Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins un "Capitals" atspēlējas pret "Hurricanes", uzvaras arī NHL līderiem

Rolands Eliņš

Ovečkins un "Capitals" atspēlējas pret "Hurricanes", uzvaras arī NHL līderiem
Aleksandrs Ovečkins pret "Hurricanes" vienību
Foto:AP/Scanpix

Šonakt NHL tika aizvadītas 11 spēles, vienā no tām Vašingtonas „Capitals”, atspēlējoties no rezultāta 0:2, uzvarējusi Karolīnas „Hurricanes” (3:2). Pie uzvarām tikušas arī līgas līderes „Blackhawks” un „Ducks”, kuras ar identisku rezultātu 2:1 pēcspēles metienos apspēlējušas „Blue Jackets” un „Stars” vienības.

Vašingtonas „Capitals”, kura bija zaudējusi pēdējās trīs spēlēs, šonakt tikās ar savas Dienvidaustrumu divīzijas līderi Karolīnas „Hurricanes”. Mājinieki „Hurricanes” gan neko daudz negaidīja, un jau pēc nospēlētām 74 sekundēm viņus vadībā izvirzīja Aleksandrs Sjomins. Karolīnas komanda savu spiedienu turpināja visā pirmajā periodā, kopā izdarot veselus 16 metienus pa vārtiem, no kuriem vēl viens, Patrika Dvaiera izpildītais, panāca jau 2:0, turklāt „Capitals” problēmas padziļināja aizsarga Tomaša Kundrateka gūtais savainojums.

Otrajā periodā gan varēja just, ka spēles iniciatīva sāk lēnām mainīt savu īpašnieku, un to pierādīja arī Džoija Kraba gūtie vārti, kas samazināja rezultāta starpību līdz minimumam. Pašās perioda beigās noraidījumu nopelnīja „Hurricanes” rezultatīvākais spēlētājs Ēriks Stāls, kas izrādījās liktenīgs trešā perioda sākumā – ne pārāk pārliecinoši nospēlēja „Hurricanes” aizsargi, kā arī vārtsargs Dens Eliss, kurš atsita ripu sev tieši priekšā, un Trojs Brūvers ripu nogādāja pie pavisam brīvā Aleksandra Ovečkina, kuram priekšā jau bija tukši vārti, un krievu meistars nekļūdījās (2:2).

Pie šāda rezultāta, protams, abas komandas trešo periodu aizvadīja nedaudz piesardzīgāk nekā ierasts, taču 58. minūtē „Hurricanes” aizsargi atkal nogulēja Ovečkinu, kurš izrāvās viens pret vārtsargu, taču trāpīja pa vārtu stabu. Ripa gan palika turpat vārtu priekšā, kur to nespēja nofiksēt Eliss, un klāt jau bija „Capitals” uzbrucējs Maiks Ribeiro, kurš, lai arī knapi, bet tomēr iestūma ripu vārtos. Pēc tam gan pats Ribeiro izteicās, ka pirmajā mirklī pats nav ticējis, ka gūti vārti, jo spēles ātrumā nemaz nelicies, ka ripa pārgājusi pāri vārtu līnijai.

Taču tā tomēr pārgāja, un „Capitals” svinēja uzvaru 3:2, kas viņu vārtsargam Mihalam Noivirtam (36 atvairīti metieni) bija tikai otrā šajā sezonā (deviņās spēlēs). Noivirts arī tika atzīts par mača otro zvaigzni, kamēr pirmās zvaigznes tituls uzvaras vārtu autoram Ribeiro, bet trešās – Ovečkinam, kuram divi punkti (1+1). Dienvidaustrumu divīzijā „Capitals” tikmēr pakāpušies jau uz trešo vietu, apsteidzot „Lightning”, kuri šonakt nespēja gūt vārtus pret Ņujorkas „Islanders” (0:2).

Uzvaras arī līgas līderiem

Rietumu konferencē savu monopolu gan pazaudējusi Čikāgas „Blackhawks” (47 punkti), kurai pietuvojusies Anaheimas „Ducks” (43), kura šonakt izcīnīja jau piekto uzvaru pēc kārtas, pēcspēles metienos tiekot galā ar Dalasas „Stars”. Lai arī spēles gaitā nonākuši iedzinējos 0:1, „Ducks” spēja otrā perioda vidū rezultātu izlīdzināt. Pēc tam gan vārtsargi Hillers un Lehtonens izrādījās pārāki pār abu vienību uzbrucējiem, un uzvarētāju nācās noskaidrot ar pēcspēles metienu palīdzību. „Ducks” vārtsargs Hillers arī šeit atvairīja abus pretinieku metienus, bet Lehtonens piekāpās Bobija Raiana un Raiana Geclafa priekšā, kuri trāpīja gandrīz identiskus metienus no kreisās puses.

