Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas troni zaudējušais "Juventus" iegūst Eiropas čempionu Lokatelli

Agris Suveizda

Itālijas troni zaudējušais "Juventus" iegūst Eiropas čempionu Lokatelli
Manuels Lokatelli. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas turīgākais futbola klubs Turīnas "Juventus" pavēstījis par 23 gadus vecā Itālijas izlases pussarga Manuela Lokatelli pievienošanos komandai.

Ar "Sassuolo" panākta vienošanās par īri uz divām sezonām, pēc kuras "Juventus" spēlētājs būs obligāti jāizpērk par 25+12,5 miljoniem eiro. Šovasar Lokatelli kopā ar Itālijas valstsvienību kļuva par Eiropas čempionu. Viņš sāka pirmās divas spēles pret Turciju (3:0) un Šveici (3:0), taču pēc divu vārtu iesišanas šveiciešiem deva ceļu savainojumu sadziedējušajam Marko Verrati un turnīra turpinājumā trīsreiz devās uz maiņu. Izlasē Lokatelli ir aizvadījis 15 mačus un guvis trīs vārtus.

Profesionālo karjeru Lokatelli sāka "Milan" rindās, Itālijas A sērijā piedaloties 48 spēlēs, 23 reizes ejot pamatsastāvā un gūstot divus vārtus, bet 2018. gadā "Sassuolo" viņu nopirka par 14 miljoniem. Šo trīs sezonu laikā Lokatelli bija viens no komandas līderiem un 96 mačos guva sešus vārtus. Vakar "Juventus" oficiāli pavēstīja arī par 19 gadus vecā brazīliešu uzbrucēja Kaju Žoržes iegādi, "Santos" tiekot pie trim miljoniem eiro.

Iepriekšējā sezonā Turīnas "Juventus" ne tikai nenosargāja Itālijas titulu, neizmantojot iespēju triumfēt jubilejas desmito reizi pēc kārtas, bet netika pat godalgoto trijniekā un samierinājās ar ceturto pozīciju. Jauno sezonu "Juventus" sāks svētdien ar izbraukuma spēli pret "Udinese".

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/it/news/ar...