Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam vārti "Spartak" zaudējumā, abas "Dinamo" konkurentes uzvar

Daugaviņam vārti "Spartak" zaudējumā, abas "Dinamo" konkurentes uzvar
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar vārtu guvumu Kontinentālās hokeja līgas mačā, kurā viņa „Spartak” papildlaikā piekāpās Novosibirskas „Sibir” ar 3:4. Tikmēr Artūrs Kulda otrajā spēlē pēc kārtas tika pie rezultativitātes punkta „Severstal” sestajā uzvarā pēc kārtas.

„Spartak” viesojās Novosibirskā, un pēc diviem periodiem rezultāts bija 2:2. Četrarpus minūtes pirms pamatlaika beigām mājinieki izvirzījās vadībā, vārtus gūstot Jegoram Milovzorovam, taču trīs minūtes vēlāk precīzs bija Kaspars Daugaviņš, kurš noslēdza viesu vairākuma izspēli ar precīzu metienu no iemetiena apļa – 3:3. Spēle turpinājās papildlaikā, un 27 sekundes līdz tā beigām „Sibir” tomēr izrāva uzvaru – 3:4.

Daugaviņš laukumā pavadīja 16:52 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs metienus, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un uzvarēja trīs iemetienus no septiņiem. Šajā mačā uzbrucējs guva 12. vārtus šosezon, Daugaviņa kontā arī 19 piespēles 49 mačos. Cits latvietis Mārtiņš Karsums spēlē nepiedalījās, bet 46 cīņās sakrājis 22 (8+14) punktus.

Čerepovecas „Severstal” izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas, Vladivostokā pārspējot vietējo „Admiral” ar 4:2. Otrajā spēlē pēc kārtas ar rezultatīvo piespēli atzīmējās aizsargs Artūrs Kulda, kuram tagad ir seši (2+4) punkti. Šobrīd Čerepovecai ir 38 punkti 50 spēlēs.

Helsinku "Jokerit" pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Habarovskas "Amur" - 5:4. Maču Somijas komandas vārtos uzsāka Raiens Zapolskis, taču 52. minūtē viņš tika nomainīts pret Jāni Kalniņu, kurš laukumā pavadīja 13:12 minūtes, ka arī piedalījās pēcspēles metienu sērijā, ielaižot vienu no četriem bullīšiem.

Boba Hārtlija „Avangard” savā laukumā negaidīti piekāpās „Sochi” ar 2:4. Pēc 40 minūtēm „Avangard” bija vienu vārtu deficīts, taču noslēdzošajā trešdaļā kūrortpilsētas hokejistiem izdevās labs nogrieznis, kad tika gūti divi vārti 17 sekunžu laikā. Jāatzīmē, ka „Sochi” iemeta ripu „Avangard” vārtos spēlējot gan vairākumā, gan vienādos sastāvos, gan mazākumā. Līdz mača beigām mājiniekiem izdevās panākt 2:4, tomēr uzdāvinot uzvaru vienai no „Dinamo” konkurentēm par vietu astoņniekā. Tagad „Sochi” kontā ir 53 punkts 51 spēlē.

Mika Indraša Maskavas „Dynamo” Sanktpēterburgā zaudēja SKA ar 1:3. Arī šodien latviešu uzbrucējs spēlēja pirmajā maiņā, taču 20:49 minūtēs ar rezultativitātes darbībām neatzīmējās, bet iepriekšējos 43 mačos Indrašis guvis desmit vārtus un atdevis 12 piespēles.

Ņižņijnovgorodas „Torpedo” trenera asistenta lomā debitēja Sandis Ozoliņš, taču komanda viesos piekāpās Čeļabinskas „Traktor” ar 2:3. „Torpedo” palika septītajā pozīcijā Austrumos ar 53 punktiem, bet tuvākā sekotāja „Traktor” atpaliek vairs par diviem punktiem.

Podoļskas „Vityaz” izbraukumā tika galā ar Ņižņekamskas „Neftekhimik” – 2:1. Vēl trīsarpus minūtes pirms sirēnas viesi bija iedzinējos ar 0:1, tomēr Aleksejs Makejevs un Mihals Ržepiks atnesa „Vityaz” tik svarīgu uzvaru cīņā par „play-off”. Ar 54 punktiem 50 mačos Podoļska ieņem septīto vietu.

KHL spēles, 17. janvāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Admiral – Severstal2:4Kunlun – Lokomotiv1:5
Amur – Jokerit4:5 PMSibir – Spartak4:3 PL
Traktor – Torpedo2:3Barys – Salavat Yulaev1:0 PL
Neftekhimik – Vityaz1:2SKA – Dynamo (Maskava)3:1
CSKA – Avtomobilist3:0Avangard – Sochi1:4

Garantēja dalību „play-off”

Rietumu konferenceAustrumu konference
CSKAAvtomobilist
SKAAvangard
-Ak Bars
-Metallurg
-Barys

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-17 20:13, pirms 5 gadiem
Daugava molodčiks!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-17 21:37, pirms 5 gadiem
Ja RD tiks tālāk,tad 100 eiro došu krustdēlam R.O.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 22:48, pirms 5 gadiem
Es tā pēdējās spēlēs vairāk skatos, ka tās komandas kuras iekļuvušas PO - atdod uzvaras tām, kas vel ne īpaši var ieķerties tai PO zonā! Stulbums!

     [+] [-]

, 2019-01-18 09:58, pirms 5 gadiem
Ortenzijs rakstīja: Ja RD tiks tālāk,tad 100 eiro došu krustdēlam R.O.
Ja RD tiks tālāk, tad 100 eiro došu Funim!