Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškas un Pavlova duets triumfē Jūrmalas "Future" dubultspēļu turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškas un Pavlova duets triumfē Jūrmalas "Future" dubultspēļu turnīrā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Ar Latvijas tenisistu Anda Juškas un Denisa Pavlova uzvaru šodien tenisa centrā „Lielupe” noslēdzās „Jūrmala Cup” Future sērijas dubultspēļu turnīrs. Fināla cīņā, kas tika aizvadīta slēgtajos kortos, viņi ar 6:3, 6:4 apspēlēja itāliešus Klaudio Grassi un Mateo Volanti. Līdz ar to pirmo reizi turnīra pastāvēšanas vēsturē čempionu godā divi mūsu sportisti.

Jūrmalas „Future” tenisa turnīrā šodien bija paredzēts izspēlēt abus vienspēļu pusfinālus kā arī dubultspēļu finālu, tomēr nepārtrauktā lietus dēļ to nebija iespējams paveikt. Vienspēļu cīņas tika pārceltas uz rītdienu, bet dubultspēļu finālu nolēma izspēlēt slēgtajos kortos. Tas noteikti deva priekšrocību mūsu duetam – ar 1.numuru izliktajiem Andim Juškam un Denisam Pavlovam, kuri uz Lielupes paklāja aizvadījuši krietni vairāk maču nekā viņu pretinieki, itālieši Klaudio Grassi un Mateo Volanti.

Favorītu statusu arī izdevās apstiprināt – uzvara divos setos ar 6:3, 6:4, un pirmo reizi 14 gadu laikā (Jūrmalas „Future” turnīrs notiek kopš 1998.gada) dubultspēļu turnīra uzvarētāju godā Latvijas duets. Jāpiemin, ka Pavlovam vienu reizi jau bija izdevies uzvarēt „Jūrmala Cup” – 2006.gadā kopā ar igauni Maitu Kunnapu. Titula iegūšana katram no sportistiem deva pa 18 reitinga punktiem.

Rīt tātad vienspēļu pusfināli – 11:00 centrālajā laukumā spēlēs mūsu Deniss Pavlovs pret francūzi Pjēru-Hugo Herbertu, bet 1.kortā baltkrievs Dzmitrijs Žirmonts un itālietis Klaudio Grassi. Finālu arī plānots izspēlēt rīt, ne ātrāk kā 15:00.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page