Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Video: Latvijas U20 hokejisti PČ 1/4 finālā minimāli zaudē Zviedrijai

Arta Ābola vadītā Latvijas U20 hokeja izlase naktī uz ceturtdienu spraigā mačā piekāpās Zviedrijai ar 1:2, dalību pasaules čempionātā noslēdzot ceturtdaļfinālā. Vienīgos vārtus Latvijas izlasē guva Gustavs Ozoliņš. Video: Puck Daily.

Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns
14

Latvijas izlase nākamajā pasaules čempionātā spēlēs Stokholmas grupā

Svētdien noslēdzās 2024. gada pasaules čempionāts hokejā, kas norisinājās Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Nākamo turnīru uzņems Zviedrija un Dānija, un šodien IIHF apstiprinājusi, ka Latvijas valstsvienība spēlēs Stokholmas apakšgrupā.
Latvijas hokeja izlase. Foto: IIHF
10

Saeimas spīkere uzdevusi noskaidrot par kļūdu saistībā ar Latvijas izlases atgriešanos

Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa lūgusi noskaidrot par komunikācijas kļūdu saistībā ar Latvijas hokeja izlases atgriešanās un sagaidīšanas organizēšanu. Par to šovakar tika vēstīts LTV1 raidījumā "Šodienas jautājums".
Latvijas valstsvienības hokejisti. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
16

Pēdējās spēles laikā viesnīcā apzagti Latvijas valstsvienības hokejisti

LETA. Pasaules hokeja meistarsacīkšu laikā Ostravā ir apzagti Latvijas hokejistu viesnīcas numuriņi, vēsta ziņu portāls "TV3.lv".