Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

1. līga: Niks Savaļnieks atzīts par labāko futbolistu maijā

Rolands Eliņš

1. līga: Niks Savaļnieks atzīts par labāko futbolistu maijā
Niks Savaļnieks
Foto: SK Babīte

Līdervienības „Babītes” uzbrucējs Niks Savaļnieks atzīts par komanda.lv pirmās līgas labāko futbolistu maijā.

„Babīte” vakardien ar uzvaru pār „Skonto” (1:0) nostiprināja savas līderpozīcijas pirmajā līgā un ar 12 uzvarām 12 spēlēs apsteidz tuvāko sekotāju par 11 punktiem. „Babītes” labais sniegums tika novērtēts arī aprīlī, kad mēneša labākā 1. līgas spēlētāja balvu saņēma Edgars Kārkliņš, bet šoreiz līdzīgu godu izpelnījās Niks Savaļnieks.

Savaļnieks četrās maija spēlēs ne reizi netika nomainīts un izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem. Vismaz vienus vārtus Savaļnieks guva katrā spēlē, bet sezonā kopā izcēlies ar 12 vārtu guvumiem, kas ir dalīts ceturtais labākais rādītājs līgā.

„Babīte” šosezon debitē 1. līgā un uzņēmusi pārliecinošu kursu uz Virslīgu, kur iekļūs pirmās līgas čempione, kamēr otrās vietas ieguvēja iegūs tiesības piedalīties pārspēlēs.

Kā mēneša labākais futbolists Niks Savaļnieks, kurš pagājušajā sezonā tika atzīts par turnīra labāko spēlētāju, saņem dāvanu karti pirkumiem veikalā "Komanda" un īpašu piemiņas balvu. Savaļnieks bija labākais līdzjutēju balsojumā, kurā otro vietu ieņēma Aigars Cibuļskis no „Ogres”, bet trešais bija Andrejs Perepļotkins no „Skonto”. Mēneša labākais spēlētājs tiek noteikts, ņemot vērā līdzjutēju balsojumu, LFF vērtējumu un sponsora „Komanda” viedokli.

Jāatgādina, ka Savaļnieks pagājušajā sezonā tika atzīts par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Pirmās līgas nākamo kārto „Babīte” izlaidīs, bet tās nākamā spēle paredzēta 25. jūnijā pret RTU FC, kas kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Maija labākā komanda.lv Pirmās līgas futbolista...

     [+] [-]

, 2016-06-13 12:53, pirms 8 gadiem
Malacis! Babite cempioni!

     [+] [-]

, 2016-06-13 13:10, pirms 8 gadiem
Runā ka valmierā dēļ viņa esot bijis slikts mikroklimats komandā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-06-13 14:22, pirms 8 gadiem
ziemeļi rakstīja: Runā ka valmierā dēļ viņa esot bijis slikts mikroklimats komandā...
par to šaubu nav! Talants tāds pats kā brālim, taču raksturs gaužām reti riebīgs. Ja būtu bijusi pareizā attieksme arī pret sevi un citiem, tad domāju, ka būtu sanācis arī izlases līmeņa spēlētājs. Kad G.Ērglis vadīja Jūrmalu, viņš Niku aicināja pie sevis. Klubs pat speciāli ļotenes biļetes nopirka,lai atlidotu no Anglijas un parakstītu līgumu, bet tā vietā, lai parakstītu līgumu, viņš kārtīgi noplostoja pa Valmieru un uzspēlēja telpu miniturnīros un aizbrauca atpakaļ uz salu

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 21:32, pirms 8 gadiem
Niks 1.līgai ir labs,bet gadi iet...