Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bertensa otro reizi deviņu dienu laikā uzvar Kvitovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bertensa otro reizi deviņu dienu laikā uzvar Kvitovu
Kiki Bertensa
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Sezonas trešo "Premier" līmeņa finālu Sinsinati sasniedza Nīderlandes tenisiste Kiki Bertensa, kura pirmajā pusfinālā ar 3:6, 6:4, 6:2 uzveica Petru Kvitovu.

Abas tenisistes pagājušajā nedēļā sacentās Monreālā notikušajā "Rogers Cup" turnīrā, kur Kiki Bertensa čehieti sagrāva ar 6:3, 6:2. Toreiz vējā notikušā mačā Petrai Kvitovai precizitātes problēmas bija visu maču, bet šoreiz spēles kvalitāte samazinājās pēc uzvaras 1. setā.

Kvitova pirms Kanādā un ASV piedzīvotajiem diviem zaudējumiem pēc kārtas Bertensu bija uzveikusi abās iepriekšējās cīņās.

Bertensa līdz šī gada pavasarim nebija spēlējusi augstāka līmeņa finālos par "International", bet tagad viņas kontā ir jau trīs "Premier" fināli.

Aprīlī Čārlstonas "Premier 700" finālā uzvarēta Jūlija Gērgesa, bet maijā "Premier Mandatory" finālā Madridē zaudējums Kvitovai. Svētdien Bertensai būs pirmais "Premier 5" fināls un arī pirmais fināls ārpus māla seguma turnīriem.

Ranga līdere Simona Halepa otrajā pusfinālā ar 6:3, 6:4 pieveica Arinu Sabaļenku, atkārtojot janvārī iespēto, kad Baltkrievijas tenisisti divu setu mačā uzveica arī Šeņdžeņā (6:2, 6:2).

Halepa Sinsinati finālā spēlēs trešo reizi pēdējo četru gadu laikā (2015, 2017-18), viņa zaudēja pirmajos divos finālos. Halepai pret Bertensu ir 3-1 bilance ar vienīgo zaudējumu 2012. gadā, kad viņa rangā bija 55. vietā.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-19 02:22, pirms 6 gadiem
Super!!!