez Crne Gore
Latvijas Basketbola savienība

1 2 63 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-07-19 11:53, pirms 12 gadiem
galvenais jautājums - vai šo spēli translēs TV un vai minēto translāciju būs iespējams skatīt tīmeklī?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-19 11:55, pirms 12 gadiem
galvenaja lapaa rakstits pie toto:
Vīriešu izlases pārbaudes spēles 2012 Melnkalne — Latvija 19:00
te rakstiits 20:30. kaa ta buus?

     [+] [-]

, 2012-07-19 11:56, pirms 12 gadiem
srax0 rakstīja: galvenaja lapaa rakstits pie toto:
Vīriešu izlases pārbaudes spēles 2012 Melnkalne — Latvija 19:00
te rakstiits 20:30. kaa ta buus?
Es arī esmu apmulsis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-19 12:26, pirms 12 gadiem
Riktīga mīļbilde
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-19 12:42, pirms 12 gadiem
Bilde vienkārši konfekte ! Tētis pamāca mazo puisēnu
Atbilstība izcila virsrakstam. žetons Zanderam.
Slēpts komentārs: bārda un sifons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-19 13:00, pirms 12 gadiem
krischens rakstīja: 1.kārt Kā var piedalīties EČ ar tik jaunu sastāvu, federācijai ir pilnīgi pie kājas, kas spēlē ? Nu tak var tos vecos nedaudz paspiest ,lai spēlē !

2.kārt Ja jau pat tāda izlase kā Melnkalne naturalizē melņus, dieva dēļ, kāpēc mēs nevar paņemt izlasē to čandingeru-badingeru ?
Iedomājies, kāda apdrošināšana par viņu jāmaksā – izlase naudu noteikti knapi sagrabināja e-talonam, pāris baša bumbām un sviestmaizēm, valsts ta piķi nekādu neideva, tikai sponsoru nauda uz visām u-16, U-20, vīriešu un sieviešu izlasēm

     [+] [-]

, 2012-07-19 13:03, pirms 12 gadiem
Vai kāds nezina kur netā varētu redzēt šo spēli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-19 13:34, pirms 12 gadiem
krischens rakstīja: 1.kārt Kā var piedalīties EČ ar tik jaunu sastāvu, federācijai ir pilnīgi pie kājas, kas spēlē ? Nu tak var tos vecos nedaudz paspiest ,lai spēlē !

2.kārt Ja jau pat tāda izlase kā Melnkalne naturalizē melņus, dieva dēļ, kāpēc mēs nevar paņemt izlasē to čandingeru-badingeru ?
Jučmanis SA teica, ka ja izlase tiks EČ, tad arī runās ar viņu, jo savādāk neesot jēgas.

  +5 [+] [-]

, 2012-07-19 14:04, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Vispār tas ir vienkārši absurds, es nevaru vairs izturēt šito mākslīgi uzpūsto paaudžu maiņu, kas nav nekāda paaudžu maiņa, bet gan sagrābta 2. ešalona spēlētāju komanda, vairāk tendēta uz jaunākiem gada skaitļiem pasē, nemaz nevērtējot tā varēšanu. Kaut kāds mistisks Ošinieks? Cmooon? Tik pat labi, tāds Timma ir reizes divas labāks par tādu Ošenieku, tās pošas pozīcijas spēlētājs. Kur loģika vispār? Ir kāda shēma, kāpēc tieši šie indivīdi un ne citi? Ja jau pat Šķēle, kurš kalevā vidēji pāris punktus meta, un nekas īpašs nebija, Latvijas izlasē, Bagatska vārdiem sakot, bijis izteikti labākais. Tad kādi ir pārējie?
pamatā izlases cienīgi ir kādi 4,5 spēlētāji -Strēlnieks, (reāli būtu kā 2.,3. PG), D.Bertāns, K.Bērziņš, Dāvis Bertāns, Kuksiks (arī reāli būtu aiz Janičenoka, aizsardzībā arī aiz Jahoviča, kurša arī starp citu netika pat aicināts). Pa lielam tas arī viss.
Ko dir*ā tur dara Pastušeņa? es arvien vairāk uzvelkos, gribās vienkārši šķelt ar tabureti pa pauri tam Šnepam .
Protams, jāatbalsta jau tāpat ir tie kas ir.
Nu ko tu te streso. Jau pagājušais EČ pierādīja, ka ar šiem čaļiem rezultāts nav sliktāks par "tagad vai nekad" paaudzi. Tā kā, manuprāt, ceļš ir pareizs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-19 14:11, pirms 12 gadiem
protams ka nekur neraadiis

