Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Debitante Jūta paliek sausā un piedzīvo pirmo zaudējumu, Otavā 15 vārtu festivāls

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Debitante Jūta paliek sausā un piedzīvo pirmo zaudējumu, Otavā 15 vārtu festivāls
Džošs Douns un Džonatans Kovacevičs. Foto: AP/Scanpix

Šovakar Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pirmo zaudējumu piedzīvoja jaunpienācēja Jūta, kas izbraukumā nespēja gūt vārtus pret Ņūdžersijas "Devils" – 0:3.

Jūta NHL ieradās ar trīs uzvarētām spēlēm pēc kārtas, iemetot 16 vārtus, taču šovakar pārspēt Džeiku Alenu neizdevās. Kanādietis atvairīja 20 metienus un aizvadīja 25. sauso spēli karjerā. Alenam šī ir otrā sezona Ņūdžersijas "Devils" vārtos.

Uzvarā ar vārtiem izcēlās Stefens Neisens, Sīmuss Keisijs un komandas kapteinis Niko Hišīrs. Gan Hišīrs, gan Keisijs iemeta vairākumā. Hišīram un Neisenam tie bija otrie vārti sezonā, kamēr Keisijs izcēlās jau trešo reizi. 20 gadus vecais aizsargs aizvada debijas sezonu NHL.

Gan Keisijs, gan Hišīrs arī nopelnīja rezultatīvu piespēli. Viņi līdzās Alenam tika atzīti par spēles trīs zvaigznēm.

Ja Ņūdžersijā vārtus guva tikai viena komanda, tad Otavā duelī starp "Senators" un Losandželosas "Kings" spīdēja abi uzbrukumi. Laukuma saimniekiem panākumu pagarinājumā nokārtoja Džoša Norisa precīzais metiens – 8:7.

Noriss uzvarā atzīmējās ar diviem vārtiem un piespēli. Trīs punktus sapelnīja arī viņa komandas biedrs Tims Šticle, kuram 0+3. "Kings" rindās trīs punkti gan Anžes Kopitara, gan aizsarga Brenda Klārka kontā – arī viņiem 0+3.

     [+] [-]

, 2024-10-15 11:34, vakar
Jūta nav nekāda debitante, tikai pilsētas nomaiņa no Arizonas uz Jūtu, jo tā ir tāpati Arizonas Coyotes komanda, kad ienāca Sietla, tad tā bija debitante.