Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa "Atlant" pārtrauc 11 zaudējumu sēriju, Spruktam neveiksme

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ozoliņa "Atlant" pārtrauc 11 zaudējumu sēriju, Spruktam neveiksme
Sandis Ozoliņš
Foto: atlant-mo.ru

Krietni ieilgušo 11 spēļu zaudējumu sēriju šopēcpusdien pārtrauca Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču "Atlant", kas ar 2:1 apspēlēja Prāgas "Lev" hokejistus, savukārt Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA ar 2:3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kura turpināja spēlēt bez Miķeļa Rēdliha ierindā.

"Atlant" pārspēj Prāgas "Lev"

Mitišču spēlētājiem mača vadībā izdevās izvirzīties jau tā trešajā minūtē, kad "Lev" vārtsargu Tomāšu Peperli pārspēja Aleksandrs Ribakovs. Pirmais periods tika aizvadīts visnotaļ līdzīgā gaitā, tam noslēdzoties ar 1:0 "Atlant" labā.

Otrajā trešdaļā krietni "Lev" ieguva mača iniciatīvu, cenšoties panākt neizšķirtu. Komandai tas gan neizdevās, tieši pretēji, perioda izskaņā jau 2:0 "Atlant" labā panāca Aleksejs Mihnovs.

Trešajā periodā Prāgas hokejisti centās izlīdzināt mača rezultātu, perioda vidū vienu vārtu deficītu atjaunojot Petram Vrānam, taču neizšķirtu "Lev" hokejisti tā arī panākt nespēja, "Atlant" vienībai svinot pirmo uzvaru kopš 8. oktobra.

Sandis Ozoliņš spēlēja komandas pirmajā aizsargu pārī kopā ar Fjodoru Tjutinu, laukumā pavadot 16:51 minūtes, kā arī nopelnot divas soda minūtes.

"Lokomotiv" turpina uzvaru sēriju

CSKA un "Lokomotiv" duelī pirmie mača vadībā izvirzījās maskavieši, septītajā minūtē mača rezultātu atklājot Jakovam Rilovam. Perioda izskaņā jau 2:0 maskaviešu labā panāca baltkrievu NHL zvaigzne Mihails Grabovskis.

Pavisam neveiksmīgs otrās trešdaļas ievads izvērtās maskaviešiem, jo jau līdz perioda otrajai minūtei "Lokomotiv" hokejistiem izdevās panākt neizšķirtu, vārtus gūstot Sergejam Plotņikovam un Jurijam Petrovam. Maskaviešiem nelīdzēja arī 30 sekunžu pārtraukuma, jo ceturtajā minūtē jau 3:2 "Lokomotiv" labā panāca Artjoms Aņisimovs.

Trešajā periodā ievērojams pārsvars piederēja jaroslavliešiem, kas neļāva CSKA hokejistiem mainīt mača gaitu. Neviena no komandām vārtus trešajā periodā neguva, mačā ar 3:2 uzvaru svinot Jaroslavļas "Lokomotiv", kurai tas bija jau astotais panākums pēc kārtas.

Jānis Sprukts jau ierasti spēlēja komandas ceturtajā maiņā, laukumā pavadot 11:13 minūtes, to laikā izdarot trīs metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnot divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-18 17:54, pirms 11 gadiem
Ja vēl Minska izraus uzvaru un Donbasss panjems punktus,nebūs tik jauki..

     [+] [-]

, 2012-11-18 17:58, pirms 11 gadiem
AlexUSA rakstīja: Visvértígáko uzvaru izkapája Spartaks, lídz ar to RD atkal pédéjá vietá......
akdievs,paskatījos kas un kā tajā spēlē,Neftehimiks visu spēli bija vadībāa Lewandovskis 4min pirms beigām izlīdzināja,un 2 sekundes pirms 3 perioda sirēnas iesitis,vēl jo vairāk tas ka skatijās video, un Spartakam 3punkti... traki

     [+] [-]

, 2012-11-18 18:05, pirms 11 gadiem
Vecīt Neftehimik vadībā izvirzījās tikai 11:20 trešajā periodā.

nukinsh rakstīja: akdievs,paskatījos kas un kā tajā spēlē,Neftehimiks visu spēli bija vadībāa Lewandovskis 4min pirms beigām izlīdzināja,un 2 sekundes pirms 3 perioda sirēnas iesitis,vēl jo vairāk tas ka skatijās video, un Spartakam 3punkti... traki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-18 20:20, pirms 11 gadiem
Beidzot ATLANT
Prieks par Ozo

     [+] [-]

, 2012-11-18 20:43, pirms 11 gadiem
Atlant - Gagarina kausa 2013 ieguvējs!

     [+] [-]

, 2012-11-19 12:22, pirms 11 gadiem
Zviedri raksta ka NHL-ietis Viktors Stalbergs, iespējams, spēlēs Mitiščos.
NHL uzbrucējs V.Stalbergs, iespējams,...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-19 20:27, pirms 11 gadiem