Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška viegli sasniedz pusfinālu Maskavā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška viegli sasniedz pusfinālu Maskavā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pārliecinošāko uzvaru 2012.gada sezonā šodien guvis Latvija tenisists Andis Juška. Maskavas „Future” turnīra ceturtdaļfinālā viņš izrēķinājās ar mājinieku Antonu Zaicevu - 6:3, 6:0. Kopā ar Denisu Pavlovu Andis tika arī pie uzvaras dubultspēļu sacensībās, sasniedzot jau finālu.

Maskavā vēl divas uzvaras

Arī šodien sekmīgi Maskavas „Future” turnīrā spēlēja Latvijas tenisisti. Vispirms Andis Juška (ATP 531.) viegli sasniedza vienspēļu pusfinālu – 6:3, 6:0 pret mājinieku Andreju Zaicevu (ATP 1051.), bet pēc tam viņš kopā ar Denisu Pavlovu dubultspēļu pusfinālā ar 6:2, 7:6(5) pārspēja mājiniekus Vitāliju Kačanovski un Andreju Levinu.

Vienspēļu pusfinālā Andim pretī stāsies baltkrievs Siarhejs Betau (ATP 547.), pret kuru līdz šim nav spēlēts. Pēc tam Juška un Betau būs pretējās tīkla pusēs arī dubultspēļu finālā – Andis duetā ar Denisu spēlēs Betau un citu baltkrievu Aleksandru Buriju. ATP rangā Juška pagaidām nopelnījis sešus vienspēļu ranga punktus, bet dubultspēļu rangā katram no mūsu tenisistiem pa 10 punktiem.

Marcinkevičai zaudējumi Štutgartē

Ne tik labi šodien gājis Diānai Marcinkevičai (WTA 361.). Štutgartes ITF 10 000 vienspēļu sacensību 2.kārtā viņa piekāpās krievietei Aleksandra Artamonova (WTA 407.) – 2:6, 2:6. Nedaudz vēlāk kopā ar Artamanovu Diāna aizvadīja dubultspēļu ceturtdaļfinālu, taču arī tajā sekmes izpalika – 6:7(2), 4:6 pret vācietēm Tanju Ostertagu un Lauru Šēderi. Savu reitinga punktu klāstu Diāna īpaši nepapildināja (tikai pa punktam).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page