Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šabala: "Laizāns kā personība ir neaizvietojams, bija gods spēlēt kopā ar viņu"

Agris Suveizda

Šabala: "Laizāns kā personība ir neaizvietojams, bija gods spēlēt kopā ar viņu"
Valērijs Šabala un Juris Laizāns kopā ar komandas biedriem atzīmē vārtu guvumu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Skonto" kapteinis un Latvijas izlases pussargs Juris Laizāns pirms neilga laika negaidīti izlēma pārtraukt futbolista karjeru. Gan valstsvienības trenera asistents Andris Riherts, gan "Skonto" un izlases uzbrucējs Valērijs Šabala atzina, ka Laizāna aiziešana būs zaudējums.

"Runājot kopumā, vai tas ir mīnuss vai pluss – Juris vēl joprojām bija labs spēlētājs, un viņu sauca uz izlasi tikai tāpēc, ka viņam vēl joprojām pietika kvalitātes tajā spēlēt. Protams, žēl, ka Laizāna vairs nebūs, bet noteikti būs iespēja kādam citam spēlētājam sevi pierādīt un nokļūt izlasē," sarunā ar Sportacentrs.com pauda Andris Riherts.

"Tas vairāk noteikti saistīts ar "Skonto" kluba iekšējām problēmām. Jurim noteikti ir lielas ambīcijas – ja viņš spēlē, tad spēlē labā līmenī. Šobrīd klubam ir liegums spēlēt starptautiskajā arēnā. Domāju, ka Latvijas čempionāta pieredze viņam ir pietiekami liela. Laikam viņam bija labs piedāvājums no Krievijas," Riherts turpināja. Vaicāts, vai Laizāna aiziešana būs pluss "Mettai"/LU trešdien gaidāmajā cīņā pret "Skonto", Riherts atbildēja ar nelielu humora devu: "Grūti pateikt – iepriekšējā spēlē [2:2] ar visu Laizānu mums viss bija kārtībā."

"Tas ir liels zaudējums, mūsu komandai īpaši," sarunā ar Skontofc.com teica Valērijs Šabala. "Viņš bija mūsu kapteinis un pieredzējušākais spēlētājs. Laizāns mums ļoti palīdzēja laukumā un ārpus tā. Bet zinu, ka mums ir spēlētāji, kas varēs viņu aizvietot laukumā, taču kā personība viņš ir neaizvietojams."

"Liels paldies viņam, ka grūtos brīžos bija kopā ar mums. Ar tādu spēlētāju bija gods kopā spēlēt. Viņš daudz ko deva gan komandai, gan man personīgi, arī ārpus laukuma. Par šo cilvēku varu teikt tikai labus vārdus. Gribu novēlēt viņam veiksmi jaunajā amatā un klubā. Veiksmi, Laza!" Šabala turpināja.

Izmantotie resursi:
All about Skonto FC

  -4 [+] [-]

, 2014-04-13 11:52, pirms 10 gadiem
Sāk izskatīties pēc tā ka Skonto vispār nebeigs sezonu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-04-13 11:59, pirms 10 gadiem
Baltic Taxi rakstīja: Sāk izskatīties pēc tā ka Skonto vispār nebeigs sezonu.
Pabeigs un gan jau bleķus sev kaklā piemērīs!
Laizans tak skontu nepameta tāpat vien,bet gan iekārtojās citur!Nākotni sev nodrošina,un grēks būtu to nedarīt ja ir iespējas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-13 13:25, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Skonto pirmais kauss jaapannem. Gan jau ka chempiontituls ar neizpaliks.
Turpini sapņot

  +3 [+] [-]

, 2014-04-13 13:31, pirms 10 gadiem
Reāli skatoties, jau tas nemaz nav pārsteigums, lai gan, protams, žēl, ka leģenda beidz karjeru. Bez šaubām Skonto un arī izlasei Laizāns būs liels zaudējums, bet, ja 35 gadus vecam spēlētājam, kura karjera jau tā pamazām iestūrē nobeiguma fāzē, nav iespējas spēlēt Eirokausos, klubs ir ilglaicīgi parādā, un te pēkšņi parādās piedāvājums no Krievijas (gan jau visai naudīgs), zinot, ka tādas iespējas var arī vairāk nebūt, karjeras beigšanas solis, nav vairs nešķiet tik pārsteidzošs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja