Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" met divreiz mazāk un ar Korpisalo vārtos zaudē Tampai

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" met divreiz mazāk un ar Korpisalo vārtos zaudē Tampai
Jonass Korpisalo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā Tampabejas "Lightning" ar 3:2 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", pārņemot vadību sērijā ar rezultātu 2-1.

Arī šajā mačā Kolumbusas vārtos devās soms Jonass Korpisalo, kamēr mača pieteikumā bija iekļauts Matīss Kivlenieks. Elvis Merzļikins publiski plašāk nepaskaidrota savainojuma dēļ joprojām bija ārpus mača pieteikuma. Korpisalo atvairīja 31 no 34 pretinieku metieniem, taču cieta otro zaudējumu šajā sērijā.

Kolumbusa gan radīja maz iespēju uzbrukumā. Spēles pirmajās 14 minūtēs izdevās izdarīt desmit metienus pa Andreja Vasiļevska sargātajiem vārtiem, taču visā spēles atlikušajā daļā, proti, gandrīz 46 minūšu laikā, "Blue Jackets" veica tika septiņus metienus pa vārtiem, ar ko gan izrādījās pietiekami divu vārtu gūšanai, taču ne deficīta atspēlēšanai. Kopējais metienu skaits Kolumbusai bija tieši divreiz mazāks nekā Tampai (17:34).

Pirmā vadībā izvirzījās Tampa, paveicot to 16. minūtē, kad vārtus guva Alekss Killorns, ātrajā uzbrukumā nomānot aizsargu un eleganti ievirzot ripu vārtos. Otrā perioda sākumā Kolumbusai izdevās izmantot pretinieku kļūdu un aizskriet ātrajā uzbrukumā trīs pret vienu aizsargu. Railijs Nešs ar ripu ieslidoja zonā pa kreiso pusi un izlēma lieki nesarežģīt lietas, pats trāpot ieslīpu metienu un panākot 1:1.

Taču otrā perioda izskaņa daudz veiksmīgāka izvērtās Tampas komandai, kas piecu minūšu intervālā iemeta divus vārtus. No vārtu priekšas ripu vārtu tīklā nogādāja Breidens Points, gūstot vismaz vienu punktu sestajā mačā pēc kārtas, bet pēc tam 39. minūtē Viktors Hedmans ar savu metienu panāca 3:1.

Trešā perioda sākumā Kolumbusa uzlaboja savas cerības, pateicoties Erika Robinsona vārtu guvumam. Viņš izdarīja metienu no zonas vidus, kas tika bloķēts, taču pirmais tika pie ripas un ar atkārtotu metienu panāca 2:3. Šajā vārtu guvumā otro punktu mačā nopelnīja Nešs. Atspēlēšanās mēģinājumi pēc tam gan palika neveiksmīgi, un Kolumbusai nācās ciest pirmo zaudējumu pamatlaikā sešu spēļu laikā.

Sērijas ceturtā spēle paredzēta pirmdienas vakarā, 22:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2020-08-16 07:48, pirms 4 gadiem
Autor! Nākošajā spēlē virsraksts, ar Korpisalo vārtos uzvar Tampu

  +3 [+] [-]

, 2020-08-16 09:41, pirms 4 gadiem
Ja godīgi, tad piekāst kā nospēlēja Kolumbusa, ja kastē nestāv Elvis !

  -3 [+] [-]

, 2020-08-16 10:03, pirms 4 gadiem
semerjaks rakstīja: Ja godīgi, tad piekāst kā nospēlēja Kolumbusa, ja kastē nestāv Elvis !
Algunopim sēras, Korpisala izgāzās

  +1 [+] [-]

, 2020-08-16 10:05, pirms 4 gadiem
Visi trīs ielaistie vārti, ja ne pilnība, tad vismaz daļēji bija Korpisalas lažas

  +1 [+] [-]

