Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Karjeru beidz divkārtējā olimpiskā čempione skeletonā Jarnolda

Andrejs Siliņš

Karjeru beidz divkārtējā olimpiskā čempione skeletonā Jarnolda
Lizija Jarnolda, Foto: PA Wire / Scanpix

Divu olimpisko spēļu zelta medaļu ieguvēja Lizija Jarnolda no Lielbritānijas nolēmusi 29 gadu vecumā likt punktu savai sportistes karjerai.

Jarnolda triumfēja 2014. gada olimpiskajās spēlēs Sočos un šī gada olimpiskajās spēlēs Phjončhanā. Tāpat Jarnoldas īpašumā ir 2015. gada pasaules čempionāta zelts, kā arī 2012. un 2017. gada pasaules bronzas godalgas. Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā Jarnolda triumfēja 2014. gadā, bet gadu vēlāk palika otrā. 2015. gada Jarnolda kļuva par Eiropas čempioni.

Pagājušajā sezonā Pasaules kausa izcīņā Jarnolda tikai reizi stājās uz goda pjedestāla, izcīnot bronzu pirmajā sezonas posmā Leikplesidā. Sezonas kopvērtējumā Jarnolda palika vien devītajā pozīcijā, divas vietas virs latviešu labākās skeletonistes Leldes Priedulēnas, kurai gan sezona izvērtās ārkārtīgi sarežģīta nopietna savainojuma dēļ.

"Britu skeletons līdz ar Lizijas aiziešanu zaudējis olimpisko čempioni aktīvajā sastāvā, taču savas pēdas viņa mūsu skeletonā ir atstājusi, iedvesmojot sportistus un atgādinot, ka neiespējamais ir iespējams," Jarnoldas lēmumu beigt karjeru komentējis britu skeletona vadītājs Denijs Holdkrofts.

Jarnolda turpināšot darbu federācijā.

Izmantotie resursi:
IBSF | International Bobsleigh & Skeleton...

     [+] [-]

, 2018-10-16 14:10, pirms 6 gadiem
vesela čupa bobos un skeletonā ir beiguši karjeru pēc OS būs intresanti pavērot, kas vispār no vecajiem palikuši būs

     [+] [-]

, 2018-10-16 14:53, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: vesela čupa bobos un skeletonā ir beiguši karjeru pēc OS būs intresanti pavērot, kas vispār no vecajiem palikuši būs
bobos jā,bet vīru skeletā tik par Tornberiju zinu

  +1 [+] [-]

, 2018-10-16 19:05, pirms 6 gadiem
ice F-1 rakstīja: bobos jā,bet vīru skeletā tik par Tornberiju zinu
vīru skeletonā šogad nestartēs Pārsons un Gugenbergers . Barrett Martineau ar nav Kanādas sastāvā šosezon