  +5 [+] [-]

, 2012-07-19 14:16, pirms 12 gadiem
resnais putns rakstīja: Nu jau nu! neaizmirsti, ka tad spēlēja Blūms The Janis Blums show vs. France
- YouTube
domāju tur komentāri lieki.
Arī bez Blūma rezultāts būtu bijis tāds pats - netikšana ārā no grupas. Tieši tāpat kā iepriekšējos 3 čempionātos.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-19 14:28, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Vispār tas ir vienkārši absurds, es nevaru vairs izturēt šito mākslīgi uzpūsto paaudžu maiņu, kas nav nekāda paaudžu maiņa, bet gan sagrābta 2. ešalona spēlētāju komanda, vairāk tendēta uz jaunākiem gada skaitļiem pasē, nemaz nevērtējot tā varēšanu. Kaut kāds mistisks Ošinieks? Cmooon? Tik pat labi, tāds Timma ir reizes divas labāks par tādu Ošenieku, tās pošas pozīcijas spēlētājs. Kur loģika vispār? Ir kāda shēma, kāpēc tieši šie indivīdi un ne citi? Ja jau pat Šķēle, kurš kalevā vidēji pāris punktus meta, un nekas īpašs nebija, Latvijas izlasē, Bagatska vārdiem sakot, bijis izteikti labākais. Tad kādi ir pārējie?
pamatā izlases cienīgi ir kādi 4,5 spēlētāji -Strēlnieks, (reāli būtu kā 2.,3. PG), D.Bertāns, K.Bērziņš, Dāvis Bertāns, Kuksiks (arī reāli būtu aiz Janičenoka, aizsardzībā arī aiz Jahoviča, kurša arī starp citu netika pat aicināts). Pa lielam tas arī viss.
Ko dir*ā tur dara Pastušeņa? es arvien vairāk uzvelkos, gribās vienkārši šķelt ar tabureti pa pauri tam Šnepam .
Protams, jāatbalsta jau tāpat ir tie kas ir.
ne ko pielikt, ne atņemt. Precīzi teikts. Es arī par šito cepos, jāskatās kaut kādi mistiski Mejeri vienā laidā. Da viņi pat LBL neko tolkam nevar izdarīt. OK - saprotu, paņemtu vienu tādu kā A. Strēlnieks, ar domu, lai kādas 3-4 min. pakrampētu kādu, bet te visa izlase ir t.s. role player. Vienkārši vemt gribās... ja viņi tiks uz čempi... da ladna, netiks tač

  +3 [+] [-]

, 2012-07-19 14:29, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Bilde vienkārši konfekte ! Tētis pamāca mazo puisēnu
Atbilstība izcila virsrakstam. žetons Zanderam.
Protams, skatos, nepalaid nevienu iespēju, lai neuzbrauktu virsū mūsu izlases čaļiem.

Un tas "puisēns", starp citu, spēlē vienā no Eiropas labākajām līgām.

  +3 [+] [-]

, 2012-07-19 14:30, pirms 12 gadiem
Rafaello rakstīja: ne ko pielikt, ne atņemt. Precīzi teikts. Es arī par šito cepos, jāskatās kaut kādi mistiski Mejeri vienā laidā. Da viņi pat LBL neko tolkam nevar izdarīt. OK - saprotu, paņemtu vienu tādu kā A. Strēlnieks, ar domu, lai kādas 3-4 min. pakrampētu kādu, bet te visa izlase ir t.s. role player. Vienkārši vemt gribās... ja viņi tiks uz čempi... da ladna, netiks tač
Kāpēc lai netiktu - uzvaram rumāņus un holandiešus - un laižam uz EČ.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-19 14:36, pirms 12 gadiem
Es atvainojos, kāds kaut ko teica, ka pēc diviem gadiem šī izlase EČ ņemšot medaļas, gads drīz būs rinķī, jābūt vismaz tuvu sešiniekam EIropā.

