Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlases aizsargs Stounss par Magvairu: ''Mums izveidojusies īpaša saikne''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Anglijas izlases aizsargs Stounss par Magvairu: ''Mums izveidojusies īpaša saikne''
Džons Stounss un Harijs Magvairs. Foto: Reuters/Scanpix

Tuvojoties 2022. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīram, Anglijas izlases centra aizsargs Džons Stounss sarunā ar medijiem slavējis savu pārinieku aizsardzības līnijā Hariju Magvairu, kurš šajā sezonā zaudējis vietu Mančestras ''United'' pamatsastāvā.

''Kad skatos uz Hariju [Magvairu], redzu viņā pārinieku. Caur visu pieredzēto, esam viens otram vienmēr palīdzējuši. Kopā esam aizvadījuši tik daudz spēļu, ka mums izveidojusies īpaša saikne. Zinām, ko darīs otrs un kā abi kopā spēlējam vislabāk. Neatkarīgi no sistēmas, kādu izvēlēsies Gerets Sautgeits, ja spēlēsim ar Hariju, izmantosim mūsu ciešo saikni. Tā ir pārāk spēcīga, lai pārtrūktu spēles laika, fiziskās formas vai kāda cita iemesla dēļ,'' sacīja Anglijas izlases centra aizsargs Džons Stounss.

Divi no trīs ierastajiem Anglijas izlases centra aizsargiem – Stounss un Magvairs – klubu līmenī pārstāv nesamierināmos Mančestras klubus ''City'' un ''United''.

Lai arī Anglijas Premjerlīgā Magvairs zaudējis vietu pamatsastāvā, visticamāk, tieši viņš un Stounss 2022. gada FIFA Pasaules kausa mačus sāks Anglijas izlases starta vienpadsmitniekā.

Gereta Sautgeita vadītā komanda Pasaules kausa finālturnīru sāks 21. novembrī ar spēli pret Irānu. B apakšgrupā spēlēs arī ASV un Velsas izlases.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...