Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "Spēļu atmosfēra Jūrmalā - fantastiska"

Rolands Eliņš

Graudiņa: "Spēļu atmosfēra Jūrmalā - fantastiska"
Tīna Graudiņa. Foto: volleyballworld.com

Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien "Beach World Tour Challenge" pamatturnīrā Jūrmalā guva divas uzvaras divās spēlēs. Pēc otrā panākuma Graudiņa un Samoilova sarunā ar medijiem atzina, ka apakšgrupa bijusi visnotaļ spēcīga, tāpēc nav klājies nemaz tik viegli, taču izdevies sasniegt rezultāta ziņā maksimumu.

"Kad ieraudzījām mūsu apakšgrupu, patiesībā pat padomājām, ka mums trāpījusies spēcīga grupa," teica Anastasija Samoilova. "Zinājām gan šīs brazīlietes Andresu un Vitoriju, gan amerikāniešu pārus, zinājām, ka viņas spēlē labi, un zinājām, ka nebūs viegli. Tāpēc vajadzēja labi noskaņoties, lai varētu arī labi nospēlēt."

Graudiņa un Samoilova šodienas apakšgrupas mačos uzvarēja visos četros setos, abas spēles pabeidzot ar 2:0, turklāt nevienā setā pretiniecēm netika atļauts gūt vairāk nekā 17 punktus. "Mēs noteikti centāmies spēlēt uz maksimumu, jo ir jāieliek visi spēki, lai gūtu uzvaru, tāpēc noteikti nebija viegli," sacīja Tīna Graudiņa.

"Spēļu atmosfēra Jūrmalā - fantastiska," plati smaidot, izteicās Graudiņa. "Man tas ir īpaši, kad dzirdu līdzjutējus tribīnēs skandējam dziesmas, un tad man arī pašai galvā šīs dziesmas sāk skanēt līdzi. Spēles laikā gan jācenšas saglabāt fokuss."

"Bet ļoti labi jūtam, ka visi ir par mums," piebilda Samoilova. "Visi atbalsta, un es jūtu to pozitīvo enerģiju nākam no tribīnēm, kas arī dod to sajūtu, lai varētu nospēlēt labāk."

"Kā gatavosimies rītdienai, kad jau būs "play-off" mači? Aiziesim šovakar vakariņās un uz masāžu, un būsim noskaņojumā," kopīgi atbildēja Latvijas pludmales volejbola vadošais pāris, kas rītdien Majoros cīnīsies par vietu ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
volleyballworld.com
Sievietes - fivb.12ndr.at
Vīrieši - fivb.12ndr.at