Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šteinbors: "Ja uzvarētu pirmo maču pret Andoru, turnīrs izvērstos pavisam citādi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šteinbors: "Ja uzvarētu pirmo maču pret Andoru, turnīrs izvērstos pavisam citādi"
Pāvels Šteinbors. Foto: LFF

Latvijas nacionālās izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors, kurš pirms četrām nedēļām guva četrgalvu cīpslas savainojumu, pirmdien, 16. novembrī, jau ir aizvadījis pirmo vārtsargiem paredzēto treniņu kluba rindās saudzīgā režīmā. Pirms šī vakara spēles pret Andoru pieredzējušais vārtsargs sniedza nelielu komentāru LFF, kā arī veltīja savu novēlējumu komandai.

"Protams, man ir nepatīkami, ka savainojuma dēļ es izlaižu valstsvienības nometni novembrī. Esmu arī pirms nometnes puišiem nosūtījis nelielu video ar savām pārdomām un novēlējumiem," stāsta aizvadītā gada Latvijas labākais futbolists.

"Esmu pārliecināts, ka šī vakara mačā, ievērojot treneru sagatavoto spēles plānu, mēs būsim labāki. Vēlos novēlēt, lai sportiskā veiksme būtu šoreiz mūsu komandas pusē. Kaut kur mums iepriekš nepaveicās, kaut kur pietrūka meistarības... Puišiem novēlu veiksmi, jo momenti šodien būs. Jāsaglabā vēss prāts un vienkārši jāraida bumba Andoras izlases vārtu tīklā! Esmu pārliecināts, ka mēs uzvarēsim," izteicās Polijas Ekstraklases kluba "Jagiellonia Bialystok" spēlētājs.

Rezumējot aizvadīto UEFA Nāciju līgas sezonu līdz šim, Pāvels izteicās sekojoši: "Skaidrs, ka līdz šim kopējais rezultāts Nāciju līgā šogad nebija apmierinošs. Tomēr es jūtu, ka katrā spēlē mēs izskatījāmies laukumā labāk nekā pretinieks. Ja mēs uzvarētu septembrī pirmo maču pret Andoru, šis turnīrs izvērstos pavisam citādi. Godīgi sakot, iepriekšējās spēlēs man patika, ka puiši cīnījās līdz galam, atdeva visus spēkus... Laukumā nebija vienaldzīgo. Paldies un cepuri nost mūsu futbolistiem par to. Skaidrs, ka šobrīd trūkst rezultāts tabulā, taču - ja mēs katrā spēlē atdosim visus spēkus un sirdi par savu valsti, tad rezultāts noteikti atnāks! Ar šajā ciklā nepieciešams meklēt pozitīvo, un šajā ziņā ir svarīgi, ka mēs kā komanda pašatdeves ziņā bijām cienīgā līmenī. Puišiem spēlē pret Andoru novēlu veiksmi! Turēšu īkšķus par Jums! Lai mums veicas!"

Andoras un Latvijas valstsvienības spēle šovakar "Estadi Nacional" stadionā sāksies plkst. 21.45 un tai tiešraidē Latvijas teritorijā būs iespējams sekot līdzi TV6 un "TV3 Sport".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12990/steinbor...

     [+] [-]

, 2020-11-17 19:55, pirms 3 gadiem
Cienu Pāvelu, labs vārtsargs, bet tās iepriekšējās spēles nerada pārliecību.
Var 1 spēlē nepaveikties, var 2 spēlēs bumba paslīdēt nedaudz garām vārtiem vairākas reizes, bet 5 spēlēs nepaveikties?

  +2 [+] [-]

, 2020-11-17 20:05, pirms 3 gadiem
Mūsējie vienmēr izskatījās labāk par pretiniekiem, bet tad nāca lūzums - sākās spēle...

     [+] [-]

, 2020-11-17 21:29, pirms 3 gadiem
Pãvels pareizi saka un noteikti saprot labãk kã Latvijas apréréji.
Vairãkãs spélés tieśãm nebija veiksme, neiesista pendele, zaudéti vãrti papildlaika 7 minûté. . .