Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Dobrecovs: ''Šaubos, vai psihologs iemācīs uzbrucējam iesist golu''

Kristaps Desmitnieks
SMSCredit.lv futbola Virslīgas spēlē ''Liepāja'' izbraukumā ar 2:0 pārspēja ''Metta/LU'' futbolistus. Sportacentrs.com piedāvā ieskatu pēcspēles preses konferencē, kurā piedalījās Andris Riherts un Viktors Dobrecovs.
Vērtējums: +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-14 00:09, pirms 10 gadiem
Vai nu treniņos uzlieciet 5m vārtus vai uzraujiet maču ar kādu 2.līgas komi
ta tā gudrība
domāt vajag NESTANDARTĀ

  +2 [+] [-]

, 2014-08-14 05:56, pirms 10 gadiem
Ja reiz Liepāja spēlē ar to, kas ir, nu tad ir jāgaida, gan jau atgriezīsies arī vārtu gūšanas garša uzbrucējiem.

     [+] [-]

, 2014-08-14 12:36, pirms 10 gadiem
pielauju domu ,ka manus komentus lasa arii citi iznemot A5 , tad ne jau psihologam ir jagust varti(tas ir logiski) , bet pasiem speletajiem.
Skatoties tiesam so speli ar daudziem vartu gusanas momentiem, tad bija redzamas progress. Jo pec nerealizeta momenta komanda centas un TURPINĀJA uzbrukt veidojot nakamo momentu, kaa rezultata beigu beigas bija arii rezultats.Pret R.D. pec pirmam 3min(kad bija tiesam labs uzbrukums) uzbrukums bija apsicis,jaa centas kautko , bet kautkaa nebija, tad soreiz bija cina par katru laukuma metru.
Ar psihologu - bija domats cilveks , kas spetu speletajus sapurinat un iestastit , ka pec neveiksmes jau dzive neapstajas , bet jaturpina 2x sparigak turpinat iesakto. Tagad izskatas , ka sis funkcijas spes veikt D.Ivanovs- kurs ir stabila vertiba Liepajas futbolaa un domajams , ka istens FK Liepaja Kapteinis!!!
Neskatoties uz FKL (cerams) nu jau pagajoso neveiksmes joslu es biju un busu stadiona un atbalstisu vietejos čaļus!!! un ceru , ka sagaidisu tuvakaja nakotne kartejo Liepajas triumfu !!!

  -2 [+] [-]

, 2014-08-14 18:40, pirms 10 gadiem
...domāju,ka Dobrecovs pareizi atbildēja par to psihologu!!! Kam vajadzīgs kārtējais liekēdis,kuram jāmaksā,bet rezultāts izpaliks?Puikas paši pieaugs un nobriedīs,tad arī būs rezultāts!Domāju,ka labākie palīgi un psihologi būtu tieši jūs liepājnieki,ja atbalstītu savu komandu,nevis grautu viņu prestižu ar saviem pārgudriem komentāriem! Vai jūs cienījamie un arī citi komentētāji kadu reizīti esat izlasījuši 2 x savu komentāru,domāju,ka nē,jo brīžiem nevar saprast vai tā ir skaudība un nenovīdība,vai kādam ir atņemts pīrāga gabals,bet pats galvenais,ka tā doma nāk no viena cilvēka,tikai zem dažādiem profiliem.Jautāšu kā ir,nu kā var tādus aprobežotus komentārus rakstīt?!
Bet FK Liepāja visai komandai un treneru korpusam novēlu veiksmi un panākumus!