Savukārt „Blackhawks” tikās ar savas Centrālās divīzijas piektās vietas īpašniekiem Kolumbusas „Blue Jackets”, un šīs spēles scenārijs daudz neatšķīrās no iepriekšminētā mača, ja nu vienīgi vadībā vispirms izvirzījās Čikāgas komanda, bet pēc nepilnas minūtes rezultātu izlīdzināja „Blue Jackets”. Pēcspēles metienos izšķirošs izrādījās Patrika Keina izgājiens, kurš nodrošināja „Blackhawks” uzvaru ar 2:1.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Panthers-Bruins1:4
Penguins-Maple Leafs3:1
Capitals-Hurricanes3:2
Blackhawks-Blue Jackets2:1 PM
Islanders-Lightning2:0
Rangers-Jets1:3
Coyotes-Blues0:3
Avalanche-Wild3:5
Ducks-Stars2:1 PM
Predators-Canucks4:7
Kings-Sharks3:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 49 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 07:49, pirms 11 gadiem
paskat tik, Kolumbusa negrib palikt pēdējie atkal
pēdējās 10 spēlēs tikai 1 zaude pamatlaikā un 3 pts liidz playoffam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-15 08:01, pirms 11 gadiem
Nu kā Karolīna... Izbraukumā uzvilkāt Oviju 4-0, mājās 3-2 zaude
(Protams, tieši tad, kad uzmetu uz viņiem)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 08:52, pirms 11 gadiem
Kam interesē Ovečkins, kurš pat pusi punktu nav iekrājis no tā, kas jau ir Krosbija kontā

  -4 [+] [-]

, 2013-03-15 09:20, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Kam interesē Ovečkins, kurš pat pusi punktu nav iekrājis no tā, kas jau ir Krosbija kontā
Tieši tā, ir nejēdzīgi izcelt Vašingtonu- NHL lejasdaļas komandas uzvaru un rietošās zvaigznes- Avečkina golu, ja nozīmīgu uzvaru izcīnīja arī viena no līgas līdervienībām- Pitsburga un pašlaik labākā pasaules hokejista Krosbija maiņa guva 2 ļoti svarīgus vārtus (Dipjuī 2 goli, Sidam un Kunicam pa 2 rez. piespēlēm)), un Krosbijs tika atzīts par spēles 1. zvaigzni, kamēr Avečkins- tikai par 3. zvaigzni.
Par Caps uzvaru vairāk noteikti bija jāizceļ citas komanda no tās pašas SE divizijas- Jets uzvara pār Rangers, un Vinipega atkal ir pleiofu zonā, turklāt tika vienu punktu atpaliek div. līdervienības- Karolīnas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-15 09:35, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka Ovečkins viens arī velk to trulo komandu. Lai spēlē vairāk uz Ovečkinu tāpat kā uz Stemkosu, tad būs arī vairāk punktu Ovi un uzvaras Capitals, bet Outsam jau nepielec.

     [+] [-]

, 2013-03-15 09:37, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Kam interesē, cik punktu ir Krosbijam, kam pamatā ir otršķirīgas pispēles?
Nekad neizpratīšu to "otršķirīgo" piespēļu kritikas jēgu, jo līdz vārtu guvumam parasti noved kaut kādu notikumu un darbību ķēdīte. Izņem vienu no šiem posmiem un konkrētie vārti nebūs!!! Vari kaut vai vai pēcpusi pabakstīt ripu uz priekšu, bet ja tas palīdzēja gūt vārtus-piespēle godam nopelnīta.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-15 09:43, pirms 11 gadiem
Rocco Siffiredi rakstīja: Izskatās, ka Ovečkins viens arī velk to trulo komandu. Lai spēlē vairāk uz Ovečkinu tāpat kā uz Stemkosu, tad būs arī vairāk punktu Ovi un uzvaras Capitals, bet Outsam jau nepielec.
mhm, tikai pārliecinoši rezultatīvākais komandā ir Ribeiro.

     [+] [-]

, 2013-03-15 09:51, pirms 11 gadiem
Man ir TOP4.
Ducks,Bruins,Blackhawks,Capitols.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 10:53, pirms 11 gadiem
Ienāku kaut ko palasīt un uzrakstīt par aizvadīto spēļu kārtu ,bet te priekšā jau pēterpils zvaniķis un rubiks ,un velme kaut ko rakstīt pazūd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 10:55, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: mhm, tikai pārliecinoši rezultatīvākais komandā ir Ribeiro.
Fedotovs ,kurš ļoti daudz komentē NHL spēles šo faktu arī pieminēja ,un kopumā secināja ,ka Vašingtonā ir krīze un vecie līderi nevelk un šos aptākļos vislabāk jūtās jaunpienācējs Ribeiro.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-15 11:00, pirms 11 gadiem
SKA1946 rakstīja: atkal argonauts savu propagandu maļ - pašlaik labākais pasaulē no spēlējošajiem hokejistiem ir Radulovs, viņam priekšā gan būtu Mozjakins un Malkins, bet viņiem abiem sezona ir beigusies.
čuš ,čuš nomierinies un nestreso ,radulovs ir labākais hokejists,tretjakovs labākais skeletonists,aršavins futbolists un krievija ir sapņu paradīze.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 11:13, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: Ienāku kaut ko palasīt un uzrakstīt par aizvadīto spēļu kārtu ,bet te priekšā jau pēterpils zvaniķis un rubiks ,un velme kaut ko rakstīt pazūd.
uzliec šim trollim/-iem 'ignorēt' un Tev viņu žēlabainā smirdēšana visos topikos pēc kārtas netraucēs. Sen tādus ignorēju.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-15 11:23, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Kam interesē Ovečkins, kurš pat pusi punktu nav iekrājis no tā, kas jau ir Krosbija kontā
Man interesē. Tā kā nevajag te bezjēdzīgi pļūtīt par to, kas un kurām interesē.

