Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone Tunisijā zaudē turnīra pirmajam numuram, Ozerova pārsteidz Anglijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone Tunisijā zaudē turnīra pirmajam numuram, Ozerova pārsteidz Anglijā
Kamilla Bartone. Foto: Detlef Gottwald

Kamillai Bartonei neizdevās pārvarēt pirmās kārtas barjeru ITF W25 turnīrā Monastīrā, tur zaudējot ar pirmo numuru izsētajai spēlētājai. Savukārt Anna Ozerova Bātā pirmoreiz uzvarēja W25 līmeņa spēlē.

Ranga 402. vietā esošā Kamilla Bartone Monastīrā uz cietā seguma ar 2:6, 3:6 zaudēja Bulgārijas tenisistei Isabellai Šiņikovai (WTA 220.), piedzīvojot septīto zaudējumu pēc kārtas ITF pamatturnīros.

Bartone tikai 61 minūti ilgušā cīņā zaudēja piecos no deviņiem serves geimiem un spēja iegūt vienu breiku, kas viņai izdevās 1. setā pie rezultāta 0:3 – kad viņai jau bija divu breiku deficīts.

Kamillai otro nedēļu pēc kārtas Monastīrā, kur notiek cietā seguma turnīri, nepaveicās ar izlozi. Viņa pagājušajā nedēļā savā vienīgajā mačā zaudēja trīskārtējai WTA čempionei Tamirai Pašekai.

Annai Ozerovai (WTA 1197.) "Australian Open" kvalifikācijas laikā ar tik zemu reitingu izdevās tikt W25 līmeņa pamatturnīrā, un viņa Bātā uz cietā seguma hallē ar 6:4, 6:2 apspēlēja ar trešo numuru izsēto slovākieti Viktoriju Morvajovu (WTA 420.).

Anna nespēja izservēt abus setus, taču jau nākamajā geimā nobreikoja reitingā daudz augstāk esošo pretinieci. Viņai tas šodienas mačā izdevās septiņas reizes.

Ozerovai tā ir pirmā ITF pamatturnīru uzvara augstākā līmenī par W15. Viņa ar tikšanu 2. kārtā nopelnīja piecus reitinga punktus.

W25 turnīrā šonedēļ spēlēja arī Līga Dekmeijere (WTA 1348.), kura nespēja pārvarēt kvalifikāciju uz māla seguma Verobīčā. Viņa Floridā tika līdz 2. kārtai jeb kvalifikācijas finālam.