Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Cīņā iesaistās “Ķekava”, irlavnieki brauc pēc pirmajiem punktiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cīņā iesaistās “Ķekava”, irlavnieki brauc pēc pirmajiem punktiem
"Ķekava" pret "Irlavu"
Foto: kekavasbulldogs.lv

Viena spēle šovakar tiks aizvadīta Elvi vīriešu florbola virslīgas turnīrā, kad savu pirmo spēli sezonā aizvadīs “Ķekava”. Pie viņiem šovakar viesosies florbolisti no Irlavas, kas sezonas ievadā piedzīvoja neveiksmi Ādažos.

“Ķekava” – “Irlava” pulksten 20:00 Ķekavā

Ķekavas kluba vadība nesteidzās ar pilnu komandas sastāva iesniegšanu, sākotnēji piesakot vien minimāli nepieciešamos desmit spēlētājus. Tomēr bažas par ierobežotajiem spēlētāju resursiem neradās, jo komandas treneris Jānis Bramanis Sportacentrs.com apstiprināja, ka pārāk krasas sastāva izmaiņas, salīdzinājumā ar pērno sezonu netiks veiktas. Raksta tapšanas brīdī vēl nebija nokārtotas divas īres pārejas, lai komandai uz šo sezonu varētu pievienoties vārtsargs Sandis Venevics, kurš pērn cementēja valmieriešu vārtus un uzbrucējs Aivis Barkovskis, kurš pērn bija rezultatīvākais florbolists “Bauskas” rindās. Paredzams, ka līdz spēles sākumam dokumenti tiks sakārtoti un florbolistus varēs pieteikt mačam. Ierindā palicis pēdējo gadu līderis Klāvs Jansons, tāpat iespēju robežās laukumā dosies viens no visu laiku rezultatīvākajiem Latvijas čempionāta florbolistiem Gints Klēģers. Pērnās sezonas izskaņā komandai pievienojās Edgars Freimanis, kurš sākotnēji bija nolēmis atkāpties no augstākās līgas florbola līmeni zemāk, taču tad sekoja piedāvājums no Ķekavas kluba, ar kuru dosies cīņās arī šosezon.

Ja Ķekavas komanda vēl tikai briest sezonas pirmajai cīņai, tad Normunda Jansona vadītā “Irlava” pošas jau otrajā izbraukumā, šoreiz uz otru Pierīgas galu. Pirms nedēļas komanda neveiksmīgi aizvadīja spēli pret līgas jaunpienācējiem FBK SĀC, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 4:8. Spēles gaitā komanda vienreiz prata atspēlēties no divu vārtu deficīta, bet vāji aizvadītais otrā perioda noslēgums lika atkal nonākt iedzinējos ar vairāku vārtu deficītu, ko atspēlēt nebija irlavniekiem pa spēkam. Vārtus un piespēli tajā spēlē guva gan pērnās sezonas viens no līderiem Mareks Stančiks, gan Kaspars Bērziņš, kurš arī pērn sāka rezultatīvi, taču turpinājums izpalika.

Aizvadītajā sezonā “Ķekava” savstarpējās spēlēs sasniedza maksimālo punktu skaitu, oktobra ievadā izcīnot 8:5 uzvaru pretinieku laukumā, bet aprīļa pēdējā dienā savās mājās uzvarēja ar rezultātu 7:4. “Ķekavas” komandas līderis Klāvs Jansons pērn 25 spēlēs iekrāja 59 rezultativitātes punktus jeb nedaudz virs diviem punktiem mačā, ar ko pietika, lai kļūtu par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Šīs sezonas ievadā Cēsu “Lekrings” florbolists Edgars Puriņš vismaz turnīra sākumā pacēlis latiņu krietni augstāk, divās spēlēs tiekot jau pie septiņiem punktiem. Vai Klāvs jau ar pirmo turnīra dienu spēs iesaistīties cīņā par trofejas nosargāšanu?

Kura komanda šovakar izcīnīs uzvaru?

  • 25

  • 12


     [+] [-]

, 2021-09-17 13:38, pirms 3 gadiem
Divas cīņas komandas, kvalitātes itkā vairāk Ķekavai, bet nez nez 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️