Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" papildinās ar Vensbergu un uzņem "Rakveri", DU viesos pie čempioniem

Jānis Celmiņš

"Lāse" papildinās ar Vensbergu un uzņem "Rakveri", DU viesos pie čempioniem
Māris Vensbergs

Šodien „Schenker” volejbola līgas regulārajā čempionātā tiks aizvadītas divas spēles. Pirmo mačus aizvadīs „Lāse-R / Rīga” un „Daugavpils Universitāte”, tiekoties attiecīgi ar „Rakvere Grossi TK” un Tallinas „Selver”.

Visām četrām komandām, kuras laukumā dosies šovakar tās būs pirmās cīņas „Schenker” līgas septītajā sezonā. Līdz šim aizvadītas četras jaunās sezonas spēles un nevienam no Latvijas klubiem pie uzvaras pagaidām nav izdevies tikt. Lieliska iespēja šovakar būs „Lāse-R / Rīga” komandai, kura pulksten 20.00 SN „Daugava” uzņems „Rakvere Grossi TK”. Pavisam nesen pastiprinājusies ar Māri Vensbergu (iepriekš uzspēlēja Vācijā), Rīgas komanda ir apņēmības pilna sezonu sākt ar panākumu. Jūtams, ka „Lāse” pēc aizvadītās sezonas nosacītās neveiksmes („Schenker” līgā) krietni pagarinājusi rezervistu soliņu un šosezon uz visu var skatīties ar nedaudz optimistiskākas krāsas briļļu stikliem. Visās pozīcijās komandas pamatsastāvam ir maiņas un vajadzības gadījumā treneriem būs iespējas pārmaiņām. Īsi pirms mača ar Rakveres komandu vairākiem Rīgas spēlētājiem esot nelieli savainojumi, taču neskatoties uz to trīs punkti pret igauņiem ir jāņem. Tāpat jādomā par dienu vēlāku nākotni – jau svētdien rīdziniekiem principiāls mačs pret „Poliurs / Ozolnieki” komandu. Jāpiemin, ka „Lāse” papildinājusi ne tikai spēlētāju rindas. Raimondam Vildem un Ainaram Cīrulim nu ir vēl viens palīgs – Tomass Kalniņš.

Maču no SN „Daugava” šovakar tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanāls), spēles sākums pulksten 20.00, baudiet!

Tikmēr „DU” volejbolisti šodien viesosies Tallinā, kur eksaminēs „Schenker” līgas vairākkārtējos čempionus „Selver”. Šī mača sākums jau pulksten 17.00. Vai Tallinā šovakar nobriedīs pirmā nopietnā sensācija, jāšaubās. Jā, runā, ka „Selver” komanda šosezon nebūšot tik spēcīga, bet vai šo riekstu jau pirmajā spēlē spēs pārkost DU volejbolisti? Andris Krūmiņš, Haralds Regža, Edgars Točs – tie šosezon būs daugavpiliešu galvenie ieroči.