Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Ēriksens sniedz pirmos komentārus: ''Paldies visiem par jaukajiem sveicieniem''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ēriksens sniedz pirmos komentārus: ''Paldies visiem par jaukajiem sveicieniem''
Kristians Ēriksens. Foto: AP/Scanpix

Pirmos komentārus no slimnīcas ar Dānijas Futbola asociācijas starpniecību sniedzis Dānijas futbolists Kristians Ēriksens, kurš sestdien 2020. gada Eiropas čempionāta spēlē ar Somiju pirmā puslaika izskaņā saļima laukumā. Spēlētājs pateicies visiem par atbalstu un apgalvojis, ka jūtas labi. Ēriksens turpinās veseļoties slimnīcā, kur viņam vēl plānotas vairākas veselības pārbaudes.

Sestdien 2020. gada Eiropas čempionāta ietvaros Dānija pirmajā spēlē ne tikai zaudēja ar 0:1 Somijai, bet arī vienu no līderiem Kristianu Ēriksenu. Futbolists 43. minūtē saļima laukumā un, pateicoties ātrai komandas biedru, tiesneša un mediķu rīcībai, izdzīvoja. Ēriksens tika nogādāts slimnīcā, kur viņa veselības stāvoklis novērtēts kā stabils.

Pāris dienas pēc notikušā Dānijas izlases ārsts Martens Besens žurnālistiem apstiprināja, ka Ēriksena sirds bija apstājusies. "Cik tuvu bijām viņa zaudēšanai? Nezinu, taču mēs viņu atguvām pēc viena defibrilatora sitiena – tas ir diezgan drīz,'' tā izteicās komandas ārsts.

Pirmos komentārus no slimnīcas ar Dānijas Futbola asociācijas starpniecību sniedzis arī pats futbolists. ''Liels paldies par jaukajiem un vienreizējiem sveicieniem un ziņām no visas pasaules. Gan man, gan manai ģimenei tas nozīmē daudz. Pie esošajiem apstākļiem jūtos labi. Man jāturpina veikt dažas pārbaudes slimnīcā. Turpināšu atbalstīt savu komandu nākamajās spēlēs. Spēlējiet par savu valsti,'' tā savā paziņojumā paudis Ēriksens.

Otro turnīra spēli dāņi Kopenhāgenā aizvadīs ceturtdien 17. jūnijā pret Beļģiju, kura atklāšanas mačā ar 3:0 apspēlēja Krieviju.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-15 11:48, pirms 3 gadiem
Shaadu zinju gaidiija visi.

Arii taisniiba aciigajiem - protams, nezinaam, kaadas zaales vinjam tiek dotas, bet fonaa redzamajaa monitoraa pulss ir ljoti normaals, taapat arii asinsspiediens.

Turam iikshkjus, lai viss ir kaartiibaa!

     [+] [-]

, 2021-06-15 13:34, pirms 3 gadiem
Pāris dienas atpakaļ bija minējis, ka nedomā padoties, kas, manuprāt, bija vērsts uz futbola spēlēšanu. Nezinu, cik tas būtu droši un pareizi, un cik milzīga atbildība ir jāuzņemas tā kluba ārstiem, kurā viņš iespējams gribētu spēlēt!

Visādi citādi, veselību Kristiānam, tā ir daudz svarīgāka par futbolu, miljoniem un emocijām

     [+] [-]

, 2021-06-15 14:58, pirms 3 gadiem
Ko gan var vēlēties, pandēmijas dēļ spēlējot šādā pārcilvēcīgā režīmā. Labi, Eriksens Inter varbūt nespēlēja no zvana līdz zvanam, bet tāpat slodze bijusi nenormāla. Traumu šajā čempionātā būs jūra, tik jācer, ka vairs nenotiks nekas tik šausmīgs.