Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Lille" futbolisti vīlušies par izlaisto uzvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Lille" futbolisti vīlušies par izlaisto uzvaru
Seidū Dumbija un Seku Olisē
Foto: Reuters/Scanpix

"Lille" futbolisti un treneris Rūdijs Garsija pēc izlaistās uzvaras UEFA Čempionu līgas spēlē pret Maskavas CSKA (2:2) neslēpa vilšanos, norādot, ka Francijas čempioniem bija jāuzvar. Savukārt Krievijas Premjerlīgas līderes pārstāvji atzīmēja veiksmīgi veiktās spēlētāju maiņas.

CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis: ""Lille" komandai ir viens no labākajiem uzbrukumiem, pret kuru esam spēlējuši. Ja spētu labāk pieturēt bumbu, spēle mums būtu ievirzījusies vieglāka. Pirmajā puslaikā bija daudz tehniska brāķa, bieži zaudējām bumbu. Šķita, ka nepieciešams veikt vairākas piespēles, lai sajustu spēli. 90% spēles bijām spiesti aizsargāties. Atspēlēšanās bija iespējama, pateicoties vairākām lietām. Pirmkārt, Seku Olisē (nomainīja Aleksandru Cauņu) uznākšana laukumā 2. puslaikā mums deva labākas opcijas kreisajā malā. Otrkārt, "Lille", ieguvusi divu vārtu pārsvaru, nomierinājās. Viņi nepieļāva domu, ka mēs varētu mainīt savu spēli un tikt atpakaļ mačā. Treškārt, mums 2. puslaikā labāk izdevās saspēlēties, izveidot momentus un arī gūt vārtus."

"Lille" galvenais treneris Rūdijs Garsija: "Protams, esam ļoti vīlušies. Pēc spēles futbolistiem teicu, ka, turpinot tā spēlēt, tiksim ārā no grupas. Ir lietas, kas jāuzlabo. Spēles lielāko kļūdu pieļāvām pašās beigās. Varu atklāt, ka nebija īpaša uzdevuma attiecībā uz Vāgnera Lava un Seidū Dumbijas segšanu, lai arī viņi ir CSKA labākie spēlētāji. Uzskatījām, ka viņi mums nebūs drauds tik ilgi, kamēr spēsim pieturēt bumbu. Tiklīdz iesēdāmies aizsardzībā, ieraudzījām, uz ko viņi spējīgi. Iepriecināja tas, ka pirmajā spēlē nebijām uztraukušies."

CSKA uzbrucējs Seidū Dumbija: "Vienmēr esmu teicis, ka spēle nav beigusies, kamēr tā patiešām nav galā. Mums tā izvērtās ļoti grūta, jo spēlējām pret visnotaļ spēcīgu pretinieku. Pirmajā puslaikā ar problēmām saskārāmies, jo par "Lille" daudz nezinājām, lai arī bijām skatījušies viņu spēles. Neskatoties uz rezultātu, nezaudējām koncentrēšanos. Treneris Slucis pārtraukumā deva cerību, bet 2. puslaikā mums vairs nebija, ko zaudēt, beigās izdevās izglābt maču. Noteikti veiksmīgs rezultāts."

CSKA pussargs Zorans Tošičs: "Īsti nezinu, kas par iemeslu, kāpēc pirmajā puslaikā mums maz kas izdevās. Labi, ka pēc sagrāves Krievijas čempionātā izdevās savākties. Šodienas rezultātu uzskatu par labvēlīgu. Pirmais puslaiks diemžēl neizdevās, nospēlējām ļoti slikti, bet pretinieks tajā pašā laikā uz mums izdarīja milzīgu spiedienu, neizdevās pieturēt bumbu. Pārtraukumā galvenā lieta, par ko runājām, bija tas, ka jācenšas beidzot pieturēt bumbu. To arī izdevās paveikt un iespēlējāmies. Dumbija šobrīd ir ļoti labā formā. Labi, ka turnīru nesākām ar zaudējumu, nākamajā spēlē savā laukumā jānospēlē jau labāk."

"Lille" aizsargs Franks Berija: "Pēc pirmās spēles pretrunīgas sajūtas. Sevi Čempionu līgai vēlējāmies pieteikt skaļi. Varējām uzvarēt ar 2:0, taču pretinieks negaidīti atspēlējās. Esam vīlušies, jo bijām pelnījuši vairāk par neizšķirtu. Komanda beigās piekusa, pretiniekam uz maiņu rēķina izdevās iegūt svaigumu. Jāsaka, ka CSKA šajā līmenī ir lielāka pieredze."

"Lille" pussargs Florāns Balmons: "Ļoti žēl, esam pamatīgi vīlušies, bija taču jāuzvar! Līdz brīdim, kad izlaidām uzvaru, mums bija jāiesit vairāk par diviem vārtiem. Pēc mača ģērbtuvē valdīja vilšanās sajūtas. Spēles beigās pietrūka svaiguma un arī nevajadzēja tik ļoti spēlēt no aizsardzības. Ja turpinājumā nospēlēsim tikpat labi, jātiek ārā no grupas."

2. kārtas spēles B apakšgrupā notiks 27. septembrī. CSKA savā laukumā tiksies ar "Inter", bet "Lille" viesosies pie turku "Trabzonspor".

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2011-09-15 09:26, pirms 13 gadiem
a kur Slucka komentārs, par to ka dažs labs nevar iedot 2 piespēles...

     [+] [-]

, 2011-09-15 09:48, pirms 13 gadiem
"Pirmkārt, Seku Olisē (nomainīja Aleksandru Cauņu) uznākšana laukumā 2. puslaikā mums deva labākas opcijas kreisajā malā." - ar šo viss ir pateikts par Cauņas sniegumu

     [+] [-]

, 2011-09-15 13:44, pirms 13 gadiem
lieps rakstīja: "Pirmkārt, Seku Olisē (nomainīja Aleksandru Cauņu) uznākšana laukumā 2. puslaikā mums deva labākas opcijas kreisajā malā." - ar šo viss ir pateikts par Cauņas sniegumu
nezinu, vai to vajag tagad pārvērtēt, bet izskatās, ka tā vien ir... jautājums, kāpēc Cauņu nemainīja jau pēc pirmā puslaika? Īstenībā, to Olisi diži izteiksmīgi es nemanīju laukumā , kad viņš uznāca. Pirmo puslaiku neredzēju, grūti spriest par Cauņas veikumu. Redzēju, kā viņš izglāba CSKA no trešo vārtu zaudējuma, kaut tas, protams, nav viņa nominālais pienākums spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 18:57, pirms 13 gadiem
daywalker rakstīja: a kur Slucka komentārs, par to ka dažs labs nevar iedot 2 piespēles...
Par to komentārs VK podkāstā!