Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Zemgale"/LLU iemet 15 ripas "Daugavpils" vārtos

Rolands Eliņš

"Zemgale"/LLU iemet 15 ripas "Daugavpils" vārtos
HK Zemgale/LLU
Foto: Vladislavs Proškins

Latvijas hokeja čempionātā „Zemgale”/LLU ļoti pārliecinoši uzveikuši turnīra pēdējās vietas īpašnieci ”Daugavpili”. Lai arī spēles sākumā "Zemgale" nokļuva iedzinējos ar 1:2, turpinājums izvērtās burtiski "vienos vārtos", jo tika izcīnīts panākums ar 15:2.

Pirms šodienas spēles „Zemgale”/LLU ieņēma otro vietu kopvērtējumā un vidēji mačā bija guvusi 4,7 vārtus, savukārt tās šodienas pretiniece „Daugavpils” bija pārliecinoši pēdējā līgā un vidēji mačā ielaidusi 8,57 ripas savos vārtos.
Šodienas maču „Daugavpils” sāka apņēmīgi un pat spēja septītajā minūtē izvirzīties vadībā ar rezultātu 2:1, taču jau drīz sekoja zemgaliešu atbildes, un pirmais periods tika noslēgts ar 3:2 „Zemgalei” par labu.

Izrādījās gan, ka divi „Daugavpils” gūtie vārti ir devuši krietnu motivāciju viņu pretiniekiem, jo atlikušajā laikā Ruslana un Denisa Kurelasa (sākumā Ruslanu nomainīja Deniss, taču arī viņam negāja spoži, un 52. minūtē Ruslans tika uzmainīts atpakaļ) sargātajos „Daugavpils” vārtos ripas lidoja cita pēc citas. Seši vārti tika gūti otrajā periodā, vēl seši trešajā, un gala rezultāts 15:2.

Ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Miks Komuls, taču savu punktu ražu nekautrējās papildināt arī citi „Zemgales” spēlētāji.

Zemgale/LLU – Daugavpils 15:2 (3:2, 6:0, 6:0)

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-15 16:48, pirms 10 gadiem
Pēc 1.perioda neviens nedomāja, ka spēle beigsies 15:2 bet prieks, ka komanda saņēmās pēc 1.perioda un guva pārliecinošu uzvaru!