  +6 [+] [-]

, 2012-07-19 14:37, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Vispār tas ir vienkārši absurds, es nevaru vairs izturēt šito mākslīgi uzpūsto paaudžu maiņu, kas nav nekāda paaudžu maiņa, bet gan sagrābta 2. ešalona spēlētāju komanda, vairāk tendēta uz jaunākiem gada skaitļiem pasē, nemaz nevērtējot tā varēšanu. Kaut kāds mistisks Ošinieks? Cmooon? Tik pat labi, tāds Timma ir reizes divas labāks par tādu Ošenieku, tās pošas pozīcijas spēlētājs. Kur loģika vispār? Ir kāda shēma, kāpēc tieši šie indivīdi un ne citi? Ja jau pat Šķēle, kurš kalevā vidēji pāris punktus meta, un nekas īpašs nebija, Latvijas izlasē, Bagatska vārdiem sakot, bijis izteikti labākais. Tad kādi ir pārējie?
pamatā izlases cienīgi ir kādi 4,5 spēlētāji -Strēlnieks, (reāli būtu kā 2.,3. PG), D.Bertāns, K.Bērziņš, Dāvis Bertāns, Kuksiks (arī reāli būtu aiz Janičenoka, aizsardzībā arī aiz Jahoviča, kurša arī starp citu netika pat aicināts). Pa lielam tas arī viss.
Ko dir*ā tur dara Pastušeņa? es arvien vairāk uzvelkos, gribās vienkārši šķelt ar tabureti pa pauri tam Šnepam .
Protams, jāatbalsta jau tāpat ir tie kas ir.
Paštušeņa tak nav izlasē, gudrīt.

Un tu tiešām esi pārliecināts, ka paaudžu maiņu nevahag? Hallo, ir 2012. gads, nevis kaut kāds 2007. gads, laiks pāršķirt kalendāru...

Kambala 34 gadi, K.Valters 31 gads, Sandis 34 gadi, Janičenoks 29 gadi... tavi mīļotie kadri jaunāki nepaliek.

Vēl pasaki, ka nevajag pārmaiņas. Pat bez visas šmuces tās būtu nepieciešamas.

Šitie tāpat tiks uz EURO, rudenī Blūms būs atpakaļ, Šķēle, varbūt Janičenoks, varbūt vēl kāds kadrs, maby Badingers - un izlase ne par matu nebūs sliktāka, kā 2009. gadā...

  -3 [+] [-]

, 2012-07-19 14:42, pirms 12 gadiem
Namejs rakstīja: Paštušeņa tak nav izlasē, gudrīt.

Un tu tiešām esi pārliecināts, ka paaudžu maiņu nevahag? Hallo, ir 2012. gads, nevis kaut kāds 2007. gads, laiks pāršķirt kalendāru...

Kambala 34 gadi, K.Valters 31 gads, Sandis 34 gadi, Janičenoks 29 gadi... tavi mīļotie kadri jaunāki nepaliek.

Vēl pasaki, ka nevajag pārmaiņas. Pat bez visas šmuces tās būtu nepieciešamas.

Šitie tāpat tiks uz EURO, rudenī Blūms būs atpakaļ, Šķēle, varbūt Janičenoks, varbūt vēl kāds kadrs, maby Badingers - un izlase ne par matu nebūs sliktāka, kā 2009. gadā...
Blūms taču teica, ka nebūs, viņa laiks izlasē jau ir pagājis. Šķēle? Viens divi vārdi- cilvēks meningīts. Janičenoks? Viņam diskābelis jau ir beidzies?

  +7 [+] [-]

, 2012-07-19 14:45, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Blūms taču teica, ka nebūs, viņa laiks izlasē jau ir pagājis. Šķēle? Viens divi vārdi- cilvēks meningīts. Janičenoks? Viņam diskābelis jau ir beidzies?
KO? Blūms vēl nesen intervijā teica, ka ja būs ar veselību ok, tad obligāti spēlēs. Vai tad Janičenokam diskābelis vispār bija?? Tev kaut kādi greizi informācijas avoti.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-19 14:46, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Es atvainojos, kāds kaut ko teica, ka pēc diviem gadiem šī izlase EČ ņemšot medaļas, gads drīz būs rinķī, jābūt vismaz tuvu sešiniekam EIropā.
Kas to teica Es domāju mēs visi būtu mega laimīgi, ja šī izlase tiktu ceturtdaļfinālā. Tas būtu super.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-19 14:49, pirms 12 gadiem
Namejs rakstīja: Kas to teica Es domāju mēs visi būtu mega laimīgi, ja šī izlase tiktu ceturtdaļfinālā. Tas būtu super.
Pēc tiem "cienīgajiem" zaudējumiem Šauļos atsevišķi indivīdi sacerēja tādas pasakas, kādas pat Čekas pagrabos nevarēja dabūt gatavas .

