Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Cerības kausa ieguvējs "Avangard" pulcina spēkus jaunajai sezonai

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Cerības kausa ieguvējs "Avangard" pulcina spēkus jaunajai sezonai
Omskas "Avangard" prezidents Vladimirs Šalajevs
Foto: hawk.ru

Kontinentālā hokeja līgas (KHL) klubs Omskas "Avangard" pēc ne visai veiksmīgas sezonas ar jaunu sparu gatavojas nākamajai. Jaunapstiprinātais kluba prezidents ir līgas viceprezidents Vladimirs Šalajevs, un kluba vadība jau piesaistījusi vairākus spēcīgus spēlētājus. Tikmēr jauns galvenais treneris būs Čerepovecas "Severstal" vienībai.

"Avangard" kluba prezidents šodienas preses konferencē norādīja, ka viņam ir vajadzīga komanda, nevis zvaigznes ar lieliem līgumiem. Jaunajā sezonā Omskas klubā spēlēs slovāku aizsargs Kristians Kudročs - iepriekšējās divas sezonas viņš aizvadīja Novosibirskas "Sibir", bet pēdējā darba vieta bija Astanas "Barys". Tāpat panākta vienošanās ar Zviedrijas izlases aizsargu Ēriku Gustavsonu, kurš šajā sezonā spēlēja Nacionālās hokeja līgas klubā Filadelfijas "Flyers" un 31 mačā sakrāja 10 (2+8) rezultativitātes punktus. Tika izskatīti 22 pretendenti uz vārtsarga vietu, un galu galā izvēle apstājās pie kanādieša Lelanda Irvinga, kurš pārnāk no Helsinku "Jokerit". Jau iepriekš ziņots, ka jaunajā sezonā Omskas kluba galvenais treneris būs somu speciālists Raimo Sumanens. Turpinājumā tiek meklēti arī uzbrucēji.

Omskas "Avangard" vienmēr bijis starp KHL spēcīgākajiem klubiem. Taču aizvadītajā sezonā tas nespēja iekļūt Gagarina kausa izcīņā, Cerības kausa iegūšana bija kā neliels gandarījums.



Savukārt tikmēr Čerepovecas "Severstal" par galveno treneri apstiprināts Nikolajs Solovjovs (62), līdzšinējais galvenais Igors Petrovs paliek treneru korpusā kā asistents. Jaunais klubs "Sochinskiye leopardi" vienojies ar pazīstamo krievu uzbrucēju Romānu Ļudučinu, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja divās komandās un 39 mačos savāca 16 (7+9) rezultativitātes punktus.

Izmantotie resursi:
rsport.ru
hawk.ru
khl.ru

  -1 [+] [-]

, 2014-05-16 15:42, pirms 10 gadiem
A Rīgas Dinamo tik snauž...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2014-05-16 15:43, pirms 10 gadiem
Rīgas Dinamo laikam gaida, kad beigsies NHL un tad ņems kautko no Čikāgas, Pitsburgas vai Bostonas.

     [+] [-]

, 2014-05-16 17:17, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Rīgas Dinamo laikam gaida, kad beigsies NHL un tad ņems kautko no Čikāgas, Pitsburgas vai Bostonas.
Made my day
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja