Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Francijai duelī pret Nīderlandi nevarēs palīdzēt degunu salauzušais Mbapē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Francijai duelī pret Nīderlandi nevarēs palīdzēt degunu salauzušais Mbapē
Kiljans Mbapē. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eiropas čempionāts futbolā uzņem apgriezienus, un starp otrās kārtas aizraujošākajiem dueļiem solās būt piektdien paredzētā Francijas un Nīderlandes cīņa. Francūžiem nāksies iztikt bez degunu salauzušā Kiljana Mbapē palīdzības.

Francija atklāšanas spēlē ar 1:0 pieveica Austriju, bet spēli nevarēja pabeigt Kiljans Mbapē. Viņš galotnē centās izdarīt sitienu ar galvu, taču ietriecās Kevinā Danso un salauza degunu. Francijas Futbola federācija noraidījusi bažas par operācijas nepieciešamību, kas pieliktu punktu turnīram, bet atklājusi, ka Mbapē būs nepieciešama aizsargmaska.

Lai gan turnīrs Madrides "Real" jaunpienācējam nav beidzies, vairāki mediji norādījuši, ka piektdien gaidāmajā spēlē pret Nīderlandi Mbapē nepiedalīsies.

Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns pirmdien Mbapē veselības stāvokli raksturoja kā ne pārāk labu, bet otrdien viņš pauda, ka uzbrucējs jūtas mazliet labāk. "Vēl nepieciešamas pārbaudes, lai saprastu. Tā bija liela sadursme. Medicīniskais personāls izdarījis visu, kas ir viņu spēkos," teica Dešāns.

Otrdienas treniņu savainojuma dēļ izlaida uzbrucējs Olivjē Žirū. Taču trauma neesot pārāk nopietna, un Francijas visu laiku labākais vārtu guvējs trešdien atgriezīsies pie komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Art...
https://www.espn.com/soccer/story/_...
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

  -4 [+] [-]

, 2024-06-19 08:49, pirms nedēļas
Un vēl dažas dienas atpakaļ sūdzējās, ka Real nelaiž uz olimpiskām spēlēm. Lūk rezultāts un par sūdzēšanos un žēlošanos karma.

  -2 [+] [-]

, 2024-06-19 10:11, pirms nedēļas
archdevil rakstīja: Un vēl dažas dienas atpakaļ sūdzējās, ka Real nelaiž uz olimpiskām spēlēm. Lūk rezultāts un par sūdzēšanos un žēlošanos karma.
Bet varbūt par tiem "ekstrēmistiem", jāpārprasa tai Karmai, par ko īsti.

     [+] [-]

, 2024-06-19 20:06, pirms nedēļas
Gribēju pajokot, ka hokejā tas ir parasts treniņš, bet nu šis bija patiešām nepatīkami. Lai ātra veseļošanās!