Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tribuncovam rezultatīva piespēle, Bērziņam - uzvara

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Tribuncovam rezultatīva piespēle, Bērziņam - uzvara
Atvars Tribuncovs
Foto: Mareks Mikešs

Baltkrievijas Ekstralīgas ietvaros spēles šovakar aizvadījuši arī divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Kamēr Atvara Tribuncova pārstāvētā Gomeļas vienība ar 4:1 apspēlēja Žlobinas "Metallurg", uzvaru izcīnīja arī Armanda Bērziņa pārstāvētā Minskas "Yunost".

Tribuncovam piespēle komandas uzvarā

Gomeļieši mača vadībā izvirzījā jau tā ceturtajā minūtē, kad rezultātu atklāja Romāns Magdejevs. Otrās trešdaļas izskaņā 2:0 panāca Nikolajs Suslo, taču vēl pirms perioda izskaņas žlobinieši vienus vārtus atguva. Trešā perioda ievadā pēc Tribuncova piespēles precīzs bija Andrejs Kolosovs, taču punktu mačam pielika Kirils Stepanovs, panākot izšķirošo 4:1.

Latviešu aizsargs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". Ar 32 punktiem 29 spēlēs Tribuncovs vēl joprojām ir līgas rezultatīvākais aizsargs, kā arī ceturtais rezultatīvākais hokejists. Gomeļa līdz ar šo uzvaru ir apsteigusi Žlobinas "Metallurg", paceļoties uz otro vietu līgas kopvērtējumā.

Bērziņš kluss, "Yunost" uzvar

Minskas "Yunost" šovakar tikās ar Soļigorskas "Shakhter" hokejistiem, pārspējot pretiniekus ar 3:1. Minskieši mača rezultātu atklāja jau pirmā perioda vidū, taču otrās trešdaļas izskaņā "Yunost" labā vārtus guva Zadeļēnovs un Slišs, panākot jau 3:0. Trešā perioda vidū, spēlējot sešatā pret trijiem, soļigorskieši vienus vārtus atguva, taču izlīdzināt rezultātu tā arī nespēja.

Armands Bērziņš maču noslēdza bez pa pretinieku vārtiem izdarītiem metieniem, kā arī divām soda minūtēm. Minskas "Yunost" ar šo uzvaru ir vienīgi nostiprinājusi savu līderpozīciju līgas kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
hockey.by