Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" nespēj uzlauzt "Almaz" cietoksni, turpinot krist arvien dziļākā bedrē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rīga" nespēj uzlauzt "Almaz" cietoksni, turpinot krist arvien dziļākā bedrē
HK "Rīga" uzbrucējs Deniss Vilmans (Nr. 34) pret Čerepovecas "Almaz". Foto: hkr.lv

11. zaudējumu pēdējās 12 spēlēs Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) piedzīvojusi "Rīga", kas savā laukumā ar 0:3 kapitulēja Čerepovecas "Almaz" komandai, piekāpjoties viesiem arī otrajā savstarpējā cīņā.

# Pēc vakardienas mačā ciestās neveiksmes ar 3:6 rīdzinieki šovakar spēli uzsāka apņēmīgi, liekot sāncenšiem nopelnīt trīs noraidījumus pēc kārtas. Vairāk kā pusotru minūti "Rīga" spēlēja pieci pret trīs vairākumā, tomēr nespēja iekarot Artjoma Nazarkina cietoksni.

# "Almaz" mājiniekus sodīja par izšķērdību, paši nopelnot iespēju izspēlēt divu vīru pārsvaru. To Čerepovecas "Severstal" jaunatnes klubs izmantoja, pirmā perioda 18. minūtē Ivanam Podšivalovam neviena netraucētam no vārtu priekšas ar nūjas lāpstiņas neērto pusi izdarot precīzu metienu augšējā stūrī - 1:0. Savukārt pēc nieka 38 sekundēm viena vīra pārsvarā labā pozīcijā tika atstāts Aleksejs Lapins - 2:0.

# Pēc ļoti neveiksmīgā iepriekšējā perioda noslēguma rīdzinieki nesalūza, nākamajās 40 minūtēs uzbrūkot nedaudz vairāk nekā "Almaz". Tomēr viesi neļāva pie saviem vārtiem izveidot daudz atmiņā paliekošu epizožu. Retais izņēmums bija Kristera Brauna izrāviens vienatnē pret Nazarkinu, vārtsargam izrādoties pārākam.

# Pēdējo periodu "Almaz" iesāka ar kārtējiem diviem noraidījumiem pēc kārtas, "Rīgai" atkal palaižot vējā pretinieku pasniegtās iespējas. Rīdzinieki šovakar kopumā neizmantoja astoņus skaitliskos pārsvarus. Punktu "Rīgas" cerībām atspēlēties ar tālu metienu tukšos vārtos pielika Aleksejs Lapins - 3:0.

# Rietumu konferences kopvērtējumā "Rīga" ar 18 spēlēs iegūtiem 12 punktiem ieņem 12. vietu. Savukārt "Almaz" ar 20 punktiem 16 mačos ir piektā. Turpinājumā rīdzinieki dosies izbraukuma sērijā, no 18. līdz 23. oktobrim pa divām reizēm spēkojoties pret pastarītēm Mitišču "Atlant" un Maskavas "Krylya Sovetov".

HK "Rīga" - Čerepovecas "Almaz" 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

Vārti: 17:25 Podšivalovs (Solovjovs, Šefers, vair.) 0:1, 18:03 Lapins (Karapetjans, Kidarovs, vair.) 0:2, 58:23 Lapins (Nazarkins) 0:3.
Metieni pa vārtiem: 35-31
Soda minūtes: 10-16
Vārtsargi: Kārlis Mežsargs - Artjoms Nazarkins.

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/

  -2 [+] [-]

, 2021-10-15 22:39, pirms 3 gadiem
Ko no šiem blatņiku bērniņiem gaidījāt? OHL pat Dinaburga pret viņiem kājas slaucītu

  -1 [+] [-]

, 2021-10-15 23:11, pirms 3 gadiem
protams, latvietis nebūs latvietis, ja otram ko pretīgu nepateiks. Varbūt jāsāk puišus atbalstīt nevis nopelt par visu? Viņi ir mūsu hokeja nākotne, jāmet beidzot pie malas šī psrs domāšana.
Protams, nevienam nepatīk zaudēt, tomēr treneris ir viens un tas nav neviens no šiem gudrajiem komentētājiem, tāpēc ļausim viņam darīt savu darbu.

     [+] [-]

, 2021-10-16 10:15, pirms 3 gadiem
hokejaChipsis rakstīja: protams, latvietis nebūs latvietis, ja otram ko pretīgu nepateiks. Varbūt jāsāk puišus atbalstīt nevis nopelt par visu? Viņi ir mūsu hokeja nākotne, jāmet beidzot pie malas šī psrs domāšana.
Protams, nevienam nepatīk zaudēt, tomēr treneris ir viens un tas nav neviens no šiem gudrajiem komentētājiem, tāpēc ļausim viņam darīt savu darbu.
Kāda nākotne? Maksimums vēlie talanti. Pēc MHL karjeras beigām labi ja tiks kā čekeri OHL, mūsu nākotne zipā HS Rīga un citās OHL vienībās, kur tad arī tiek pamanīti no z-amerikas un tad viņi tur sāk cīnīties par vietu zem saules.