Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Francijas izlases ārsts Riberī prombūtnē vaino "Bayern"

Francijas izlases ārsts Riberī prombūtnē vaino "Bayern"
Franks Riberī
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola valstsvienības ārsts Franks le Galls kritizējis Minhenes "Bayern" par neatbilstošām metodēm Franka Riberī savainojuma ārstēšanā, kas vienam no Francijas izlases līderiem liedza piedalīties Pasaules kausa finālturnīrā.

"Kad veicām rentgena pārbaudes un citus mērījumus, neatradām nevienu iemeslu, kāpēc viņš nevarētu spēlēt finālturnīrā," par Franka Riberī situāciju izteicās Francijas izlases ārsts Franks le Galls. "Mums bija daži skaidrojumi, kāpēc viņš juta sāpes, tomēr mēs nespējām atrast veidu, kā viņš varētu tās pārvarēt vai arī spēlēt ar diskomforta sajūtu," piebilda ārsts.

Viena iespēja, protams, bija – injicēt pretsāpju līdzekļus, taču le Galls šo variantu izslēdza, sniedzot arī paskaidrojumu. "Riberī spēlē klubā, kur visas patoloģijas (sastiepumus, nobrāzumus, muskuļu sāpes, ...) ārstē ar injekcijām. Viena savainojuma gadījumā tās var būt 10 injekcijas, gada laikā 40 vai vairāk. Līdz ar to pienāca brīdis, kad Riberī injekcijas bija līdz kaklam. Mēs iedomājāmies, ka varētu viņam palīdzēt ar injekcijām, taču to nedarījām, jo viņam vienkārši bija bail," skaidroja Francijas izlases ārsts.

Kritika Minhenes "Bayern" virzienā turpinājās – le Galls norādīja, ka Riberī nevajadzēja spēlēt Vācijas kausa izcīņas finālā pret Dortmundes "Borussia" 17.maijā, jo viņa veselības stāvoklis tobrīd nebija pietiekami labs. "Viņš bija ārpus ierindas mazāk nekā trīs nedēļas un piedalījās mačā, kurā, iespējams, nevajadzēja piedalīties, jo Riberī spēlēja, spītējot sāpēm. "Bayern" šajā laikā netika galā ar viņa savainojumu," konstatēja le Galls.

Izmantotie resursi:
Associated Press
L'ÉQUIPE - L'actualité du sport en continu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-13 12:00, pirms 10 gadiem
Mafiozi rakstīja: Nezinu vai prātīgi vainot Darba vietu
Ne jau Riberī to dara.

     [+] [-]

, 2014-06-13 12:29, pirms 10 gadiem
No vienas puses: atslēgas spēlētājus klubos ārstē ar injekcijām, bet no otras puses spēlētājs jau pats var atteikties no injekcijas, lai vismaz apārstētu savu traumu.

     [+] [-]

, 2014-06-13 15:59, pirms 10 gadiem
“City” paziņo par Bakarija Sanjā...

Būs tomēr arī Francijas izlasē kāds no City un Dešāms tur neko vairs neizdarīs