Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" trīs setos pārspēj "Ozīšus"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Lāse" trīs setos pārspēj "Ozīšus"
Aleksandrs Kudrjašovs
Foto: Sportacentrs.com

Otro uzvaru divās dienās "Schenker" volejbola līgā izcīnījusi "Lāse-R/Rīga", kas Daugavas Sporta namā ar 3:0 apspēlēja "Poliurs/Ozolnieki" vienību.

"Lāse" pirmajā setā bija pārāka ar 25:20, otrajā uzvarēja ar 25:18. Viesiem trešais sets sākās cerīgi, "Ozīši" izvirzījās vadībā ar 5:2, taču arī ar trešo piegājienu paņemt setu no "Lāses" nebija pa spēkam, un Raimonda Vildes vadītā komanda izcīnīja "sauso" uzvaru ar 25:20, 25:18, 25:14. Rīdzinieki uzvarēja 11 no pēdējām 14 izspēlēm.

"Lāse" ar divām uzvarām divos mačos pacēlusies uz 2. vietu turnīra tabulā. Rīdzinieku kontā seši punkti, tikpat ir arī Tallinas "Selver", bet līdere ar astoņiem punktiem ir TTU, kas aizvadījusi par vienu maču vairāk nekā tuvākās sekotājas.

Pirmo uzvaru šodien guva "Biolars", kas ar 3:1 savās mājās apspēlēja Rakveres "Grossi" vienību. Šai komandai, tāpat kā "Valio Voru" un "DU" pagaidām pie punktiem nav izdevies tikt. Daugavpilieši savu otro zaudējumu piedzīvoja izbraukumā pret TTU – 1:3.

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-16 22:57, pirms 13 gadiem
Simpātisks sastāvs šogad Lāsei... Uz sezonas vidu, ja nebūs traumu, var sākt kutināt nervus arī spēcīgākajiem igauņu klubiem!

Gan "nobriedīs" arī plašāks viedoklis (raksta veidā) par šo tēmu no manas puses...

  -1 [+] [-]

, 2011-10-16 23:59, pirms 13 gadiem
nebūtu slikti ja šitajos blāvajos rakstos vismaz stitistiku iepītu iekšāa....