Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: HK "Kurbads" pamatīgi sakauj "Ogri/Sāgu 97"

Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu Latvijas Hokeja čempionāta spēlē starp Virslīgas komandām HK "Kurbads" (Ogre) un "Ogre/Sāga 97", kurā "Kurbads" uzvarēja ar 11:1 (5:0, 3:0, 3:1).
Foto: Ritvars Raits, HK "Ogre Juniors"


Edgars Siksna (Nr. 3) pēc uzvaras Kazahstānas atklātajās meistarsacīkstēs. Foto: pro.ligasy.kz
4

Latviešu aizsargs Siksna pievienojas Taškentas "Humo"

31 gadu vecais aizsargs Edgars Siksna, kurš pārstāvējis Latvijas izlasi divos pasaules čempionātos, arī nākamo sezonu pavadīs Kazahstānas čempionātā. Viņš pievienojies Taškentas "Humo".
Konors Makdeivids un Stjuarts Skiners. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Makdeivids: "Ne vienmēr uzvaram skaisti, bet galvenais, ka uzvaram"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) finālu sasniegusi Edmontonas "Oilers" ar kapteini Konoru Makdeividu priekšgalā. Centra uzbrucējs pēc uzvaras sērijā pret Dalasas "Stars" pauda, ka nācies saskarties ar augošas komandas problēmām, bet viņš ir priecīgs par to, kur komanda atrodas tagad.
Edmontonas "Oilers" hokejisti pēc smagi izcīnītā triumfa Rietumu konferencē. Foto: Codie McLachlan/AFP/Scanpix
22

Dalasa dominē, taču "Oilers" izmanto 20% no metieniem un pēc 18 gadiem atgriežas finālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences izspēlē pirmoreiz kopš 2006. gada triumfējusi Edmontonas "Oilers", kura šonakt veica par 25 (!) metieniem mazāk (10-35), taču spēja ar 2:1 pieveikt Dalasas "Stars".