Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pastiprinātie ozīši lūkos iekost arī "Selver"; "Lāse" viesos pie Caica un Co

Jānis Celmiņš

Pastiprinātie ozīši lūkos iekost arī "Selver"; "Lāse" viesos pie Caica un Co
Toms Vanags
Foto: Renārs Buivids

Šodien „Schenker” volejbola līgā tiks izspēlētas trīs spēles. Divas no tām ar Latvijas klubu līdzdalību – „Lāse-R / Rīga” pret „Tartu Pere leib”, „Poliurs / Ozolnieki” pret „Selver”.

„Tartu Pere leib” komandas sezonu iesākusi nesekmīgi (divas uzvaras un divi zaudējumi) un kluba vadība jau atradusi pirmos vainīgos. Starp viņiem arī Latvijas volejbolists Valērijs Lomakins, kurš šīs nedēļas sākumā tika aizsūtīts mājās un šobrīd ir jaunas darbavietas meklējumos. „Lāse” četros mačos tikusi pie trim panākumiem, zaudējot vien „Selver” vienībai. Divu nedēļu laikā rīdziniekiem jau otrais mačs pret vienu no vadošajām līgas klubiem – šodien pret Tartu klubu, kur cēlāja pozīcijā spēlēs bijušais rīdzinieks Artis Caics, kurš pauž, ka ir apmierināts ar dzīvi Tartu. „Viss ir kārtībā! Treniņu apstākļi labi, arī sadzīvē viss lieliski. Treneris uzticas un spēlēju daudz,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauž volejbolists, kurš pirmo reizi izsaukts arī uz izlasi. „Būšu priecīgs palīdzēt izlasei,” pauž Caics.

Maču Rīgas un Tartu klubi uzsāks pulksten 17.00, teksta tiešraide šeit – Livestats

Stundu vēlāk Ozolniekos sāksies mačs starp „Poliurs / Ozolnieki” un „Selver” klubiem. Ceturtdien viesos „ozīši” apspēlēja „Parnu” klubu, sagādājot vienu no lielākajiem pārsteigumiem līdzšinējās sezonas spēlēs. Šovakar Ozolnieku Sporta namā mājinieki lūkos „iekosts” arī Tallinas komandai, kura šosezon zaudējuma rūgtumu nav izjutusi. Aizvadītajā nedēļas nogalē „Selver” izspruka no zaudējuma pret „TTU” volejbolistiem – 3:2. Runā, ka Ozolnieku komandu jau šodien pastiprinās Krievijas volejbolists - otrā tempa uzbrucējs Sergejs Bušujevs.

Mačs Ozolniekos pulksten 18.00, teksta tiešraide šeit - Livestats

Trešajā šodienas spēlē tiksies divas līgas pastarītes – „Voru” un „Rakvere Grossi TK”.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-12 17:59, pirms 13 gadiem
kas tad labākais sporta portāls nevar nodrošināt tiešraidi? Auzas!

     [+] [-]

, 2011-11-12 18:00, pirms 13 gadiem
Pats skaties tajos igauņu ciparos....