Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

''Wizards'' otro reizi sezonā noslēdz desmit dienu līgumu ar Džordanu Belu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Wizards'' otro reizi sezonā noslēdz desmit dienu līgumu ar Džordanu Belu
Džordans Bels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas ''Wizards'' otro reizi sezonā parakstījusi desmit dienu līgumu ar Džordanu Belu, kurš savas NBA karjeras laikā spēlējis arī Goldensteitā, Memfisā un Minesotā.

Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards'' paziņojusi, ka noslēgusi desmit dienu līgumu ar Džordanu Belu. Šī ir otrā reize sezonā, kad ''Wizards'' lēmusi vienoties par šāda veida līgumu ar Belu. Pirmo reizi tas notika janvārī. Toreiz trijās spēlēs Bels vidēji laukumā pavadītajās 16.7 minūtēs izcēlās ar 3.3 punktiem un 5.3 atlēkušajām bumbām.

Džordans Bels ar kopējo 38. numuru 2017. gada draftā izvēlējās Čikāgas ''Bulls'', kas uzreiz basketbolistu aizmainīja uz Goldensteitas ''Warriors''. Bels savas NBA karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā ''Warriors'', Minesotas ''Timberwolves'' un Memfisas ''Grizzlies'', kuru rindās vidēji guvis 3.7 punktus un izcīnījis 3.1 atlēkušo bumbu.

Vašingtonas ''Wizards'' naktī uz ceturtdienu aizvadīs spēli Sakramento pret ''Kings''. Ar 20 uzvarām 53 spēlēs komanda ir 12. vietā Austrumu konferencē, par divām uzvarām atpaliekot no 10. vietā esošās Čikāgas ''Bulls''.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/wizards...