Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Narogs un Zeltiņš meklē galvenos zaudējumu iemeslus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Narogs un Zeltiņš meklē galvenos zaudējumu iemeslus
Pēteris Zeltiņš (#62)
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola līgas jaunajā sezonā ar rezultatīviem metieniem atzīmējās gan baušķenieks Pēteris Zeltiņš, kurš apritē atgriezies pēc ilgāka pārtraukuma, gan Artūrs Narogs, kurš starpsezonā nomainījis komandu. Neskatoties uz savām sekmēm, viņu pārstāvētas komandas turnīra ievadā pie punktiem netika.

Narogs: "Izveidojām labus momentus, taču pazaudējām savu spēli"

"Spēles sākumu iesākām labi, izveidojām vairākus bīstamus momentus, kas deva rezultātu," par savu pirmo spēli "Oxdog Ulbroka LU" komandas rindās atzina Artūrs Narogs, kurš tika pie diviem vārtu guvumiem un vienas rezultatīvas piespēles, bet komanda viesos ar rezultātu 6:8 piekāpās FK "Kurši", kaut gan pēc pirmās trešdaļas vienība atradās vadībā un šķietami kontrolēja notikumu gaitu laukumā. "Spēles turpinājumā nedaudz pazaudējām spēli un nonācām iedzinējos. Centāmies vēlreiz lauzt cīņas gaitu, kas šoreiz neizdevās kā plānots, tādēļ bijām spiesti piedzīvot zaudējumu. Komandā esmu iejuties labi, esam izveidojuši labu sadarbību ar maiņas partneriem, tādēļ turpinām strādāt un gatavoties nākamajām spēlēm."

Nākamo spēli Ulbrokas vienība aizvadīs 19. septembrī, kad viesos jātiekas ar pašreizējiem valsts čempioniem "Rubeni", kas arī turnīra ievadā piedzīvoja neveiksmi.

Zeltiņš: "Ātri zaudētie vārti izsita no ritma"

Ja Artūrs Narogs starpsezonu periodā ir nomainījis komandu, tad Pēteris Zeltiņš turpina spēlēt savā komandā, tiesa, Latvijas čempionāta apritē atgriezies pēc divu sezonu pārtraukuma, turpinot aizstāvēt "Bauskas" krāsas. Atgriešanās spēlē Zeltiņš tika pie vārtu guvuma, taču tas bija vājš mierinājums 1:13 sagrāvē savās mājās pret Cēsu "Lekringu":

"Skaidrs, ka spēles sākums nedaudz izsita no sliedēm, jo sākt spēli pie 0:3 rezultāta būtu grūti jebkurai komandai. Beidzot varējām spēlēt savās mājās skatītāju klātbūtnē un nedaudz pārdegām. Kopumā pēc pirmā perioda zaudējām ar 1:3 un bijām atpakaļ spēlē, taču otrajā periodā atkal ātri zaudējām vairākus vārtus un spēles liktenis lielā mērā bija izšķirts. Esam jauna komanda ar daudziem jauniem spēlētājiem. Strādāsim treniņos un sezonas turpinājumā sekmēm vajadzētu būt labākām. Jāuzteic pretinieki, kas ļoti labi kontrolēja bumbiņu un izcēlās arī ar ļoti skaistām izspēlēm."

Interesanti, ka arī "Bauska" nākamo spēli aizvadīs pret "Rubeni", darot to dienu ātrāk kā "Oxdog Ulbroka LU" – 18. septembrī, turklāt – atkal spēlējot savās mājās.

     [+] [-]

, 2021-09-15 16:27, pirms 3 gadiem
Super ka Zeltiņš atgriezies. Vienmēr paticis vērot šī spēlētāja individuālo meistarību uzbrukumā. Labākajās dienās viens no top uzbrucējiem līgā. Un nenokaram degunus Bauska, punkti nāks un ir jāpacīnās par playoff šogad. Go, go, go!!! 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️