  +1 [+] [-]

, 2012-07-19 15:00, pirms 12 gadiem
Bet to es nespēju saprast, ko izlasee dara Ošenieks? Nevar Jaho panjemt?

  -1 [+] [-]

, 2012-07-19 15:02, pirms 12 gadiem
Tad jau tikpat labi varēja paņemt Dārgo.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-19 15:04, pirms 12 gadiem
Un ko Laksa izlasē dara?

  -1 [+] [-]

, 2012-07-19 15:17, pirms 12 gadiem
Namejs rakstīja: Paštušeņa tak nav izlasē, gudrīt.

Un tu tiešām esi pārliecināts, ka paaudžu maiņu nevahag? Hallo, ir 2012. gads, nevis kaut kāds 2007. gads, laiks pāršķirt kalendāru...

Kambala 34 gadi, K.Valters 31 gads, Sandis 34 gadi, Janičenoks 29 gadi... tavi mīļotie kadri jaunāki nepaliek.

Vēl pasaki, ka nevajag pārmaiņas. Pat bez visas šmuces tās būtu nepieciešamas.

Šitie tāpat tiks uz EURO, rudenī Blūms būs atpakaļ, Šķēle, varbūt Janičenoks, varbūt vēl kāds kadrs, maby Badingers - un izlase ne par matu nebūs sliktāka, kā 2009. gadā...
Jā, bet šie 85% LV fanu mīļotie spēlētāji ir 6 galvas un vēl divu mazo ļgalviņu pārāki par visiem šībrīža izlases dalībniekiem, tāpēc ir tikai normāli, ka cilvēki grib redzēt izlasē spēlējam labākos, talantīgākos, harizmātiskākos, nevis kaut kādus trešā ešalona kadrus, kuri jā ok - ir centīgi, trenējas, grib kapāties utt, bet kuri vienkārši nevelk.Tādēļ esat reāli, neko vairāk par divām uzvarām mājās pār ROM un NED un moš vienu haļavnu uzvaru kaut kur viesos nav spējīgi.
P.S. Lūdzu neliekiet mīnusus, esmu novests līdz nervu sabrukumam, un Andris Vārna arī visu laiku brīdina mani par kaut ko

  +2 [+] [-]

, 2012-07-19 15:21, pirms 12 gadiem
augums visiem laikam mērīts ar augstpapēžu kurpēm.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-19 15:23, pirms 12 gadiem
krischens rakstīja: 1.kārt Kā var piedalīties EČ ar tik jaunu sastāvu, federācijai ir pilnīgi pie kājas, kas spēlē ? Nu tak var tos vecos nedaudz paspiest ,lai spēlē !

2.kārt Ja jau pat tāda izlase kā Melnkalne naturalizē melņus, dieva dēļ, kāpēc mēs nevar paņemt izlasē to čandingeru-badingeru ?
Tāpēc, ka tam melnim būs 0.interese spēlēt LV izlasē, ja tā laikā ko citu vasara var darīt.

  +6 [+] [-]

, 2012-07-19 15:26, pirms 12 gadiem
Rafaello rakstīja: Jā, bet šie 85% LV fanu mīļotie spēlētāji ir 6 galvas un vēl divu mazo ļgalviņu pārāki par visiem šībrīža izlases dalībniekiem, tāpēc ir tikai normāli, ka cilvēki grib redzēt izlasē spēlējam labākos, talantīgākos, harizmātiskākos, nevis kaut kādus trešā ešalona kadrus, kuri jā ok - ir centīgi, trenējas, grib kapāties utt, bet kuri vienkārši nevelk.Tādēļ esat reāli, neko vairāk par divām uzvarām mājās pār ROM un NED un moš vienu haļavnu uzvaru kaut kur viesos nav spējīgi.
P.S. Lūdzu neliekiet mīnusus, esmu novests līdz nervu sabrukumam, un Andris Vārna arī visu laiku brīdina mani par kaut ko
Nelikšu tev mīnusu, bet padomā pats -