     [+] [-]

, 2013-03-15 11:30, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Beidzot atradi sev piemērotu avatara bildi!
Ugunskrusts tiešām ir ļoti nozīmīga latviešu/baltu/indoāriešu zīme, un tā man ir ļoti tuva.
Daudzi krievi un rusofīli, ieraugot ugunskrustu=svastiku, lamājas savā stilā=maķ peremaķ, taču nezin, ka tā tikpat lielā mērā ir arī sena slāvu zīme (un ir sastopama ļoti daudzu tautu- pat japāņu, tibetiešu un jūdu- ornamentikā.
šeit tev (un tev līdzīgi domājošajiem) viela pārdomām.
Slavic people - published by Sve Slovenski...
';

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 11:33, pirms 11 gadiem
Dainis Petrokaitis rakstīja: Man interesē. Tā kā nevajag te bezjēdzīgi pļūtīt par to, kas un kurām interesē.
Ne jau par to ir runa ,bet gan par to ,ka virsraksts maigi izsakoties jocīgs ,jo piemēram šajā spēlē Ovečkinu nav par ko pieminēt.

     [+] [-]

, 2013-03-15 11:36, pirms 11 gadiem
Argonauts rakstīja: Ugunskrusts tiešām ir ļoti nozīmīga latviešu/baltu/indoāriešu zīme, un tā man ir ļoti tuva.
Daudzi krievi un rusofīli, ieraugot ugunskrustu=svastiku, lamājas savā stilā=maķ peremaķ, taču nezin, ka tā tikpat lielā mērā ir arī sena slāvu zīme (un ir sastopama ļoti daudzu tautu- pat japāņu, tibetiešu un jūdu- ornamentikā.
šeit tev (un tev līdzīgi domājošajiem) viela pārdomām.
http://www.erepublik.com/en/article/slavic-people-1042288/1/20
Tieši tā arī ir ,atceros mana vecmammai bija daudz izšuvumi ar ugunskrustu un tamlīdzīgiem simboliem.

     [+] [-]

, 2013-03-15 11:50, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Beidzot atradi sev piemērotu avatara bildi!
Ja gribi dzīvē sasniegt daudz, tad iesaku steidzami paplašināt redzesloku un iepazīt no cita skatupunkta lietas, par kurām tev ir stereotipisks viedoklis.
Šeit vairāk infas par svastiku (slāviem/krieviem- kolovrat)
Swastika - New World Encyclopedia

СВАСТИКА(КОЛОВРАТ) - Исторические корни
';

     [+] [-]

, 2013-03-15 11:55, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: Ne jau par to ir runa ,bet gan par to ,ka virsraksts maigi izsakoties jocīgs ,jo piemēram šajā spēlē Ovečkinu nav par ko pieminēt.
ir gan viens fakts - 700. rez. punkts Ovečkina NHL karjerā.

Bet, vienalga, diez vai nozīmīgākais dienas notikums NHL

     [+] [-]

, 2013-03-15 11:57, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: Tieši tā arī ir ,atceros mana vecmammai bija daudz izšuvumi ar ugunskrustu un tamlīdzīgiem simboliem.
man mājās stāvēja 1932.g. izdota grāmata par latviešu tautas rakstiem izšuvumos - vāku rotāja oranži izsūti ugunskrusti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 12:19, pirms 11 gadiem
diez kad sportacentrs nobloķēs nacionālā naida kurinātāju nacbolu (īpaši apdāvinātajiem skaidrojums- nacionālboļševiku) ska1946? cilvēks no vecākiem ir iesūcis naidu pret Latviju un latviešiem, bet, diemžēl, turpina šeit dzīvot. nu tad vismaz izmetiet no sportacentra!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-15 12:34, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: ir gan viens fakts - 700. rez. punkts Ovečkina NHL karjerā.

Bet, vienalga, diez vai nozīmīgākais dienas notikums NHL
Interesanti, ka viņš pa kādām 110 spēlēm vairāk aizvadījis nekā Krosbijs, bet punktos pārsvars tikai nepilni 50.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-15 12:38, pirms 11 gadiem
Ovi pilnīgs nabags palicis!
1 2 49 komentāri