Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" un "Everton" saņem sodu, Ivanovičs paliek nesodīts

"Chelsea" un "Everton" saņem sodu, Ivanovičs paliek nesodīts
Braņislavs Ivanovičs satvēris Džeimsa Makkārtija kaklu.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) piespriedusi sodus premjerlīgas klubiem "Chelsea" un "Everton", kas nav spējuši savaldīt savus spēlētājus trešdienas mača izskaņā "Stamford Bridge" stadionā, kur mājinieki uzvarēja ar 1:0.

Incidents sākās, kad "Everton" futbolists Garets Berijs paklupināja Vilianu, nopelnot otro dzelteno kartīti, bet "Chelsea" serbu aizsargs Braņislavs Ivanovičs un Džeimss Makkārtijs no "Everton" bija galvenās darbojošās personas sekojošajā konfliktā.

"Everton" galvenais treneris Roberto Martiness uzskata, ka serbu futbolists bija jāsoda. "Ivanoviča rīcība bija nepareiza. Viņš sagrāba Makkārtiju aiz kakla ļoti agresīvā manierē, bet tad atbalstīja pret viņu galvu, lai gan Makkārtijs nekādi uz to nereaģēja. Par to ir jāpiešķir sarkanā kartīte."

Tikmēr FA norāda, ka "Chelsea" un "Everton" klubi sodīti par nespēju nodrošināt, ka spēlētāji uzvedas atbilstoši un izvairās no provokatīvas rīcības. Bet Ivanovičs nesaņems nekādu sodu par incidentu ar Džeimsu Makkārtiju mača 86. minūtē.

Ja premjerlīgas spēlēs kādu incidentu nepamana mača galvenais tiesnesis, tad trīs cilvēku komisija, kuru veido trīs bijušie premjerlīgas tiesneši, izskata konkrēto epizodi. Šajā gadījumā visiem trim komisijas locekļiem vajadzēja atzīt, ka Ivanoviča rīcība bijusi uzbrūkoša, taču komisija lēma, ka notikušais nav pelnījis diskvalifikāciju.

Tāpat FA izmeklēja sociālajos tīklos izplatīto informāciju, ka Ivanovičs iekodis Makkārtijam, taču pēc video materiālu noskatīšanās tika atzīts, ka tas nav noticis.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2015-02-13 09:28, pirms 9 gadiem
Savulak Suarezs iekoda Ivanovičam, tas var būt lipīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-02-13 09:58, pirms 9 gadiem
Ivanoviča rīcība tiešām bija nedaudz par traku, mazliet pārsteidz FA lēmums šai gadījumā

     [+] [-]

, 2015-02-13 10:26, pirms 9 gadiem
Raksts par neko....īsti nav skaidrs kādu sodu tad saņēmuši abi klubi..?!!!

  -1 [+] [-]

, 2015-02-13 10:26, pirms 9 gadiem
Tagad sekojiet Juventus spēlēm! Kā uzvedīsies Kjellīni? Viņš arī bijis upuris savā laikā..

  -1 [+] [-]

, 2015-02-13 11:30, pirms 9 gadiem
Redzka, atkal Mou bijis soli prieksa, visu laiku vainoja FA, ka tie ir pret vinu un nu FA, lai izvairitos no tā, ir atstajuši Ivanovicu nesoditu.

     [+] [-]

, 2015-02-13 12:20, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Redzka, atkal Mou bijis soli prieksa, visu laiku vainoja FA, ka tie ir pret vinu un nu FA, lai izvairitos no tā, ir atstajuši Ivanovicu nesoditu.
Vai ne? Vakar kā reiz skatījos līgas apskatu, tur žurnālisti kaut ko līdzīgu teica. Ka Maura izrunāšanās ir bijis taktisks gājiens tādiem gadījumiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-13 20:21, pirms 9 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Vai ne? Vakar kā reiz skatījos līgas apskatu, tur žurnālisti kaut ko līdzīgu teica. Ka Maura izrunāšanās ir bijis taktisks gājiens tādiem gadījumiem.
Tā gan!Gudrs treneris ir CHELSEA...Vai ne?

     [+] [-]

, 2015-02-13 21:51, pirms 9 gadiem
Inis
nu stulbs nepardotu Luizu par 50 miljoniem

     [+] [-]

, 2015-02-13 21:54, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Inis
nu stulbs nepardotu Luizu par 50 miljoniem