, 2020-08-16 10:22, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Visi trīs ielaistie vārti, ja ne pilnība, tad vismaz daļēji bija Korpisalas lažas
Visa tava dzīve ir viena vienīga laža.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-16 10:46, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Visa tava dzīve ir viena vienīga laža.
Ar manu dzīvi viss ir pilnīgā kārtībā, par savējo labāk būtu padomājis

  -1 [+] [-]

, 2020-08-16 10:57, pirms 4 gadiem
Mazliet nesaprotu.... Merzlikinam Latvijā ir tūkstoši līdzjutēji... un ne teikai Latvijā.... ja ne mediji, tad pats varbūt varētu cienīt un uzrakstīt informēt , kas ar viņu ir noticis... pēc tād pēdējās šausmīgās spēles izskaņas tik izskan ziņas par traumu... bet vairāk kā nedēļa ir pagājusi un ne treneris, ne kas cits nedod nekādu konkrētu ziņu... kaut vai pateikt cik ilgi nespēlēs?
manuprāt, tā tiešām ir necieņa pret tūkstošiem līdzjutēju... kuri katru nākamo spēli skatās sastāvā un cer, ka varbūt būs Merzlikina uzvārds sastāvā... varbūt vispār nav ko cerēt un gaidīt!? vai tiešām grūti dod ziņu??????????????????????

  +2 [+] [-]

, 2020-08-16 11:05, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Ar manu dzīvi viss ir pilnīgā kārtībā, par savējo labāk būtu padomājis
Ierunājās čalis, kurš lepojas ar profesiju - krustojuma ubags

  +3 [+] [-]

, 2020-08-16 12:30, pirms 4 gadiem
intars128 rakstīja: Mazliet nesaprotu.... Merzlikinam Latvijā ir tūkstoši līdzjutēji... un ne teikai Latvijā.... ja ne mediji, tad pats varbūt varētu cienīt un uzrakstīt informēt , kas ar viņu ir noticis... pēc tād pēdējās šausmīgās spēles izskaņas tik izskan ziņas par traumu... bet vairāk kā nedēļa ir pagājusi un ne treneris, ne kas cits nedod nekādu konkrētu ziņu... kaut vai pateikt cik ilgi nespēlēs?
manuprāt, tā tiešām ir necieņa pret tūkstošiem līdzjutēju... kuri katru nākamo spēli skatās sastāvā un cer, ka varbūt būs Merzlikina uzvārds sastāvā... varbūt vispār nav ko cerēt un gaidīt!? vai tiešām grūti dod ziņu??????????????????????
Ja kaut ko zina par PO sportā, jo īpāsi ZA pro līgās - tā ir ierasta prakse noklusēt traumu nopietnību, lai pretiniekam būtu grūtāk sagatavoties. Visticamāk, ja Elvis, šādi cēli, oficiāli pateiks, kas par vainu, viņam klubs nogriezīs algu vai būs kādas citas sankcijas. Turklāt, info, kas Elvim visticamāk par vainu jau laiku riņķo apkārt - cirksnis.

  -3 [+] [-]

, 2020-08-16 12:34, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Ierunājās čalis, kurš lepojas ar profesiju - krustojuma ubags
Pat tu ubags! Esmu brīvs un pašpietiekams čels, atšķirībā no tevis, kurš vergo par kapeikām uz kaut kādu vietējo žmogu, kurš par tādiem lohiem kā tu vienkārši ierēc Vēl pasaki, ka tas ko tu dari, lai pelnītu iztikai, tā ir tava sirdslieta un sagādā tev prieku un baudu

  -1 [+] [-]

, 2020-08-16 12:39, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ja kaut ko zina par PO sportā, jo īpāsi ZA pro līgās - tā ir ierasta prakse noklusēt traumu nopietnību, lai pretiniekam būtu grūtāk sagatavoties. Visticamāk, ja Elvis, šādi cēli, oficiāli pateiks, kas par vainu, viņam klubs nogriezīs algu vai būs kādas citas sankcijas. Turklāt, info, kas Elvim visticamāk par vainu jau laiku riņķo apkārt - cirksnis.
Nepārspīlē, vecīt, algu nevar nogriezt par tādām lietām

