Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL diskvalificē "Admiral" ģenerāldirektorus, liegts pieteikt jaunus spēlētājus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL diskvalificē "Admiral" ģenerāldirektorus, liegts pieteikt jaunus spēlētājus
Tālo Austrumu vienības līdzjutēja. Foto: HC Admiral

Kontinentālā hokejs līga (KHL) diskvalificējusi Vladivostokas "Admiral" ģenerāldirektorus Sergeju Sošņikovu un Aleksandru Seļivanovu, jo klubam ir parādi 102.8 miljonu Krievijas rubļu apmērā (aptuveni 1.35 miljoni eiro).

Septembrī tika ziņots, ka eksistē divi "Admiral" - viens ar enkuru, otrs ar stūri.

"Admiral" klubs šobrīd spēlētājiem ir parādā 102.8 miljonus rubļu, tostarp 56.3 miljoni ir kavētie maksājumi.

Algu parādi izveidojās līdz 2018. gada 13. maijam, kad "Admiral" ģenerāldirektors bija Sergejs Sošņikovs. Šī gada jūnijā jaunais ģenerāldirektors Aleksandrs Seļivanovs parakstīja vienošanās par minēto algu parādu dzēšanu pa daļām, taču faktiskajā izpildē ir nopietni pārkāpumi.

Pamatojoties uz šiem faktiem, KHL nolēma Šošņikovam un Seļivanovam uzlikt sportisko un korporatīvo diskvalifikāciju. Līdz ar to klubam ir liegta pieeja attiecīgajai datubāzei, tostarp aizliegts pieteikt jaunus hokejistus, kā arī nedrīkst veikt spēlētāju maiņas darījumus.

Līgas prezidents Dmitrijs Černišenko: "KHL savā politikā ievēro nulles toleranci pret algu neizmaksāšanu hokejistiem un parakstīto līgumu pārkāpšanu. Diskvalifikācija būs spēkā līdz pilnīgai parādu nomaksāšanai."

Diskvalificētais ģenerādirektors Sergejs Sošņikovs: "KHL dzīvo pēc saviem likumiem un nevadās no civiltiesību kodeksa. Nevaru komentēt nelikumīgas darbības. Un tās ir nelikumīgas, tas ir fakts. Mūsu juristi tagad strādā. Veidojam aizsardzības līniju. Mani un Seļivanovu diskvalificē absolūti nelikumīgi. Mums nav nekāda sakara ar "Admiral" veco organizāciju."

KHL turnīra tabulā Tālo Austrumu vienība patlaban ieņem priekšpēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
championat.com
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-10-11 14:26, pirms 5 gadiem
Gaidam komentārus,kur dominē vārdi kolhozs, nabagi varbūt arī čekisti, Putins , Kremlis. Paskatīsimies kurš vārds visbiežāk tiks lietots.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-11 14:38, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Gaidam komentārus,kur dominē vārdi kolhozs, nabagi varbūt arī čekisti, Putins , Kremlis. Paskatīsimies kurš vārds visbiežāk tiks lietots.
Saki, ka nav kolhozs? Nu nevar sevi poziocionēt kā otru lielāko līgu Pasaulē un tai pat laikā nesakārtot šos jautājumus. Algu griesti vispār ir kronis visam. Vieni klubi tos neievēro, bet citi pat nevar aizsniegt līdz tiem griestiem. Bet jā, Šveicē vajag sevi prezentēt, jo esam tak kruti.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-11 15:25, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Admiral jāiet uz NHL, tur finansiālu problēmu gadījumā līgas vadība samaksā visu un ja vajag pārceļ uz citu pilsētu
Varbūt pie viena arī atgādināsi par kādu summu līga pēc tam pārdeva Coyotes? Tāda nauda KHL pat sapņos nerādās.

  -4 [+] [-]

, 2018-10-11 15:55, pirms 5 gadiem
elninjo2 rakstīja: Saki, ka nav kolhozs? Nu nevar sevi poziocionēt kā otru lielāko līgu Pasaulē un tai pat laikā nesakārtot šos jautājumus. Algu griesti vispār ir kronis visam. Vieni klubi tos neievēro, bet citi pat nevar aizsniegt līdz tiem griestiem. Bet jā, Šveicē vajag sevi prezentēt, jo esam tak kruti.
1.Es nerakstīju ka nav kolhozs. 2.Kolhozs var būt gan ar pozitīvu gan negatīvu pieskaņu. 3. Kādēļ nevar sevi prezentēt Šveicē. Ja ir kaut kādi trūkumi, vai tad nedrīkst teikties uz augšu?

  +2 [+] [-]

, 2018-10-11 16:11, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: 1.Es nerakstīju ka nav kolhozs. 2.Kolhozs var būt gan ar pozitīvu gan negatīvu pieskaņu. 3. Kādēļ nevar sevi prezentēt Šveicē. Ja ir kaut kādi trūkumi, vai tad nedrīkst teikties uz augšu?
kolhozs var būt ar pozitīvu pieskaņu

  +1 [+] [-]

, 2018-10-11 16:24, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Admiral jāiet uz NHL, tur finansiālu problēmu gadījumā līgas vadība samaksā visu un ja vajag pārceļ uz citu pilsētu
Tev šķiet aplami, ja hokeja līgā ir mehānisms, kas neļauj uzmest kreditorus? Tā ir viņu, hokeja līgas nauda. Neļauj uzmest spēlētājus, pakalpojumu sniedzējus.
Raškā tādas naudas nav kā sugas, maksā nodokļu maksātāji, neviens viņiem neprasa, vai viņi to vēlas un ar visu to, uzmet cilvēkus.
Noteikti arī eiropas līgās klubi bankrotē, paliek parādā spēlētājiem, bet KHL parādu ziņā, stabili ir Nr.1 pasaulē. Tā iet kad dzīves princips ir, понты дороже денег.

     [+] [-]

, 2018-10-11 17:20, pirms 5 gadiem
LAIKS rakstīja: kolhozs var būt ar pozitīvu pieskaņu
...un čekisti jau arī visi nav nagu maucēji. Funs cer uz lustrāciju.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-11 17:35, pirms 5 gadiem
Funis tak nīstajā Eiropā lepni skolo mazos putinosus. Iet piketos un naktī sargā uzvaras betonu