Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Izlase deva vēl lielāku stimulu strādāt un gūt vārtus"

Agris Suveizda

Gauračs: "Izlase deva vēl lielāku stimulu strādāt un gūt vārtus"
Edgars Gauračs ar Baltijas kausu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jūrmalas "Spartaka" uzbrukuma līderis Edgars Gauračs jau otrajā spēlē pēc kārtas guva vienīgos vārtus, šoreiz nokārtojot uzvaru pret "Jūrmalu" (1:0). Sarunā ar Sportacentrs.com Gauračs atzina, ka savainojuma sekas vairs neesot jūtamas un ka viņš ir labā sportiskajā formā.

"Domāju, ka jā," Edgars Gauračs atbildēja uz jautājumu, vai "Spartaks" bija pelnījis uzvarēt ar vairāk nekā vienu vārtu pārsvaru. "Mums bija daudz momentu, bet tomēr galvenais bija parādīt labu sniegumu, jo iepriekš drusciņ pietrūka komandas spēles. Bet šodien parādījām, ka varam spēlēt kā komanda. Daudz spēlējām ar bumbu, un domāju, ka sanāca ļoti labs derbijs."

"Nezinu, kā viņi spēlēja Liepājā [0:7], bet šodien varēja redzēt, ka "Jūrmala" ar visu komandu centās spēlēt aizsardzībā. Taču mums pašiem, kā jau teicu, bija galvenais parādīt komandas spēli, un mums tas arī izdevās," teica Gauračs. " Protams, uzvara pār "Ventspili" mūs iedvesmoja, ka spējam spēlēt pret līderiem, un mums parādījās lielāka pārliecība par saviem spēkiem. Tāpēc arī šodien spēlējām labāk, un ceru, ka ar katru maču turpināsim būt arvien labāki."

"Man prieks, ka vairs nejūtu traumu, un tas ir galvenais. Esmu labā formā un varu sist vārtus. Protams, varu tikai pateikties izlases trenerim par doto iespēju, un tagad man ir vēl lielāks stimuls strādāt un sist daudz vārtu. Izlase man ļoti palīdzēja," sacīja Gauračs. "Pirmais iespaids par jauno treneri? Ierodoties viņš pateica īstos vārdus, kā mums pietrūkst un pie kā mums ir jāstrādā. Tāpēc domāju, ka viņš ir uz pareizā ceļa – ir jālabo situācija tabulā. Ko viņš pateica? Tas, lai paliek starp mums."

"Nezinu, pagaidām par to nedomāju," Gauračs atbildēja uz jautājumu par gaidāmo pāreju periodu. "Man ir aģents, kuram tas ir jādara un par to jādomā. Mans uzdevums ir spēlēt, gūt vārtus, un pēc tam jau redzēsim, kad atvērsies transfēru logs. Ja būs piedāvājumi, redzēsim. Pagaidām nekā konkrēta nav."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-06-15 12:52, pirms 10 gadiem
Vaitad LTV7 nerāda visas spēles? Kapēc tabulā malā LTV7 zīme ir tikai pie atsevišķām spēlēm?

     [+] [-]

, 2014-06-15 13:30, pirms 10 gadiem
Ernijzz rakstīja: Vaitad LTV7 nerāda visas spēles? Kapēc tabulā malā LTV7 zīme ir tikai pie atsevišķām spēlēm?
ar visu ltv7 zīmi es vairākas reizes tā arī neesmu atradis, kur tajā lapā tiešraidi skatīties, nevis ierakstus un apskatus

     [+] [-]

, 2014-06-15 13:34, pirms 10 gadiem
Carloz rakstīja: ar visu ltv7 zīmi es vairākas reizes tā arī neesmu atradis, kur tajā lapā tiešraidi skatīties, nevis ierakstus un apskatus
LTV.LV / Sākumlapa
un kreisajā pusē lapas, tad arī spied uz vajadzīgo tiešraidi.

     [+] [-]

, 2014-06-15 13:36, pirms 10 gadiem
Lai arī Gauračs nav liepājnieks, tomēr gribētos viņu redzēt FK ''Liepāja'''. Cik saprotu sieva viņam ir liepājniece un ģimene pamatā dzīvo tieši šeit, dēls trenējas LSSS. Domāju arī pats Edgargs ļoti labprāt šeit spēlētu.

     [+] [-]

, 2014-06-15 18:55, pirms 10 gadiem
Malācis, vienmēr spēle ar interesi un nav vienaldzīgs. Uz tādiem prieks skatīties. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja