Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Vondrušovai Dubaijā zaudē arī dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Vondrušovai Dubaijā zaudē arī dubultspēļu turnīrā
Anastasija Sevastova. Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova kopā ar ASV tenisisti Dženiferu Breidiju Dubaijas "Premier 700" turnīra 1. kārtas cīņā zaudēja čehietēm Karolīnai Muhovai un Marketa Vondrušovai – 3:6, 6:4, 7:10.

Sevastova Vondrušovai vakar ar 3:6, 2:6 zaudēja dubultspēļu turnīra 1. kārtā, pēc šīs neveiksmes šogad esot ar 0-4 bilanci WTA vienspēļu turnīros.

Savukārt dubultspēlēs Sevastovai šogad WTA turnīros 0-3 bilance, iepriekš 1. kārtā zaudējot arī Adelaidā un "Australian Open", kur viņa spēlēja attiecīgi ar Slounu Stīvensu un Tatjanu Mariju.

Sevastova šogad dubultspēlēs zaudējusi visās četrās cīņās, jo viens zaudējums arī kopā ar Aļonu Ostapenko Federācijas kausā, kur viņas izšķirošajā piektajā spēlē ar 4:6, 0:6 piekāpās ASV spēlētājām Betānijai Matekai-Sendsai un Sofijai Keninai.

Sevastova, kura pagājušajā gadā dubultspēlēs guva tikai četras uzvaras (4-10), šobrīd rangā ir tikai 157. vietā.

Viņai nākamais turnīrs paredzēts jaunnedēļ Dohā, kur notiks "Premier 5" kategorijas turnīrs.