  +1 [+] [-]

, 2020-08-16 12:40, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Pat tu ubags! Esmu brīvs un pašpietiekams čels, atšķirībā no tevis, kurš vergo par kapeikām uz kaut kādu vietējo žmogu, kurš par tādiem lohiem kā tu vienkārši ierēc Vēl pasaki, ka tas ko tu dari, lai pelnītu iztikai, tā ir tava sirdslieta un sagādā tev prieku un baudu
Cik man ir mācīts, cik lasīts, redzēts tv, youtube un hvz, kur vēl - ja tu prasi naudu, pretī nedodot pakalpojumu, vienkārši prasi naudu - tā ir ubagošana. Ja ar, ko tādu lepojies vai, kā uzbrauci bīskapam pats sauc par savu sirds lietu, nu tad sorry, bet labak tiešām "vergot kādam citam"

  +2 [+] [-]

, 2020-08-16 12:41, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Nepārspīlē, vecīt, algu nevar nogriezt par tādām lietām
Ja līgumā ir iekļauts punkts par informācijas neizspaušanu - var un kā vēl var. Un zinot to cik ZA tiek noslīpētas visas - gan juridiskās, gan PR lietas, lai tikai, kāds neizlec, neiesūdz utt - esmu pat ļoti pārliecināts, ka Pro sportistiem iekļauj šādu punktu.

     [+] [-]

, 2020-08-16 12:46, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ja kaut ko zina par PO sportā, jo īpāsi ZA pro līgās - tā ir ierasta prakse noklusēt traumu nopietnību, lai pretiniekam būtu grūtāk sagatavoties. Visticamāk, ja Elvis, šādi cēli, oficiāli pateiks, kas par vainu, viņam klubs nogriezīs algu vai būs kādas citas sankcijas. Turklāt, info, kas Elvim visticamāk par vainu jau laiku riņķo apkārt - cirksnis.
yup.
"The Blue Jackets have said only that Merzlikins is “unfit to play,” but sources Saturday told The Athletic that Merzlikins “tweaked” a groin during the Game 4 loss and will be out of the lineup indefinitely."
';

     [+] [-]

, 2020-08-16 12:47, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Cik man ir mācīts, cik lasīts, redzēts tv, youtube un hvz, kur vēl - ja tu prasi naudu, pretī nedodot pakalpojumu, vienkārši prasi naudu - tā ir ubagošana. Ja ar, ko tādu lepojies vai, kā uzbrauci bīskapam pats sauc par savu sirds lietu, nu tad sorry, bet labak tiešām "vergot kādam citam"
Vari to dēvēt kādā mēlē tu gribi, kārt visādas birkas, kādas tu vien vēlies, taču lietas būtību tas nemaina, jo faktiski un praktiski tas ir BIZNESS, pie tam vēl visai ienesīgs un labi organizēts! Nesalīdzini to, ko daru es, ar Vecrīgas vai Centraltirgus odekolonu bomžiem, tās ir divas dažādas pasaules Droši varu teikt sekojoši, esmu veiksmīgs privātuzņēmējs, man pieder sava firma ar vairākiem filiāliem, tikai nodokļus nemaksāju nevienam!

  +5 [+] [-]