vēl gadiņš, vēl divi - un visi jau būs piemirsuši šos kadrus, jo Bertāni tikai augs meistarībā, Vecvagars jau taagad reizēm rāda potenciālu, kas nav mazāks kā K.Valteram 18-19 gados, Kuksiks, Strēlnieks, pārējie - visi var augst. Dažos gados arī Timma un vēl kāds pienāks klāt. Būs tikai labāk! Šobrīd galvenais kvalificēties. Pieļauju, ka viena no līderēm, Bosnija vai Gruzija, Rīgā kritīs.

Un vēl kas - NEKAD vēl LV basīša vēsturē mums nav bijis tāds garo un atlētisko spēlētāju pieplūdums, ja agrāk varējam siekalu tecināt, kad serbu vai krievu trešais numurs ar 2,00 vai 2,05 nāca virsū, tad tagad mums pašiem ir tādu jauno un garo plejāde. Tas ļoti priecē attiecībā uz nākotnes perspektīvām.

Ja pinta būtu basīša fans, tad viņš būtu starā.

  +4 [+] [-]

, 2012-07-19 15:36, pirms 12 gadiem
Namejs rakstīja: Nelikšu tev mīnusu, bet padomā pats -

vēl gadiņš, vēl divi - un visi jau būs piemirsuši šos kadrus, jo Bertāni tikai augs meistarībā, Vecvagars jau taagad reizēm rāda potenciālu, kas nav mazāks kā K.Valteram 18-19 gados, Kuksiks, Strēlnieks, pārējie - visi var augst. Dažos gados arī Timma un vēl kāds pienāks klāt. Būs tikai labāk! Šobrīd galvenais kvalificēties.

Un vēl kas - NEKAD vēl LV basīša vēsturē mums nav bijis tāds garo un atlētisko spēlētāju pieplūdums, ja agrāk varējam siekalu tecināt, kad serbu vai krievu trešais numurs ar 2,00 vai 2,05 nāca virsū, tad tagad mums pašiem ir tādu jauno un garo plejāde. Tas ļoti priecē attiecībā uz nākotnes perspektīvām.

Ja pinta būtu basīša fans, tad viņš būtu starā.
Paldies, ka neliki mīnusu. Es to ļoti augstu vērtēju. Bet vēl kas man nepatīk šīs izlases sakarā ir tas, ka 9 no 14 izlases čaļiem vietu izlasē ir saņēmuši kā dāvanu. Nevis sīvas konkurences apstākļos, bet vnk tāpat. Tapēc, ka man augums ir 208cm. Tā nav izlase. Teorētiski ir, bet praktiski tas ir tikai tāds bariņš zaļu čaļu, kuri vispār neko nerubī. tiem pašiem centriem. Pļaujas laiks ap 30 gadiem vien ir. Cipruss, Grafs - normāli keksi, it sevišķi jau Grafs (Cipruss tomēr ir diezgan slinks), lai tāds Mejers vai kā viņu tur - lai ņem un izkonkurē. Nē, atnāk un spēlē izlasē kaut kādas mistiskas nākotnes vārdā. Te jau n-tās reizes ir uzskaitīts, kam vēl bij jābūt kandidātos, kam ne, bet nu viens kas ir skaidrs, šai izlasei piemīt tikai un vienīgi cīņasspars, ar ko vismaz pagaidām aršana ir maza.
Piekrītu, ka pēc gadiem 4-5 ar tevis uzskaitītajiem kadriem perspektīva nav slikta. Bet, kur ir garants, ka tie paši Bertāni, saņēmuši patiešām labus līgumus, arī neuzliks mīksto izlasei? Nekur. Tāda garantija nav, tādēļ ir jācenšas piesaistīt visus patiešām labākos kadrus jau šodien, un Mejerveidīgie lai cīnās treniņnometnē un, ja ir spējīgi izkonkurēt - visu cieņu, velc kreklu, dziedi himnu un tauta par tevi fano.
1 2 63 komentāri