Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pret "Dinamo" uzvaras vārtus guvušais Burdasovs – KHL nedēļas labākais uzbrucējs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pret "Dinamo" uzvaras vārtus guvušais Burdasovs – KHL nedēļas labākais uzbrucējs
Antons Burdasovs atzīmē uzvaras vārtus pret Rīgas "Dinamo". Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus, un atzinība tikusi Igoram Šestjorkinam, Vadimam Kudako, Antonam Burdasovam un Iļjam Konovalovam.

Par labāko vārtsargu atzīts Igors Šestjorkins no Sanktpēterburgas SKA, kurš divās izbraukuma spēlēs neielaida nevienus vārtus. Sezonas griezumā viņš aizvadījis astoņas sausās spēles, kas ļauj dalīt pirmo vietu līgā.

Vadims Kudako nosaukts par labāko aizsargu. Čerepovecas "Severstal" hokejists kopā ar komandu trīs spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, tiekot pie trim punktiem (1+2). 21 gadu vecais aizsargs nevienu dueli nepabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu, kopā sakrājot +4.

Atzinība kā labākajam uzbrucējam tikusi Antonam Burdasovam no Ufas "Salavat Yulaev". Viņš četrās spēlēs palīdzēja vienībai izcīnīt trīs uzvaras, sakrājot astoņus punktus (3+5), kas kļuva par nedēļas labāko rezultātu. Vārti mačos pret "Sochi", Rīgas "Dinamo" un Pekinas "Kunlun Red Star" bija uzvaru nesošie, turklāt gan pret rīdziniekiem, gan pret Sočiem Burdasovs izcēlās pagarinājumā.

Labākā jaunā spēlētāja balva tikusi Iļjam Konovalovam. Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtsargs trīs mačos izcīnīja divas uzvaras, un viena no tām bija sausā. 20 gadus vecais vārtsargs atvairīja 93,06% metienu un vidēji ielaida 2,01 ripu. Sausā spēle tika aizvadīta pret Maskavas CSKA, un Konovalovam tā bija septītā šosezon.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/01/14/...