Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nedēļas zvaigznes - Dženingss un Durants

NBA nedēļas zvaigznes - Dženingss un Durants
Kevins Durants
Foto: AP/Scanpix

Milvoki "Bucks" saspēles vadītājs Brendons Dženingss un Oklohomsitijas "Thunder" līderis Kevins Durants atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājiem.

Dženingss un "Bucks" aizvadītajā nedēļā aizvadīja četras spēles, trijās no tām gūstot panākumus. Ar vidēji gūtajiem 24,5 punktiem Dženingss bija otrais rezultatīvākais Austrumu konferences spēlētājs. Tāpat viņa kontā 6,5 rezultatīvas piespēles un četras atlēkušās bumbas. Spēlē pret Čikāgas "Bulls" Dženingss guva 35 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.

Arī Durants un "Thunder" pagājušo septiņu dienu laikā izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja vienu sakāvi. Katrā no spēlēm Durants guva vairāk par 25 punktiem, vidēji katrā mačā izceļoties ar 32,5 punktiem, 6,8 atlēkušajām bumbām un 5,5 rezultatīvajām piespēlēm. Nedēļas veiksmīgākais mačs Durantam bija pret Losandželosas "Lakers" - 42 punkti, astoņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un četri bloķēti metieni.

Vēl uz nedēļas labāko spēlētāju titulu pretendēja Derons Viljamss ("Nets"), Kenets Farīds ("Nuggets"), Deivids Vests ("Pacers"), Lamarkuss Aldridžs ("Trail Blazers") un Nikola Vucevičs ("Magic").

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-14 23:03, pirms 11 gadiem
Butu priecigs ,ja liga pieškirtu nedeljas labako sp. titulus - Faridam un Vucevicam ,jaunie ir to pelnijuši!

  +5 [+] [-]

, 2013-01-14 23:06, pirms 11 gadiem
Vispirms, atvainojos ka rakstu bez garumziimeem, bet ko gribeeju teikt- Durants tieshaam ir izcils. Garaas rokas, izcilais metiens, drosmiigie caurgaajieni, spiitiiba peec atleekushajaam bumbaam, aatrums, liidera loma- shogad dotu vinjam MVP un noveelu izciiniit kaut 1 gredzenu kameer veel jauns un superaatrs. Oklahoma teoreetiski ir pietiekami stipra lai to izdariitu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-15 09:19, pirms 11 gadiem
SandisLV rakstīja: Vispirms, atvainojos ka rakstu bez garumziimeem, bet ko gribeeju teikt- Durants tieshaam ir izcils. Garaas rokas, izcilais metiens, drosmiigie caurgaajieni, spiitiiba peec atleekushajaam bumbaam, aatrums, liidera loma- shogad dotu vinjam MVP un noveelu izciiniit kaut 1 gredzenu kameer veel jauns un superaatrs. Oklahoma teoreetiski ir pietiekami stipra lai to izdariitu.
Kamēr komandā būs Vestbruks, Oklahoma neizcīnīs gredzenus