, 2020-08-16 12:49, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Vari to dēvēt kādā mēlē tu gribi, kart visādas birkas, kādas tu vien vēlies, taču lietas būtību tas nemaina, jo faktiski un praktiski tas ir BIZNESS, pie tam vēl visai ienesīgs un labi organizēts! Nedalīdzini to, ko daru es, ar Vecrīgasvai Centraltirgu odekolonu bomžiem, tās ir divas dažādas pasaules Droši varu teikt sekojoši, esmu veiksmīgs privātuzņēmējs, man pieder sava firma ar vairākiem filiāliem, tikai nodokļus nemaksāju nevienam!
Tad tu esi ne tikai ubags, bet arī nelegāls ubags. Un tās nav ne birkas, ne zīmogi - to tu pats caur puķēm par sevi pasaki.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-16 12:58, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tad tu esi ne tikai ubags, bet arī nelegāls ubags. Un tās nav ne birkas, ne zīmogi - to tu pats caur puķēm par sevi pasaki.
Galvenais, ir stabilitāte, ir ienākumi, un, pats galvenais, ir brīvs laiks, daudz brīva laika, tā ir viena no galvenajām cilvēka dzīves vērtībām Diezin vai, tāds Biskaps var ar ko tādu lepoties, viņam tak jārukā no Pimrdienas līdz Piektdienai ot sih, do sih un vēl pie tam vaiga sviedros P.S. pats tak arī es reizi pa reizei pastrādaju, taču neņemu visu pēc kārtas, ko man piedāvā, diktēju savus noteikumus!
Rīt, piemēram, eju uz vīna darītavu! Kāmēr lohi lasīs vīnogas +37 grādu karstumā, es vēsā mierā, vēsā atmosfērā, tiešajā nozīmē, darbošos ar vīnu pārliešanu no cisternas uz cisternu, pulsēšanu, dezinfekcēšnu un, protams, degustāciju
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  +3 [+] [-]

, 2020-08-16 13:18, pirms 4 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Ar Sūdļīkinu ir pavisam vienkārši. Nav nekādu ziņu par traumu, jo tādas traumas nemaz nav. Sūdļīkins vienkārši aiz kauna par izgāšanos nezināja, kur likties un izdomāja, ka simulēs traumu, jo saprot, ka viņš NHL līmeni vienkārši nevelk.
Kas jauns pērtiķbolā?

  -1 [+] [-]

, 2020-08-16 13:49, pirms 4 gadiem
semerjaks rakstīja: Ja godīgi, tad piekāst kā nospēlēja Kolumbusa, ja kastē nestāv Elvis !
Zelta vārdi!

  +2 [+] [-]

, 2020-08-16 14:12, pirms 4 gadiem
Dažiem ākstiem baigi kremt, ka Elvis aizbrauca no sierēdāju līgas.
Un tagad šie troļļi izgāž savus vēmekļus !
Viņi vēlas te kādu pārliecināt, ka Elvis neder NHL līmenim.
Ja tas tā būtu, tad ar Elvi neviens neparakstītu 2 gadu līgumu par 8 miljoniem !!!

  -2 [+] [-]

, 2020-08-16 14:18, pirms 4 gadiem
ELVI, iedzer sņabi un ej meitas, tev sezona beigusies. Gatavojies nakosai

  +1 [+] [-]

, 2020-08-16 16:52, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Nepārspīlē, vecīt, algu nevar nogriezt par tādām lietām
šajā NHL plovu burbulī vispār ir aizliegts sniegt infu par savainojumiem uz ārpusi.

     [+] [-]

, 2020-08-16 23:14, pirms 4 gadiem
intars128 rakstīja: Mazliet nesaprotu.... Merzlikinam Latvijā ir tūkstoši līdzjutēji... un ne teikai Latvijā.... ja ne mediji, tad pats varbūt varētu cienīt un uzrakstīt informēt , kas ar viņu ir noticis... pēc tād pēdējās šausmīgās spēles izskaņas tik izskan ziņas par traumu... bet vairāk kā nedēļa ir pagājusi un ne treneris, ne kas cits nedod nekādu konkrētu ziņu... kaut vai pateikt cik ilgi nespēlēs?
manuprāt, tā tiešām ir necieņa pret tūkstošiem līdzjutēju... kuri katru nākamo spēli skatās sastāvā un cer, ka varbūt būs Merzlikina uzvārds sastāvā... varbūt vispār nav ko cerēt un gaidīt!? vai tiešām grūti dod ziņu??????????????????????
vecīt tie ir play-offi, par traumām vairāk tiek noklusēts, lai nenāktos tā, ka tikko atguvies džeks iznāk uz spēli un viņam kāds tafgajs ieliek pa traumēto vietu..