Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška uzvar Pavlovu vienspēlēs, dubultspēlēs abi tiek pusfinālā

Juška uzvar Pavlovu vienspēlēs, dubultspēlēs abi tiek pusfinālā
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Maskavas "Future" tenisa turnīrā vairākus mačus aizvadījuši divi Latvijas tenisisti - Andis Juška un Deniss Pavlovs. Vienspēļu sacensību 2. kārtā abiem bija jātiekas aci pret aci, un labāks šoreiz izrādījās Juška - 6:4, 7:6(0). Vēlāk abi kopā spēlēja dubultspēļu ceturtdaļfinālu, kurā izdevās gūt uzvaru pār Ukrainas/Baltkrievijas duetu.

Otro nedēļu pēc kārtas Maskavā notiek "Future" sacensības (balvu fonds 10 000 ASV dolāru). Tajā startē Latvijas tenisisti Andis Juška (ATP 531.) un Deniss Pavlovs (ATP 664.). Vakar pēc Pavlova pirmās uzvaras šogad (7:5, 6:2 pār krievu Aleksandru Perfilovu (ATP 1353.)) noskaidrojās, ka 2.kārtā abu latviešu ceļi krustosies. Cīņa noritēja šodien un tajā labāks divos setos bija Andis - 6:4, 7:6(0). Pusfinālā viņam būs jātiekas ar mājinieku Antonu Zaicevu (ATP 1051.), pret kuru Juška iepriekš nav spēlējis.

Tikmēr dubultspēļu turnīrā abiem šodien izdevās pārvarēt ceturtdaļfinālu - panākums ar 6:3, 6:4 pār baltkrievu Pavelu Fiļinu un ukraini Maksimu Mališevu. Pusfinālā mūsu duets, kas izlikts ar 2. numuru, spēkosies pret krieviem Vitāliju Kačanovski un Andreju Levinu. Atgādinām, ka pagājušās nedēļas Maskavas "Future" turnīrā tieši Juška un Pavlovs kļuva par čempioniem.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page