Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Berdihs: "Šodien laukumā bija vecais, labais Federers"

Berdihs: "Šodien laukumā bija vecais, labais Federers"
Rodžers Federers
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma Parīzes "Masters" pusfinālā Rodžeram Federeram čehs Tomašs Berdihs atzina, ka šodien laukumā darbojies vecais, labais Federers, kurš rādījis apbrīnojamu spēli.

Jau ziņojām, ka Parīzes "Masters 1000" finālā iekļuvuši šveicietis Rodžers Federers un francūzis Žo Vilfrīds Tsonga. Federers rādīja lielisku sniegumu un neatstāja variants Tomašam Berdiham - 6:4, 6:3. Pēc mača čehs veltīja komplimentus savam pusfināla pretiniekam: "Es esmu diezgan pārliecināts, ka šis bija vecais Rodžers. Tāds, kāds viņš mēdza būt vairākus gadus, kad uzvarēja pilnībā visu. Nepiespiesto kļūdu skaitu mēs, iespējams, varam saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem. Tas ir neticami! Katru setu Federers sāka izcili, neatstājot man nekādas cerības."

Tikmēr Federers atzina, ka daudz devusi vairāku nedēļu atpūta: "Esmu ļoti priecīgs par savu parādīto spēli un par to, ka izdevies tikt finālā. Man bija sešu nedēļu atpūta pēc "US Open" un tā man nāca par labu gan prātam, gan ķermenim. Reitinga sistēma ir 365 dienas, taču neesmu 20 gadus vecus un nevaru spēlēt septiņas nedēļas pēc kārtas, un vēl cerētu uzvarēt Parīzē. Šobrīd kortā esmu ļoti izsalcis un agresīvs."

Vairāki tenisisti jau kritizējuši Parīzes lēnos kortus, bet 30 gadus vecais Rodžers sacīja, ka ir apmierināts: "Es domāju, ka apstākļi ir nedaudz sarežģīti. Ir vajadzīgs kāds laiks, lai pielāgotos. Man tas turnīrā ir izdevies, mēģinot spēlēt agresīvu tenisu." Tāpat noskaidrojies, ka Federers, kurš Parīzes finālā spēlēs pirmo reizi, kļuvis par pirmo tenisistu, kas sasniedzis visu deviņu "Masters" sacensību finālus.

Rīt plkst. 16:00 fināla sākums. Tenisa cienītāji varēs pārliecināties, vai Federers turpinās rādīt savu lielisko sniegumu arī pret mājinieku Žo Vilfrīdu Tsongu un pirmo reizi triumfēs Parīzē.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home
Yahoo! Eurosport - Sport News | Sports Scores |...

  +2 [+] [-]

, 2011-11-13 00:13, pirms 12 gadiem
Kā tur ir? Ja Fedja paņem šo titulu, tad jau droši ka atgriežas 3. pozīcijā rangā? Tiesa gan, viņam atšķirībā no Mareja būs daudz punkti jāaizstāv Londonā, tā ka grūti būs Fedjam beigt sezonu kā 3. pasaulē...

  +1 [+] [-]

, 2011-11-13 00:58, pirms 12 gadiem
tsongu finālā arī nekas labs nesagaida...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-13 12:18, pirms 12 gadiem
sandis444 rakstīja: Vai tad Londonā punkti ir jāaizstāv? Man šķiet ka nav.. īsti gan nezinu..
Paskatījos. Londonā Federeram jāaizstāv 1500 punkti, Marejam tikai 400 punkti.
Ja Federers šodien uzvarēs, tad būs priekšā Marejam apmēram 400 punktus.

     [+] [-]

, 2011-11-13 13:46, pirms 12 gadiem
Piekrītu Berdiham, Federers atgādināja par savām labākajiem gadiem tensiā !