Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" pazaudē vēl vienu pamatsastāva aizsargu - Gomesam veikta operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" pazaudē vēl vienu pamatsastāva aizsargu - Gomesam veikta operācija
Džo Gomess. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool” paziņojusi, ka centra aizsargam Džo Gomesam ceturtdien veikta kreisā ceļgala operācija. Savainojumā viņš iedzīvojās vakar, tas notika Anglijas izlases treniņa laikā.

23 gadus vecajam Džo Gomesam šodien tika veikta ceļgala operācija, un prognozes liecina, ka viņam nāksies izlaist lielāko daļu no atlikušās sezonas. “Liverpool” nav izslēgusi, ka centra aizsargs šosezon vēl spēlēs. Viņam kreisajā ceļgalā cietusi cīpsla, bet saites nav skartas. Gomess traumā iedzīvojās Anglijas izlases treniņā, un operācija tika veikta Londonā.

Ar astoņās spēlēs sakrātajiem 17 punktiem “Liverpool” ieņem Premjerlīgas trešo vietu, atpaliekot no “Leicester City” (18 punkti) un “Tottenham Hotspur” (17 punkti). Gomess laukumā devies septiņos mačos. Pagājušajā sezonā Premjerlīgas ietvaros viņš aizvadīja 28 spēles. Gomess šosezon spēlējis arī visos kluba Čempionu līgas mačos.

Liverpūles derbijā smagu ceļgala traumu guva Virdžils van Deiks, kuram cieta krusteniskās saites, un nīderlandiešu centra aizsargs nevarēs spēlēt ilgāku laiku. Tāpat traumēts ir “Liverpool” pamatsastāva labās malas aizsargs Trents Aleksanders-Ārnolds, balsta pussargs Fabinju, kurš šosezon spēlējis arī aizsardzības centrā, un vasarā iegādātais Tjagu Alkantara.

Nedēļas nogalē “Liverpool” viesos spēlēja neizšķirti 1:1 pret “Manchester City”, un šajā spēlē centra aizsargu duetu kopā ar Gomesu veidoja Žoels Matips, kuram tā bija pirmā spēle pēc savainojuma izārstēšanas. Ja vien tuvākajā laikā ierindā neatgriezīsies Fabinju, tad Matipam aizsardzības centrā būs jāspēlē kopā ar kādu no jaunajiem - 23 gadus veco Natanielu Filipsu (karjerā viena spēle Premjerlīgā, neviena Čempionu līgā) vai 19 gadus veco Raisu Viljamsu (neviena spēle Premjerlīgā, divas Čempionu līgā).

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2020-11-12 16:59, pirms 3 gadiem
Fabiņju un Thiago itkā pēc izlašu loga būšot atpakaļ un gribētos lai tomēr uzticās Raisam Vilijamsam.

     [+] [-]

, 2020-11-13 09:51, pirms 3 gadiem
Labāk jau Neits nekā sīkais Viljamss