Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Hisajs: "Nav nekā sliktāka par zaudējumu pēdējās minūtēs"

Hisajs: "Nav nekā sliktāka par zaudējumu pēdējās minūtēs"
Elseids Hisajs divcīņā ar Blēzu Matuidī
Foto: AFP/Scanpix

Albānijas izlases aizsargs Elseids Hisajs pēc zaudējuma mača izskaņā mājiniecei Francijai (0:2) norādīja, ka vienlaikus izjūt gan lepnumu par parādīto sniegumu, gan rūgtumu par zaudējumu pēdējās minūtēs.

"Albānija spēlēja ļoti pašaizliedzīgi. Viņi labi aizsargājās un labi veidoja pretuzbrukumus. Mēs varējām gūt vārtus arī agrāk, mums bija iespējas. Ja spēle noslēgtos neizšķirti, tas būtu par labu Albānijas izlasei," norādīja Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns. "Pogbā neiekļaušana pamatsastāvā vairāk bija taktisks lēmums, bet, kas attiecas uz Grīzmanu, es izlemju, kā ar viņu rīkoties. Protams, ne viņš, ne Pogbā negrib sēdēt uz soliņa. Pols sāka spēlēt stabilāk. Viņš vienmēr ir ļoti pārliecināts par sevi. Tagad viens pret vienu situācijās viņš allaž ir gatavs cīnīties."

"Priecājos, ka mums atkal izdevās gūt uzvaru spēles beigās, mūsu centieni nebija veltīgi. Ļoti priecājos, ka guvu vārtus tās komandas stadionā, kurā savulaik spēlēju," izteicās otro vārtu autors Dimitrī Pajets. "Albāņi labi aizstāvējās. Pirmajā puslaikā mēs pārāk bieži uzbrukām caur centru, bet otrajā puslaikā mēs vairāk sākām iesaistīt laukuma malas. Mēs izdarījām daudz centrējumu un galu galā iesitām vārtus."

Albānijas izlases galvenais treneris Džanni de Bjazi atzina, ka viņa vadītā komanda pretojusies līdz mača beigām, tomēr nav spējusi izturēt līdz galam. "Pirmajā puslaikā un otrā puslaika sākumā mums bija reālas iespējas gūt vārtus. Arlinds Aijeti spēlēja labi. Viņam Albānijas futbolā varētu būt liela nākotne. Esmu ļoti apmierināts ar viņa un komandas sniegumu. Kad ienācu ģērbtuvēs, spēlētāju galvas bija nokārtas, bet es teicu, ka viņiem jāceļ galvas augšā un jālepojas ar to, kā viņi nospēlēja pret spēcīgu pretinieku. Mēs patiešām šovakar radījām Francijai problēmas. Mēs varam uzvarēt Rumāniju. Ja mēs spēsim gūt vārtus, kas pagaidām vēl nav izdevies, mēs noteikti iegūsim nepieciešamos punktus, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Mēs pierādījām, ka esam solīda komanda un spēlējam labu futbolu."

"Nav nekā sliktāka par zaudējumu pēdējās minūtēs," neslēpa Albānijas izlases aizsargs Elseids Hisajs. "Es vienlaikus jūtu lepnumu par to, ka nospēlējām labi, un rūgtumu par to, ka zaudējām mača izskaņā. Vai es ticu, ka mēs vēl varam cīnīties par trešo vietu grupā un vietu izslēgšanas spēlēs? Mūsu vienīgā cerība ir uzvara pār Rumāniju. Skatīsimies, vai mums izdosies to paveikt."

Izmantotie resursi:
express.co.uk
uefa.com
football-italia.net